- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
Bonano #37862 üzenetére
Alapvető fotózási ismeret... Ahhoz, hogy 30 fps-ed legyen, legalább 1/60s záridőnek kell lennie (de mindenképp 1/30s-nál rövidebbnek!). Gyenge fénynél a gép azt választja, hogy ejti a képkockasebességet, cserébe lesz látható kép is. (Mehetne 30 fps-mal is töksötét kép, az szarabb lenne... szerintem) Ez igaz minden felbontásra természetesen, de 1080p-ben mivel több időre van szükség az egyes képkockák földolgozására, ezért jobban is észrevehető.
Ha megvan az 1/100s-os zársebesség, simán tudja a 30 fps-t.zooole: a legfrissebb hivatalos nem lehet egy főzött...
-
Rotate
veterán
válasz
Bonano #37868 üzenetére
csináltam egy fél perces videot, ultraszar kislámpás fényviszonyok mellett, és 23,29fps lett az eredmény... nagy villany + ledfény mellett ugyanez 25,7fps lett... gondolom normális utcai fénynél simán megvan a 30fps...
én is az mx video playerben néztem... egyébként minél jobb volt a fény annál nagyobb volt a bitráta is... először 12 a másiknál 15 körül...
-
Rotate
veterán
válasz
Bonano #37864 üzenetére
csak azt mondom, hogy feleslegesnek tartom ekkora képérzékelővel az 1080p-t, mivel nem sokkal részletesebb a kép, viszont rengeteg helyet foglal, így inkább parasztvakításnak tartom mint valós előnynek ezen a telefonon az 1080p-t... ellenben a 720p teljesen jó szerintem, a 29 és 30 fps között nem tudom szabad szemmel észre veszed-e a különbséget, de nekem folyamatos videókat vesz fel... ezen felül engem nem érdekel hány fps
ezért is írtam, hogy ha neked fontos a papírforma, meg az 1080p, akkor ne hagyd magad, állj ki magadért, de ha direkt azért vettél ilyen telefont, mert milyen jó lesz 1080p videókat felvenni, szerintem butaságot csináltál, mert jobban jártál volna, egy rendes 1080p-s digitális kamerával, normális méretű képérzékelővel
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest