- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
francescoi #27830 üzenetére
.sbu azt sem tudom mi az.
Tehát lehet,hogy abból visszanyerhetők, mert fingom sincs, hogy az mit tartalmaz..
Hogy hol? kb. a közepén..
Ez kb olyan, mintha backupolsz xp-n, felraksz egy win7-et, utána megpróbálod recoveryzni.
A kies és az odin teljesen más módon dolgozik... Cask feltételezés, de gondolom, hogy mint minden célprogram, a kies is a saját biztonsági mentéseit csak akkor rakja vissza, ha a teljes műveletet ő végezte.. Mert ahogyan tömöríti, meg tárolja a mentett fájlokat, annak köze van a folyamathoz is, amit a romfrissítéskor végez..
-
Gizmo94
veterán
válasz
francescoi #27826 üzenetére
Akkor nem, akkor annak kakukk, ha wipe-os volt.. Márpedig alighanem, ha üres a teló..
Ha odinnal raktad fel a romot, akkor hogyan gondoltad, hogy majd a kies ment? A kies csak úgy backupol normálisan, ha saját maga frissít.. vagy inkább úgy sem.
Egyáltalán nem is használtál sem tbpt, sem myybackup pro-t, semmi ilyen backup programot? csak a kiest?? -
Gizmo94
veterán
válasz
francescoi #27822 üzenetére
Attól tartok, hogy nem. Mármint amik a listáidat, stb-t illeti,azoknak annyi, vagy mindennek, hacsak nem marketeztél, nem szinkronizáltál a markettel appokat, mert ha igen, akkor jó esetben azok vissza.
Bár, ugyan nem használom, de ha jól emlékszem, kiessel az egész romfrissítés visszavonható, visszaállítható az eredeti állapot, nem?
-
Gizmo94
veterán
válasz
francescoi #27813 üzenetére
Pl. Szokj le a kiesről. Használj telepítéshez odint,adatok, appok, és mindenféle mentéshez tbp-t, vagyiis normális dolgokat. Ennyit tehetsz, de ezerszer leírták már..
-
DIEGO15
őstag
válasz
francescoi #27815 üzenetére
Ha nem zavarlak nagyon még lenne kérdésem: először a főzött rom megy fel aztán ugyanúgy cwm-ból a kernel?
-
DIEGO15
őstag
válasz
francescoi #27815 üzenetére
ó h állna belém a 220
köszi
-
R2D20208
addikt
válasz
francescoi #27469 üzenetére
Szia ! Mit szeretnel a Kiessel ?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Nekem, sőt ha ie-be az ip címet megadod amit a KIES Air ír akkor ott is bejön minden. Azt nem próbáltam, hogy ha a gépen nincs KIES a webes rész működik e de úgy lenne az igazi.
-
pzstm
titán
válasz
egyszer teszt jelleggel csináltam, elsőre összejött
-
Varszegig
veterán
válasz
francescoi #15951 üzenetére
én nem használok lokális naptárt. sőt a pop3-mal is tele a tököm (chello), ezért a pop3-as leveleeimet is a gmail-lel szedetem le. A thunderbird is csak egy kliens, mint az outlook, csak sokkal értelmesebb
De különben semmi extra. Nekem pl. épp hogy nem lenne jó, sőt digitális őskornak tartom, ha csak a gépemen vannak meg a levelek.
-
Varszegig
veterán
válasz
francescoi #15946 üzenetére
outlook helyett, ha már kliensprogi kell, akkor thunderbird. OTA, igen over the air.
Persze akkor tudnánk még tanácsot adni, ha tudnánk milyen serverrel használod az outlookot, mert az ugye csak egy kliens. (Ami szinkronizál, te azt továbbszinkronizálod, ami már teljes káosz, és digitális őskor, amit a microsoftnak köszönhetünk)
de miért is nem jó naptárra a gmail?
-
pzstm
titán
válasz
francescoi #15938 üzenetére
google calendar Sync-et tudom ajánlani. Napokban izzítottam be. Előnye, hogy nem a telefonnal, hanem a gmail naptárral szinkronizál. A telefonod meg szinkel a neten keresztül. Nekem ez most így nagyon jó megoldásnak tűnik.
Ismerős használ valamit névjegyekre is...bár az annyira nem égető probléma nekem még jelenleg, de utánajárok, mi is az a program.
(Névjegyek nekem jelenleg Gmail fiókban (is) vannak....azt akarom szinkronizáltatni outlookkal)
-
Varszegig
veterán
válasz
francescoi #15938 üzenetére
a megoldás, hogy nem kiesen, kábelen, hanem OTA kéne szinkronizálni. Outlook nélkül el lehet lenni, én már 8 éve nem használom, és jobban érzem magam
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest