- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
Ettől egyszerűbb dolog pedig kevés van
Arra kell figyelni hogy jó párás környezetben csináld(pl fürdőszoba zuhanyzás után)mert az megköti a port.Kell hozzá egy bankkártya,én arra szoktam tenni egy puha rongyot azzal simítod végig,miközben húzod le a burkolatot.Tökéletes az eredmény.Mondjuk ne olyankor csináld mikor hulla fáradt vagy és remeg a kezed
-
ERPY
őstag
Mikor megvettem erre a fóliát, nagyon paráztam, jaj csak el ne csesszem a feltételt. Bár levehető és mosható, de akkor is. Szépen letakarítottam a kijelzőt, odatettem a fóliát még hátlappal hogy hogy fér el a passzolás miatt, láttam tökéletes, lehúztam a felső részét, amit odatettem a kijelzőre, és szépen ahogy húztam le a fólia hátlapját úgy cuppant rá a kijelzőre. Annyira tökéletes lett, hogy nem hogy buborék vagy szösz, még egy kósza atom sincs alatta. Le is durrantottam 3 sört hogy megünnepeljem a profizmusomat. Szal amit ki akartam ebből hozni, hogy egyáltalán nem vészes a dolog, de ha elrontaná az ember leveszi, ha kell megmossa, és újrateszi.
-
francescoi
csendes tag
-
Sógi
addikt
Sztem simán fel, mert cogni 1.2-vel (KG2) is feltoltuk itt páran és ment rendesen, de próba-szerencse
(#14314) HUTCHDB : Értelek, sőt én mindenkit megértek! Úgy gondolom elég szakmain próbálom nyomni vagy legalábbis jó úton haladok affelé, de 2 hónapja láttam először droidotNem azért írtam, mert magamra vettem, csak úgy
De amíg "friss" husi ez a telefon addig nem lesz olyan szakmai ez a topic, mint amilyet szeretnél és persze én is
Én nem látok itt senkiben rosszindulatot, sőt, pár fórumtársat már személyesen is "megismertem"(csak futólag) és nem csalódtam -
ERPY
őstag
Én rohadjak meg, beírom újra, mert engem ez kimondottan irritál. Szarok rá ha tiltanak pár órára.
Szal ha valami nincs, márpedig nincs, akkor miért is nem lehet róla beszélni? Miért is tiltott minden szinten? Mert megvenni nem lehet. Megvennénk, de nem lehet. Miért nem lehet? Mert nincs is. Ha meg nincs, miért nem lehet róla beszélni? Miért warez az, ha valami nincs? -
Sógi
addikt
Látom pörgés van, én meg dolgozom, diikk
Egyébként cogni került vissza megint, most még 1.20, nem tudok annál többet mondani, mint eddig, h imádom!
Az aláírásomban ott a sorrend
Nah, du-án hazamegyek és nekiállok buherálniMár ki vagytok éhezve a tesztelésre, látom
Lehet nem érek rá este...(#13597) Drbonci: tegnap teszteltem és nagyon halk a csengőhang és az értesítések is...
Uhh, van új cogni meg lite 4.0-is, sky is nyomathatna már vmit igazán
-
ERPY
őstag
Lehet, passzolom. Egyébként én is Vodás vagyok, de már régóta rávagyok kényszerülve a független készülékek megvételére, mert a Vodánál semmi olyan nincs ami nekem kellett volna, ellenben a többi szolgáltató időben és jó áron nyújtotta a lehetőségeket. Attól persze maradok Vodás, de sajna ez van. Én sem védek senkit, sem állok bármelyik oldalra, de az tény hogy komolyabb készülékek kínálata nagyon gyengus a Vodánál.
-
Flashhh
tag
A mokusok termelik az aramot
De jo is lenne
Mostanaban mire jo? Mar semmire, regen foglalkoztam jatekszerverekkel ( CS, LineageII ) akkor tobb ertelme volt mostanra csak megszokas... Meg amugyse szeretem kivarni a boot idot
(#12326) ERPY Igazad van, csak ha az osszes user tudta volna akkoriban a telszamom akikkel msnen beszeltem 0-24 akkor lesült volna az agyam annyit beszelhettem volna telefonon..
-
-
Kapanyél
őstag
Én direkt Androidos telefont akartam az asszonynak is, mert egyrészt abban tudok segíteni, ill. a lehetőségek száma végtelen.
De töksimán lecserélném egy i4-re az övét. Tulajdonképpen, miután belakja az ember, és nem akar ROM-olgatni, akkor... nekem is jó lenne. De most is nyert a Robot, az SGS-em helyett is inkább SGS2-t vettem. De ha lemegy 70 alá az i4, szerintem veszek abból is. -
killerjohn
addikt
nice, de bármi részletet?
épp most teszem fel a Cognition 1.15-öt, érdekel az új fajta kernel. Komolyan, teljesen ellentmondó szövegek vannak XDA-n is arról, hogy melyik ROM jó, melyik nem, stb.
Villain-ék (pulser) pl kereszteshadjáratban vannak mindenki mással szemben, fikáznak ahol csak tudnak. Ma meg fogták és "Derivative"-nak minősítették pl a Lite'ning ROM-ot, ami enyhén szólva röhej.Én nem tudom mi az oka, de még KG1-el is sokszor megcsinálj a teló, hogy felmegy 20-30mA-ra a drain, csak úgy random. Egyszer csinálja, egyszer nem. Új progit nem telepítettem hetek óta. SystemPanel-el nyomoztam, de az sem mutat semmi anomáliát, csak azt, hogy óránként egyszer valamiért felébred a teló (screen off továbbra is)... azt persze nem tudom megnézni, hogy miért
-
ForRedGlory
félisten
Anyám, hogy annyira odáig vagytok...
Ezt csináld: feltolod ezt a kernelt: [link]
recovery indít, mount and storage, format cache, system, sd card (ezt kihagyhatod, bár ajánlott, csak ments le mindent) és dataMajd download mód és szépen felteszed a romot PIT nélkül így: [link]
Ma már nem csinálok 1-es hsz-t, 4 órát aludtam éjjel, kurva fáradt vagyok, és még a pizza sincs itt
-
-
ForRedGlory
félisten
Pf... még 20 perc
-
dekanov
tag
-
Gaabor80
aktív tag
Arra lennék kíváncsi, hogy hiányzik-e valami a droidból, a symbianhoz képest.
Gondolom ez a készülék is egy napot bír ki egy töltéssel.
Eddig csak Nokiám volt, és az elég jól testre szabható a gyári programokkal is. Tudom, hogy a droid nagyon nyílt, és bármit lehet rajta csinálni állítólag. Mennyire bugos, fagyós?
Ilyesmik általában amik érdekelnének. Nem vagyok műszaki analfabéta, de kb 2 percet használtam droidot. Három készülék esélyes nálam, a iphone 4, a nokia N8, és az SGS 2.Mindnek van előnye, hátránya. A Nokiát jól ismerem, az iphone-t is egy kicsit, de a samu-t egyáltalán. Viszont nagyon tetszik, demo készüléket már tapiztam, de az egy kicsit kevés a boldogsághoz....
-
No.01
addikt
-
pestibenji
senior tag
Meg tudná mondani valaki, hogy mikor kezdődik a következő havi T-mobile számlám, ha Május 26-án kezdtem használni? Még mindig az első hónapban vagyok a számlázás szerint, és elfogyott az 500mbos internet keretem, és már nagyon szükségem lenne rá.............
És fognak küldeni valami smst, hogy lezárták a számlámat, 7000ft lett, stb? (Vodánál kaptam ilyen smst, remélem itt is küldenek)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest