Hirdetés

Aktív témák

• Pszihonaranc

senior tag

Sziasztok Szerelmeim! :D

Üdvözöl titeket a legújabb sgs2 klubtag. Ígértem egy élménybeszámolót, hát vágjunk is bele :C
    Doboz kicsomagolása után kb berottyantottam a gyönyörűségtől. Kiveszem ( ugye akksi még nem volt benne) "haha szép dekoráció de hol a telefon?" :DDD eszméletlen könnyű, és vékony és egyáltalán nem gagyi minőség (bár mondjuk sok értelme van ilyeneket írni mert ti is tudjátok).
    Oké, jön a 1st bootup: mivel sim nélkül indítottam és wifi sem volt rettentő hamar elindult 15mp kb ( ugye nem volt az a kis telepítő varázsló az elején) Gyönyörű nagy színes kijelző, és most ugrottam fejest a mesés sgs2 de ugyanakkor gyengécske TW4.0 világába :(
    Előző telóm desire volt, így kicsit kellemetlenül ütött az UI a sense után :( most vagyok a mindegy, ez legyen a legkisebb probléma kezdem megszokni fázisban. Ugye aki tegnap / tegnap előtt olvasta a röpke kis problémámat a böngészővel az tudja miről beszélek, az már megoldódott, ismét köszönöm azoknak akik segítettek. Most így hogy megint nincs benne sim, se wifi az origo ikonból internet ikon lett földgömbbel :DDD hát ez kész mi?
    2 nap nem volt elég a telefonnak CSAK a gyári appokat átfésülni + 4 óránként merültem :P de ezt már megszokhattam desinél. első hetekben ott is napi 3x töltés. Samsung világában én még új vagyok, tehát idegen egy kicsit nekem, de a htc+ android kellemesen felkészített.
    Amivel nagy haragban vagyok még most is, az a csempés elrendezésű menürendszer, mindig lefelé görgetném az ikonokat, de nem megy :DDD + számomra kicsit káosz van itt, mert hozzá vagyok szokva hogy abc sorrendbe vannak rendezve az ikonok de itt meg össze vissza vannak dobálva :( Valakinek esetleg valami tanács hogy hogy lehet szépen sorba állítani őket? (nem a listanézetre gondolok)
    Amiket eddig teszteltem, a desivel fész tu fész:
    -Kamera --> na jó, lehet hogy gonosz voltam hogy összehasonlítottam. nem kellett volna...
    5 vs 8mp, nagyobb kijelző, tisztább képek (megjegyzem hogy zoomolásnál egyikkel sem voltam elégedett) de most akár mindent el is mondhatnék ami a mobilarénás teszten le van írva a kameráról, mert az úgy igaz. Egyelőre nem tapasztaltam hibát / negatívumot
    -Rádió --> sokkal erősebb a vétel, csak pár csatorna recseg ami kb felvidékről jön :K
    -Zenelejátszó--> wáh, itt azt hittem kicsordul a szememből a könny. GYÖNYÖRŰEN szól: tiszta hang, jó basszus, füles nélkül tud üvölteni mint egy kis oroszlán (ugyanakkor nem torzít) füles: jó minőségű. Az énfülemből a fülesek 99%a kipotyog mindig :P na ez nem :R
    -Web böngészés ---> hát ha azt vesszük hogy nem találtam meg samuban hogy hogy kell fellépni internetre :DDD .. amúgy meg ez sem kérdés, nagyobb kijelző, gyönyörű kontraszt, sebesség is kiváló gyári böngészők nekem mindig a tutik, nem a marketről lekapottak. Egyedül annyit sajnálok ami desiben van, hogy zoomolásnál nem igazodik a szöveg autómatikusan a képernyőhöz, ezzel egy kis feketepontocskát generálva magának.
    Jut eszembe az előlapi kamera. 2 megapix. arra amire kell több mint tökéletes.
    Most így sietős fejjel csak ennyi jut eszembe erről s kis 116grammos tökéletességről, tehát ami segítséget kérnék:
    menüben az ikonok valamiféle szempontból való rendezése (abc, kategória, hozzáadás dátuma, gyári/ letöltött)
    illetve mivel óvom mint a frissenszületett jézust, és még itthon is a dobozában nyomkodom :P kéne rá valami igényes tok. Tapasztalt júzerek tanácsait előre is köszönöm :R

Tisztelettel, egy " a világ legjobb telefonjával rendelkező" címmel titulálható boldog ember :B

Aktív témák