Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15718 üzenetére
Youtube Premium, PiP, majd fejhalgato ikon, es ujra eloterbe hozas muveletek valamelyik kombinacioja volt, de Firefox PiP-pel is sikerult egyszer.
S25+-on is sikerult haverom telefonjan penteken, ugyanez.
A sokadik ilyennel es ehhez hasonlonal telt be a pohar, aztan tegnap visszaflasheltem 6.1-et.
-
busman
veterán
Merül mint a Titanic..kellett is hozzá rendelnem egy kisebb powerbankot.
-
Vikooo
addikt
Duplakoppos lezarasnal néha először az ikonokat elrejti majd utána zárja le a kijelzot.
Miután kikapcsoltam a camera assist -ot utána megjelenik a 30x zoom preset.
-
pontyos
senior tag
Erre valaki? [link]
Remélem érthetően írtam le, elég furi jelenség -
MadMancs
veterán
válasz
Szimpozium #15705 üzenetére
Valami egyedi hiba lehet, nálam működik ez a funkció rendesen.
-
Szimpozium
csendes tag
Sziasztok! Frissítettem OneUI7-re. Eddig egy gondom van vele, működött az előző verzióban a rezgés hívás fogadásakor, illetve hívás bontásakor. Tehát, ha felhívtam valakit, amikor felvette, rezgett egyet és bontáskor szintén.
Ez most nem működik, pedig be van kapcsolva. Rezgő üzemmódban vagyok, rezgés erőssége maxon, rutin nincs bekapcsolva.
Bug lehet? -
milkabrams
őstag
A frissítéssel végrem működik a Gcam appban a 3x szenzor. Valaki nem tudja, hogy tudom ott bekapcsolni a stabilizálást? Gondolok arra, hogy gyári appban nagyobb zoomnál képes a témán maradni, de Gcamban bemozdul és lehetetlen éles képet lőni.
-
MadMancs
veterán
válasz
fahrii #15700 üzenetére
Attól függ milyen játék. Screen Mirroringban van valamennyi késleltetés telefonhoz képest. Illetve messze se olyan fluid mint natívan a telefonon.
Szóval egy lövöldözős játékban kb már lelőttek mire TV reagál, vagy autósnál már az árokban vagy mire TV-n reagálnál. De egy kártyajátéknál pl simán használható.
Én Google Meet esetén szoktam TV re kiküldeni képet ha nincs kedvem laptopot költöztetni. Ott nem probléma pl.
-
Van itt esetleg rajtam kívül olyan elvetemült, aki néha TV-re kirakott képpel játszik a telefonról? Az új pop ideális mobil game, de néha szívesen kiraknám a TV-re a képet. Kérdés a gyakorlatban ez mennyire működhet?
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15696 üzenetére
Chrome al egy baj van. Eszméletlen erőforrás pazarló telón, tableten, Windows alatt. Már régen edge használok. Ezt IE el ellentétben nagyon jól összerakta MS. Ráadásul ugye chromium az alapja. Telón és gépen is stabil, gyors, nincs vele gond. Ráadásul munkámból kifolyólag nagy könnyítés hogy minden eszközömön (Laptop, PC, Tablet, Telefon) ott az összes könyvjelző, kedvenc, jelszó, vagy épp ha akarom az egyiken elkezdett olvasást, teendőt simán folytatom bármelyiken. Gamestar így jelenik meg vele.
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #15697 üzenetére
Hardcore KiWi felhasznalo voltam, miota a fejleszto teljesen feladta a projectet probalok atterni masik bongeszore, de mindig visszaterek a Firefoxhoz, meg amig sokaig nem frissult, mar akkor is hasznalgattam
Egy a hatrany, a Gecko miatt lassabb tud lenni, de a teljes extension support miatt tovabbra is jo.
Tobb bongeszot is van a telefonomon, kovetem, hogy hogyan fejlodnek.
Esetleg erdemes lehet ranezned a Vivaldi-ra, de jo alternativa lehet a Brave is. Ezekkel mukodik a Google autofill, Brave-nel kulon flaggel kell kapcsolni, hogy menjen.
Hat valamilyen masik autofill szolgaltatast hasznalsz, akkor az Edge is jo alternativa lehet, canaryban jelenleg meg teljes az extension support.
-
LosBlancosRM
őstag
-
$atirka
őstag
válasz
LosBlancosRM #15693 üzenetére
Reserved itt oké
link -
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15692 üzenetére
-
$atirka
őstag
válasz
LosBlancosRM #15688 üzenetére
Betűméret ill képernyő nagyítás nincs beállítva esetleg?
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15688 üzenetére
Írsz egy weboldal címet is? Mert az is simán lehet hogy a weboldal van bénán megírva. Bár en edge használok (Windows-al való szinkronizáció miatt) de most nézelődök Samsung internettel, de nem találok ilyen hibát.
-
luna40
tag
Jajjj! Nesze neked Samsung! Vegyétek, vigyétek, mindent 1 ökoszisztémába integráljunk, erre jönnek a pancser frissítések, a múlt hónapban bizonyos soundbarokat vágtak haza, most az s24 széria. Remélem a mosógépre nem adnak ki semmit, mert ha légkeveréses sütő lesz belőle, az asszony kinyír!
-
LosBlancosRM
őstag
Samsung browser is egyre nagyobb hulladék lesz...
Nem megy lejjebb, nem lehet kilőni a sütit.
Lapozósáv belelóg a szövegbe... -
pontyos
senior tag
Sziasztok! Egy kis érdekesség, hátha valakinek van magyarázata. A galériában az inzert képeket nézve teljesen egyforma, homogén színüket a képek, de ha egyesével kattintom, akkor világossabbá válik, előjön a hdr effektus. Be van kapcsolva fotó módban.
A képernyő természetes módban van, alapon. Ez azért zavaró, mert pl az Instagram ra belinkelt kép fakónak tűnik a telefon képernyőjén látotthoz képest. Remélem érthetően írtam le, elég fura jelenség. Még ordítóbb a különbség, ha a kijelzőn látott képet berakom a Snapseedbe pl. -
UfoZoli
aktív tag
Haha
A faszi aki istenítette a bétát, s hogy az milyen jó lesz...
Angolok tudok előnyben:
[link]
Röviden a Samsung visszavonta a szervereiről a 15-ös droidot, egy olyan crusial bug miatt ami miatt nem lehet a telefont feloldani.
Így legalább nem kell odinoznom a héten érkező telóval -
MikeWazowski
veterán
válasz
LosBlancosRM #15675 üzenetére
Bocs, úgy értem h persze, lehet hibáztatni csak hát látod, minden más területen is ez megy... Valahol szívsz úgyis
-
válasz
LosBlancosRM #15676 üzenetére
Még szerencse, hogy a frissítés opcionális.
-
Hatvan9
senior tag
Nem tudom felrakjam-e a frissítéseket, nagyon megoszlanak a vélemények, nekem a gyári szoftverrel jól müködik minden.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
MikeWazowski #15666 üzenetére
Nem lehet hibáztatni? Azért mert a többi is megteszi, az felmenti? Az a baj, hogy amíg sorokban állnak az előrendelések, addig meg is tehetik. Ilyen szempontból tényleg nem ők a hibásak, hanem akik fizetnek érte.
-
hcs57
addikt
Na tessék! Frissítettem UI7-re, belépnék és nem enged! Mi a teendő??
-
válasz
MikeWazowski #15671 üzenetére
Szinte teljesen átdolgozták az UI-t, ráadásul kaptunk egy csomó új funkciót is. Elég régóta samsungos vagyok, ekkora horderejű frissítésre nem emlékszem, hasonlóra sem.
Az 5+ év terméktámogatás hatásaira ráérünk még visszatérni 2027 után. -
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15669 üzenetére
Errol tudsz egy linket kuldeni, hogy WorkProfile-nal jon elo?
A sok bug es limitacio miatt, mar amugy is letoltottem az AYB6-ot, hogy downgradeljek, ez az issue mar csak hab lenne a tortan...meg jo, hogy az ilyenek miatt nem betaztam
.
Ha Google, ha Samsung benazas nem lenyeges, ha kizar WP-vel a telefon, az elozo rendszeren meg nem tette.
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15664 üzenetére
Ez folyamatosan visszatérő gond. De nem csak samsungnál. Kb az összes gyártónál főverzió frissítés esetén. Eddig viszont csak azokat a készülékeket érintette ahol több profil van (vagy 2 user, vagy egy magán és egy work profil). Ez pedig nem Samsung hanem Google bénázás.
Jelenlegi esetnél nem tudom mi a szitu. Nem jártam utána.
-
S e t h
nagyúr
válasz
MikeWazowski #15666 üzenetére
Elképzelhető, viszont számomra akkor is némileg átlátszónak tűnik az egész időhúzás az s25 miatt.
Április közepe van, máshol már tesztelik a következő Android verziót, a piacvezető meg úgy viselkedik mintha most próbálna betörni a piacra. -
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #15664 üzenetére
Meg jo, hogy volt 6 beta
.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
S e t h #15665 üzenetére
Egyébként a Samut se lehet nagyon hibáztatni. Valahogy az egész mai tech szektorra ez a jellemző. Win is állandóan generál valami új hibát egy frissítés után... ugyan ez az apple, nvidia stb. Kicsit más, de a játékok is alfa, jobb esetben béta állapotban jelennek meg...
-
S e t h
nagyúr
válasz
MikeWazowski #15656 üzenetére
Akartam kérdezni van-e értelme telepíteni a sok hozsannázás után, de nem látom a nagy lelkesedést, viszont most már az értelmét sem a Samsungnak köszönhetően.
-
püki
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15656 üzenetére
csak számomra nem derül ki hogy mi ez a "veri szíriusz bag"?
Azt látom hogy kínai Exynos érintett, de egyebet nem -
válasz
KFORboy #15636 üzenetére
Azért ne essünk túlzásokba. A kijelző érezhetően nagyobb az S25U-nál a megegyező készülékház ellenére, a készülék érezhetően könnyebb, fogás a lekerekített széleknek köszönhetően jobb. Javították a kijelző gyerekbetegségeit is (habár sokunk szeme megszokta már valószínűleg, de a szemcsés kijelző valós és eléggé szembetűnő jelenség). Annak aki játszik az Elite egy sokkal jobb választás. Toltam 1 kör Warzone-t egymás után a két telefonon és hát egészen más élmény volt.
Egyéb tényezők miatt én végül maradtam a tavalyi modellnél, a designváltás szerintem kapufa (az én ízlésemnek), a ceruza butítása is fájó és emulátorokban az előző generáció még mindig kiforrottabb, így én egyelőre vissza váltottam az elődre. -
MikeWazowski
veterán
[Samsung hits pause on One UI 7 rollout due to major bug]
[Don't update! Samsung's One UI 7 has a major bug]
Kár volt kapkodni...
jah nem.
-
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #15654 üzenetére
A sokat kritizált home gesture-os fagyást sem tapasztalom most sem
Ennek csak orulj, foleg, ha OneUI Home nem lenne eleg es azert hasznalod.Keszitok oldalan is ki van emelve a FAQ kozott ez a hiba, egyszeruen nem egyforman hasznaljuk a telefonokat.
Persze felraktam en is a One UI 7-re, hatha Samsung kikuszobolte a a Google API hibat
...nyilvan nem, ugyanugy fagy, es a gyarihoz kepest az animaciok sem annyira fluidak.
- - -
Ha Samsung mar visszavonta a OneUI 7-et egy ilyen hiba miatt, igazan berakhatna a Downgrade gombot SmartSwitch-be ideiglenesen, hogy ne Odinnal kelljen szorakozni a downgrade-del. -
Surfym@n
senior tag
Nálam a Nova teljesen jól működik, megvan a duplakoppos screenoff is.
Igazából nem kellett állítanom semmit verzióváltás után, minden ment ahogy korábban is.A sokat kritizált home gesture-os fagyást sem tapasztalom most sem, ráadásul az animáció is szép folyamatos, ahogy eltűnik az adott app, s megjelenik a home screen. Ráadásul azonnal reagál a gesture-re még talán reszponzívabb is, mint korábban volt.
Egyedül egy hátrányt tapasztaltam, hogy az időkép widget kivételével minden más widget nem tud teljesen átlátszóan megjelenni (pl. óra, eszközkarbantartó stb)
Picit nehézkesebb az átméretezés, csak akkor jelenik meg az átméretező keret, mikor épp fogom a widget-et, régebben ez folyamatosan látszott, illetve a widget áthelyezéseknél mindig kis méretűvé zsugorodik a homescreen, ami zavaró s nehézkessé teszi a precíz mozgatást.
-
Dika22
tag
válasz
bajnokpityu #15652 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül
-
Dika22
tag
Sziasztok! Nekem még mindig nem írja Euxon a teló, hogy letölthető a One UI 7. Utolsó biztonsági frissítés amit fel tudtam rakni, az a márciusi. Azóta semmi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
johndoo1000 #15637 üzenetére
Az jó lenne, ha tolmácsolna. De frissitessel egyidoben a garmin utasitasokat angol helyett magyarul kapom. Égy éve ezt nem tudtam megcsinalni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Leslie1966 #15638 üzenetére
Persze. Oneui 7 áprilisival jött.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #15638 üzenetére
Pl, #15347
-
Leslie1966
senior tag
Áprilisi frissítés volt már ? XID-re még semmi.
-
johndoo1000
tag
Sziasztok,
tolmács és az egyéb Ai funkciók magyar nyelvről nincs valami fejlemény ?
Ksz
-
KFORboy
senior tag
válasz
-FreaK- #15635 üzenetére
Ha úgy nézzük, minden téren jobb a 24Ultra.
A 25 széria egy nagyon gagyeszmó zéró effort kifogás volt, hogy valamit piacra dobjanak.
Lehet példálózni a reszelt SoC-el de ez csak a takony cukrozása 5 éve... az a nagylátó meg töltés sebesség emelés is egy nevetséges nulla.
A forma elcseszése a toll butitása és műanyaggal való kitömése, a tesséklássék nevetségesen béna ragasztott lencse gyűrűkről nem is szólva.Bár őszintén szólva, majd mindegyiket lehetne egy kalap alá vonni a 22 óta, csak mindenkinek megvan a saját ízlése és ízléstelensége szerint 5 éve ugyan azzal a hardverrel telehányt pléhdoboza, mert a valódi handicapjei még mindig nincsenek megoldva a készülékeknek, One UI 6.1 vagy 7.0 ide vagy oda, inkább csak kaptunk még egy lapáttal az Apple IOS másolósdiból.
Zéró előre lépés, még hogy teljes transzformáció
-
-FreaK-
veterán
One UI 7 has TRANSFORMED the S24 Ultra
Érdemes megnézni, pár helyen jobb a teló, mint az S25U. -
Ha már volt akksi téma nemrég.
95% wifi
Tegnap este 5-kor vettem le a töltőről
1 óra telefonálás volt benne.
2 sim kártya, + az órám.
Rutinnal úgy van beállítva hogy 20% töltöttség alatt bekapcsol az energiatakarékos mód. Ezért lehet csalóka a kép mivel fent ott a jele. (Így csak 9%-ot volt ebben a módban)
-
XZoli
aktív tag
Hard Reset után nem tudom beállítani az érintéses fizetést a google pay -nál, OTP-és vagyok. Ki lehet a ludas Google, Samsung, OTP.
OTP bankkal már beszéltem utána néznek. Esetleg másnak volt ilyen hibája
-
alasoh
aktív tag
válasz
johndoo1000 #15625 üzenetére
Nem, itt nézd meg:
-
Pufi9
csendes tag
Remélem holnap jön már Indonézre is
-
alasoh
aktív tag
válasz
johndoo1000 #15623 üzenetére
Szia!
Ha Magyar nyelv van kiválasztva mint alapértelmezett az asszisztens beállításánál, akkor nem megy az OK Google.
Ha az teszed Angolra, akkor reagálni fog. -
johndoo1000
tag
Sziasztok,
lehet én vagyok béna, vagy nincs ilyen opció, de hiába mondom ki az "OK, Google" parancsot, nem indul el az asszisztens. Fent megjelenik egy zöld ki s pötty, de ennyi. Bixby zárolt képernyőn is előjött és tudtam parancsokat adni neki.
Magyar nyelvről van már szó a tolmács opciónál ?Ksz.
-
twenty17
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #15613 üzenetére
Nekem még annyira sem bírja jól, de nem panaszkodok, szerintem így is jó. Nincs energiatakarékos varázslás vagy fullhd képernyő.
-
alasoh
aktív tag
válasz
-Valinas- #15612 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem jól ki lehet használni a teljes képernyőt ha Home UP DiY-t használtok.
Íme egy főképernyő OneUI7 + Home up + DIY használatával: [link]Persze teljesen "kilógatni" a szélekre nem lehet a widgeteket, de nagyon kevés "kihasználatlan" rész marad... (szerintem
)
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
MadMancs #15611 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal, hogy csak 3 értesítés fér ki. Vagyis közvetve igen, de nem az a fő. Ami nem tetszik, hogy ilyen nagy hely van a két szélen.
Pont azért törlöm azt az értesítést, ami nem fontos, hogy ne legyen ott annyi ikon.Jobboldali indikátorok közül le is szoktam szedni GL-kal.
A kapszulával is az a bajom, hogy nem lehet kikapcsolni, mert akkor az összes értesítést kikapcsolja.Mondjuk a legkomolyabb az aksikijelzés. Hihetetlenül bazári, hogy ennyire elüt mindentől.
-
-Valinas-
senior tag
Az új helykihasználatot én sem értem. Eddig 4X7-es elrendezést használtam. Lehet, hogy ezt már 6.1-en is HomeUp-pal értem el, most mindenesetre az kellett hozzá. Így viszont katasztrófa, ahogy kinéz, akárhogy állítgatom. Van egy batárnagy üres terület a dokk felett, a felette elhelyezett Google keresősáv viszont így nagyon gagyi, vékony lett. Lehet, hogy vissza kell térnem a 4X6-os elrendezésre, de már nagyon megszoktam ezt. Szomorú...
-
MadMancs
veterán
válasz
LosBlancosRM #15605 üzenetére
Én ha jön értesítés nem.mindig nézem meg egyből mert egyrészt nem telefonon élem életem, másrészt vannak amik egyáltalán nem prio, majd megnézem ha lesz időm. Kapszula egyáltalán nem csak zenére használható. Bár ott is tök jól jön zene vezérlésre ha épp más app fut amit figyelek.
Egyébként meg ha mindig mindent azonnal megnézel miért zavar hogy csak 3 app ikonja van ott max? Úgyse éred el 3-at sose
Sokkal letisztultabb így, ha érdekel bt, volte ikon, nfc ikon, meg mindenféle rendszerikon, meg összes app ikonja akkor lehuzom redőnyt és tádám minden ott van egyből.
Vs
-
válasz
LosBlancosRM #15607 üzenetére
Úgy ha azonos 46%-on állna az akkumulátor, nagyjából 32 óra és mellette 5 óra kijelző lenne benne, mert korábbi használati tapasztalataim alapján +15% nagyjából a takarékos mód.
20% alá sosem merítem az akkumulátort, de így is lesz benne bő 2 nap használat mellett 8 óra feletti kijelzős idő. Csak a teszt kedvéért néztem meg, mert amúgy sűrűbben rátöltögetek mostanában. -
válasz
MikeWazowski #15597 üzenetére
Mert kellene főzni romokat? Van ami hiányzik az S24U-ból?
Sajnos a gyári launcher-t még mindig nem lehet testre szabni teljesen.
Csak egy dolgot mutatok. Pl a helykihasználat egy ekkora kijelzőn:De rajta vagyok a One Ui-n... nézegetem mit lehet kihozni belőle. De sok dologban még mindig vérszegeny, Good Lock ide vagy oda
-
LosBlancosRM
őstag
Igen, még a kihasználatlan helyeket is sikerült lekoppintaniuk, iOS-en se értettem, hogy miért van ennyi hely a széleken. Mondjuk ott valamennyire védhető azzal, hogy nagyon lekerekítettek a sarkok, de itt... Egy utolsó sz*r, trehány meló lett ez az OS update a Samsungtól. Hihetetlen, hogy a világ legnagyobb mobilgyártójának egy másikat "kell" orrba szájba másolnia.
-
MadMancs
veterán
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TODI1111 #15596 üzenetére
Attól függ milyen környezetben használod. Spigen meg gyári szilikonom volt. Sok port kap sajnos de mindig tisztítottam. Ugyanúgy spigen tokkal az ip 15 pro több idő után is hibátlan maradt, előtte amo volt 24 u az is kopott meg ez a fekete is szóval biztosan tudom hogy gyengébb a minőség sajnos… pedig 15 pro is fekete volt ami állítolag könnyebben kopik, most a 15pm is az. Meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest