- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
cundeyy #43979 üzenetére
nyilván ha olyat kérdésre, amire van válaszunk akkor válaszolunk... egy dolog a türelmetlenség, a másik meg a stílus, amivel kérdőre vonsz minket, mert nem voltunk hajlandóak válaszolni... vagy írjuk be azt, egyesével, hogy nem, mi nem használtunk török 30.1-et?
biztosan fog válaszolni, az aki használta, ha van itt olyan, nem kell pánikba esni...
-
C.Brigante
veterán
válasz
cundeyy #43990 üzenetére
én azt mondom, hacsak nem vagy nagyon zizegős, h ami hibátlan azt ne cseréld le. én pl csekrommal nagyon elégedett vagyok, 0 hiba! Már feltettem volna az ics-t de számomra kp8 még nem olyan mint amilyennek lennie kellene. Még picit csiszolják és tuti lesz! Ha gingeren belül megtaláltad a megfelelő romot, jó aksi idő, nincs fc, térerő gps rendben, akkor tök felesleges cserélni egy másik gingerre! De ez csak mondom az én véleményem! attól még te cserélgetheted!
-
Caaabi
senior tag
válasz
cundeyy #43990 üzenetére
29.5 ös törököt használom KL1 modemmel siyah 2.6.1 es kernellel tökéletes
Nagyon elégedett vagyok, a 30.1 felé is csak azért kacsintgatok mert érdekel h milyen eza kp8 as modem meg az új jkay, de nem tartom létfontosságúnak a váltást, majd csak ha valami elromlik a mostanin akkor esetleg
-
-
72mviktor
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz
cundeyy #43979 üzenetére
Ha nem válaszolunk, azért van, mert nem tudjuk a választ...
Én speciel ezer éve nem használok már turkbeyt, reméljük jön vki aki használja a 30.1-et és akkor majd kapsz választ...XDA-s topicba belenéztél már? Ott sok infó van róla, h milyen is....(#43978) Varszegig: Eddig is TBP-ből csináltam, de most vettem észre, h óránként backupol magától is
-
C.Brigante
veterán
válasz
cundeyy #43979 üzenetére
na lökd mi a baj, rosszul látod egyébként!
ha esetleg nem kapsz választ egy kérdésre, hidd el az nem azért van mert nem akar senki válaszolni. 2 ok lehet, vagy nem tudja éppen senki az online emberek közül. vagy egész egyszerűen véletlen elsiklunk kérdések felett. próbáld meg még egyszer. Ebben a topikban hidd el segítőkész mindenki!
-
unrealnoise
senior tag
válasz
cundeyy #33799 üzenetére
Hát igen, náluk van ilyen, asszem én is átvándorlok mert ez kriminális amit a vodafone művel. mondjuk ha csak egy hiba folytán kaptam ezt az üzenetet, akkor oké, de ilyet sem kellene, pusz akkor nagyon remélem, hogy holnap vagy utána kihozzák... bár lehet senkit nem érdekel, de holnap este megírom mi lett...
-
mivan80
aktív tag
válasz
cundeyy #32990 üzenetére
Nem tom mennyire vagy gyakorlott terrarista, felkeltette a kis kaméleon az érdeklődésemet, és találtam pár jó cikket:
kameleon-gyakorlott-terraristaknak
-
Gizmo94
veterán
válasz
cundeyy #32208 üzenetére
Nem tudom mennyiért sikerült, de lehet,hogy elkapkodtad, vehettél volna fit for use példányt is, ami azonnal lájkolja a szifont.
Igaz, kicsit kopottas,de még műxik.
"kaméleon
Kb 2 éves kaméleonom eladó, hüllőcsere miatt, a sisakján és a hátán egy kis helyen a bőr le van picit dörzsölödve. Amugy minden okés vele! Az ár alkuképes! - 4.500 Ft "LOL
-
mivan80
aktív tag
-
72mviktor
senior tag
-
lefkosia
őstag
-
R2D20208
addikt
válasz
cundeyy #29047 üzenetére
Mindent átjavitok. Én is rajta maradok a romon. Tárcsázó alakul.
Kicseréltem a paneleket, meg a betűket számokat. Jobb így ? Képzeld...Most ma raktam fel Poppuri KI3 at , Jkay. Nem tudom melyik legyen
(tervezem "átpoppurizni " ikonügyileg kicsit. Ha majd érdekel szólj.
-
tomi6600
tag
-
zseko
veterán
válasz
cundeyy #22591 üzenetére
Nekem még Spicán a recoveryben volt egy egyszerű filemásolós-mozgatós-törlős menüpont, ott lehetett másolgatni, igaz egyesével. S2-n nem próbáltam, én elégedett vagyok jelenleg a gyári rendszerrel
Bár a sok feleslegesen futó program idegesít, úgyhogy előbb-utóbb biztosan kirootolom a telefont és lefagyasztom őket..
-
pestibenji
senior tag
válasz
cundeyy #22395 üzenetére
Nem értem mire fel ez a stílus
Attól, hogy nem böngésztem a wifi szopta az aksit. hozzáteszem, hogy volt ebben kb 20 perc képnézegetés Quickpic-el ami pörgeti a procit kb annyira, mint a beépített böngésző (Próbáld ki, marketből ingyen elérhető), de ez látszik is abban, hogy a kijelző csak 64% részben fogyasztott (Ha tényleg csak ég a kijelző akkor kb 85-90%).
-
Prien
addikt
válasz
cundeyy #22169 üzenetére
Egyébként már nekem is feltűnt, olvasva a fórumot, más Gorilla Glass készülékeknél is, hogy egyiknél egyből megkarcolódik a semmitől is, másiknál fólia nélkül fél-év múlva sem...Az én összeesküvés-elméletem szerint kerülhettek ki GG nélküli szériás telók is (GG üvegnek eladva) vagy nem is tudom,esetleg túloznak a tulajdonosok.
Sokszor a sima plexis telefon topicban nem olvasni ennyi karcolódásos esetet. -
-
Amontillado_
csendes tag
-
F-ECT$
titán
válasz
cundeyy #20353 üzenetére
Nem tűnik soknak, de ha óránként csak 1%-kal eszik többet a telefon (márpedig nekem a batista kb 2.5%-ra jött ki idle-ben), akkor az 2 nap alatt +48% akksi.
A fogyasztás szerintem függ a kerneltől (épp tegnap linkelték az xda-s topicot, ma meg én onnan az eredményeket), a rom tartalmától (mit hagytak ki belőle, mit tettek bele), és a cpu beállításoktól (nem hiába smoothabb 1-1 custom rom, ha nagyob cpu frekivel - nem tuningra gondolok, hanem arra, hogy ahol a stock mondjuk csak 200 MHz-en pörgeti a procit, ott a custom lehet, hogy 500-on -, nagyobb feszekkel operál).
Téma van a stock romra is (mégha nem is olyan sok), így ez nálam nem érv a custom melett, és szinte minden custom romban van valami bug is.
Szóval én még várok egy igazán átgondolt, letisztult, gyári kernelre épülő igényes custom romot.
szerk.: Sóginak érdekes módon bejött a cogni fogyasztása: "4. Cogni 1.5 (KH3), jó és gyors, de nem volt még téma rá, ezért csak fél napot figyelt a telefonon, fogyasztással elégedett voltam. 10/9"
-
-
Varszegig
veterán
válasz
cundeyy #19271 üzenetére
nem, mert azt meg az apple lopta el a többiektől, ugyanis az első iphone egy gsm modulos ipod volt
(A HTC mellesleg kérte az összes wifit használó apple termék betiltását az USA-ban, mivel ők meg vettek egy nagy kalap szabadalmat, köztük az egyik wifi szabadalmat is, amit az apple használ. Szar ügy...) -
Sógi
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest