- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
aggleány #15011 üzenetére
Nem nagyon tudnád elbénázni, mert igen egyszerű folyamat, de ha nem szeretnél root-ot, akkor visszarakod egyenként a dolgokat, hidd el, jobban megéri.
A régi gyári romot ha lecseréled a legújabbra, mindenképpen sokkal jobb és gyorsabb lesz a telód, ráadásul hibamentes.Meg fogja érni, hidd el, komoly lesz a változás.
-
Gizmo94
veterán
válasz
aggleány #15008 üzenetére
Nem kell semmit újrahúznod rajta. Töltsd le marketről a Titanium Backup Pro-t, csinálj egy teljes mentést és ahogy fent van az új romod, pár perc alatt mindened úgy van mint előtte.
Csak arra ügyelj, hogy a rendszeradatokat ne töltsd vissza, mert akkor nem csináltál semmit. -
Gizmo94
veterán
válasz
aggleány #14980 üzenetére
Jah, néha hamar megtudhatod ,hogy primitív és életképtelen létforma vagy, csak az a baj, hogy rendszerint primitívektől.
Nem akartalak rábeszélni, mert ha nem lesz ok valami, engem ölsz meg.
De ilyeneket csinál. Ok, én meg dedós vagyok, meg giccsvadász, de nem baj, nekem teccik.Ja, azért ilyen béna a kép, mert éppen pörgött. Érdekes volt shotolni négy ujjal kalimpálva tartani a gömböt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
aggleány #14977 üzenetére
Az is megvan, az ilyeneket nem hagyom ki.
Nem ciki,ha tetszik a gyári launcher, miért lenne ciki? Nem feltétlenül szar ami gyári Samsung. Nekem is tetszik, sokszor azzal használom a telefont.
Igen, természetesen tudsz.
Ha már használtad, akkor pedig tudod, hogy tele van pörgő-forgó effektekkel, akár földgömbszerűen pörög az egész, rengeteg variációja van. CRT off menüváltás és társai. Nagyon jókat eljátszom vele...
-
Sógi
addikt
válasz
aggleány #14971 üzenetére
Megnézném neked, de custom romom van....Azt tudom, h spb-shell-ben tökéletes a mappa funkció, tudom ez téged nem vigasztal
Pedig annyi Stock romos fórumtárs van itt fent!
Vki megnézhetné ezt a mappa témát!Nah, csináltam TW launcherben egy mappát, telepakoltam és nem lógnak ki az ikonok...
-
válasz
aggleány #2593 üzenetére
Mindenki a saját kiskedvencét védi. Érdemes a szakmai oldalakon (mobilarena
) maradni, különben óriási süketségekbe botlik/gabalyodik az ember. Úgy írnak sokan, hogy kezükben sem járt a teló...
#2595: mindenkinek kezd elege lenni a várakozásból
a dolog jó oldala, hátha csiszoltak valamit időközben a gyártósoron és a mi darabjaink jobbak lesznek a múlthetieknél
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest