- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Berguson
tag
válasz
andrew01 #25594 üzenetére
Szia!
Az én telóm nem volt meleg,de valami eléggé gyorsan lemerítette! Ellenben most feltöltöttem,4 órája zenét hallgatok rajta (PowerAmp nagyon jó zenelejátszó...igaz kicsit "pöcsölős" volt a beállítása,hogy minden zene hangosan,és az én fülemnek megfelelően szóljon rajta... köszönet a tanácsért PeachMan kollégának!!
már csak egy full verziót kell hogy találjak belőle!) volt egy kis netezés is,kb 20perc,és most tart az akku 66%-on! Ez szerintem? jónak mondható,főleg hogy kb 2-3órát folyamatosan ment a kijelző is,mivel az eq-t folyamatosan állítgattam,különböző fülesekkel tesztelgettem,és eddig meglepően,de az én "vájtfülemnek" a gyári headset volt a legjobb választás a kipróbált agybadugós headsetek közül! (HPM-77,HPM-70,és egy másik samsung omnia2 headsetje)
Üdv.Berguson
-
ERPY
őstag
válasz
andrew01 #6101 üzenetére
Nehogy már ne írhassak én is a fórumba. A te nexus problémádra meg én nem vagyok kíváncsi. Mellesleg ha valaki tényként kijelenthet orbitális baromságot, engettessék már meg nekem is hogy írok pár sort, amivel egyébként senkit sem sértek meg.
Ha valakinek problémája van a készülékkel, vissza kell vinni, mivel a garancia papírt nem nehezéknek adják. -
-
moco22
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest