- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Köszönöm, a segítséget, figyelmetlen vagyok ehh.
Ez nem volt meg "Át kell írni a CS-ben az fsgame.ltx egyik sorát ilyenre: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ (eredetileg az első "true" helyén "false" van, azt kell átíeni)".
(A patchek elvileg akkor nem kellenek hiszen az ottani link SeregA verzióját tettem fel.)szerk:
A mentési ablak probléma még így sem oldódott meg sajnos. -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #5697 üzenetére
A magyarítás mellett lévő patcheket felraktad? Az olvass-el fájlban benne van, mit milyen sorrendben kell felrakni hozzá. Az ugyanott lévő linkről leszedhető SeregA-Lus verzióhoz a patchek nem kellenek, de a fájl törlés abban is bejátszik.
Egyébként is érdemes végigolvasni...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
rétisün #5690 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle)
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 169
[error]Description : can't open file :
[error]Arguments : c:\ games\s.t.a.l.k.e.r. - a változás ideje 3.0\gamedata\textures\detail\detail_grnd_leaves — ?????.thmstack trace:
De nézem, ilyen mappa meg útvonal nincs is: "E:\priquel\sources\engine\xrCore\FS.cpp"
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
rétisün #5685 üzenetére
Mi az az ugyanennek az alapverziója?
Persze, megvettem az eredeti játékot, szal azzal nincs gond. Nekem a torrentessel az a bajom, hogy elindul minden de beállítani egyszerűen nem lehet, mert kilép. Ahogy van úgy tudom csak elindítani.
Ezt a bemásolgatóst próbálnám, de így se működik.... -
rétisün
veterán
válasz
' Tzs , #5684 üzenetére
én is ezt a RePack by SeregA-Lus verziót toltam végig (pár napja értem a végére) csak pályaváltáskor lépett ki nagy ritkán, de a mentést akkor is mindig visszatöltötte.
most ugyanennek az alap verzióját játszom (átneveztem a gamedata mappát, meg feltettem a magyarítást) de semmi gondom nincs vele....
na jó, kordonba nem tudok átmenni, mert folyton ledarál a géppuska, de ez nem a játék hibájaalapjáték mindenféle mod nélkül indul, ahogy kell?
-
' Tzs ,
senior tag
Üdv!
Nem szoktam könnyen feladni, de ez a Változás ideje kiakaszt.
Tud valaki egy működő verziót? Próbáltam már egy torrentes CS-vel egyberakott verziót, de az már a beállítások menübe belépéskor kilép. Ha el is indul kidobál random hiba üzenetek nélkül. A torrentes verzió [RePack by SeregA-Lus] S.T.A.L.K.E.R - Время перемен 3.0 (5,5 Gb) ez amivel próbálkoztam.
Kicsit nyomozgattam most ezt szedtem le http://zona-stalkera.ru/load/mody/mody_na_chistoe_nebo/vremja_peremen_v3_0/2-1-0-936. Ahogy látszik ez 3,6 Gb és egy bemásolós verzió. Viszont ezzel se tudom működésre bírni a modot. Bemásolom a bin-t a gamedata-t és xCore.dll hibával kidob azonnal.
Ebben a rarban vannak még más file-ok is de orosz kisérő szöveg van mellé, ezért fogalmam sincs mi a teendő.Valakinek valami ötlet?
-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #5681 üzenetére
Jep. Az lesz az. Akkor biztonságos, ha sárga.
De hogy azt mi határozza meg?
(#5679) Dhampir
Csak a területfoglalásért kapsz jutalmat, meg egy nagy jutalmat, amikor először elfoglalod az ellenséges bázist. (ha sikerül megvárnod az erősítést) Mondjuk azért jó cuccokat szokott adni. Függően az adott frakciótól.
-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #5675 üzenetére
Hol akarsz aludni? Mert ha veszélyes helyen szunyálsz, akkor biztos a kampeca.
Azt hiszem szokta is jelezni valami piros csíkkal, ahol az idöd állítod.(#5677) Dhampir
Alapjátékban csak a frakcióháború van, amit csak akkor tudsz csinálni, ha valakihez belépsz. Az viszont nem volt valami hü de nagy. A többi mellékküldihez nem kell belépni senkihez.
-
Aarpok
őstag
válasz
rétisün #5675 üzenetére
Szerintem rakd fel a complete módot és lesz alvózsákod és jól működik.Limanszk kemény lesz,mert egyhuzamban kell átmenned rajta halál nélkül,mert amint visszaakarod tölteni a mentést kiakad a játék.Jómagam a városba való belépés előtt csináltam egy rendes mentést azt visszatöltötte mindig csak a városban lévőt nem.
-
rétisün
veterán
nincs valakinek elmentve valami hálózsák-mod az alap clear sky-hoz? amik filefronton voltak, már nem elérhetőek, amit meg a moddb-ről töltöttem, az használhatatlan, akármennyi alvást állítok be, arra ébredek, hogy vége a játéknak
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
úgy mondanám, hogy egynek elment....jó pár terület benne van az alap clear sky területeken kívül (ha jól emlékszem, clear sky-t csak egyszer toltam végig
) radar, pripjaty, erőmű,katonai raktárak, borongós, kordon, bár, szeméttelep, agroprom. de pl. limanszk kimaradt, a mocsárban semmi dolog, bár egyszer mintha átszaladtam volna
elég rövid, és olyan befejezetlen valahogy..... -
rétisün
veterán
először én is így jártam, kifutottam az időből, mondjuk a térkép se jelezte, hova is kéne menni a csomaggal. aztán visszatöltögettem régebbi mentéseket, amíg meg nem lett, hol vettem fel a küldit, de hiába mentem egyből a vörös erdőbe, mégse tudtam teljesíteni, mert a párbeszédekben csak olyan volt, hogy megváltoztak a körülmények, nem tudom leszállítani a csomagot, és a cuccaim között se találtam meg
-
rétisün
veterán
ha még játszik valaki a változás ideje moddal: másnál is sikertelen a csomag leszállítása csapostól a vörös erdőben az anomáliás tagnak? (hangyász nevű, ott van a barlangban, ahová bizáncinak a katonai raktáraknál a faluban talált cuccokat kell vinni, meg ott lehet felvenni a tank géppuskáját elhozó küldit is)
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5607 üzenetére
A most fordított CoP modban is benne van ez a beállítás, lévén Sigerous mod az is, de ott már magyaráazt is van mellé: Igazából "mellékhatás" és nem "ltérő hatás" és azt jelenti, hogy ha eltalálnak, vagy már kezdesz alaposan elvérezni, akkor elkezd dülöngélni a karakter, ha be van kapcsolva.
-
-
Dhampir
félisten
Ezt csak most olvastam.
Végigjátszottad, illetve végigjátszottátok már a Változás idejét?
A rutor.org-ról vagy pedig stalkermod.ru-ról érdemes letölteni?
(#5656) nem_tom
Igen, a Változás ideje talán stabil.
-
nem_tom
őstag
Hali! Van ehhez valami jóféle mód magyarosítással ami stabil is?
-
rétisün
veterán
ha majd elkezdem, meg tudom mondani
de legalább már össze van rakva a gép, hozzáférek a modokhoz is, egyébként is az van tervbevéve.
erre a sniper-tuning bakira én is emlékszem, de hogy pontosan melyik sgm modban volt, az most így hirtelen nem ugrik be.....egymás után toltam mind a 3-at, eléggé összefolynak az emlékek
arra azért emlékszem, hogy a sniper mod kezdő mesterlövész puskája volt talán az egyik legjobb sniper, amivel játszottam. meg a gladiator mod fejlesztett svd(?)-je, amit vissza kellett adni.
-
shield
őstag
Nem tudom, ki mennyire használta az SVU mesterlövész puskát a Változás ideje 3.0-ban. Ha jól emlékszem Bárban találtam egy rejtekhelyen. Nagyon ideális volt távolról leszedni a Monolitosokat, főleg akkor amikor kb. fele fejlesztés volt rajta. Amikor megcsináltam rá a teljes fejlesztést, akkor csak ritkán találtam el vele az ellent, az SG 550 Snipert kellett használnom helyette. Végül is nem volt rossz alternatíva.
Másnál is jelentkezett ez a hiba vagy csak nálam?
Ha jól emlékszem, akkor a Sniperben is volt valami hasonló gondom. -
SaGa59
őstag
A Gladiátor II és a Változás ideje magyarítások frissítve, hála rétisün, shield és xFreex sztalkerek szemfülességének.
-
hubai1979
őstag
Én az sgm2.2 ben a szivattyú telepen lévő stalkereket sajnáltam nagyon, olyan védtelenek voltak úgyhogy be spawoltam mindenkinek egy zulu féle géppuskát.Egyszerű volt, odaálltam elé, ráfogtam a fegyvert megállt csórikám ő is rámfogta a pisztolyát vagy valami csóró duplacsövűt én eldobtam, ő meg felvette nagy örömmel. Na mikor jöttek a banditák volt nagy tűzerő, mikor mindenki egyszerre elkezdett lőni, hát az leírhatatlan volt.
-
shield
őstag
Hááát... akkor már tényleg a freeplay-t nyomom.
Azért még segítettem nekik átjutni, mert veszített volna a társai közül.
Az Anomáliához beálltam, nem szereztem ellenségeket, kíváncsi leszek ha a másikakhoz állok be...Azt észrevettétek, hogy a katonai raktáraknál, a szabadságosok eladják azt a fegyvert, amit a kezükben tartanak? 15E egy SIG SG 550 sniper én meg eladok neki egy Steyr AUG-ot 11E-ért. Még sem állhat őrt egy pisztollyal.
A másik mesterlövész puskát 30E-ért adják. -
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5640 üzenetére
Olyan létezhet, hogy a küldetés nem jelenik meg a PDA-ban. Addig szép és jó volt amíg nem beszéltem Szidóval a pincében. De utána kiszabadítós küldihez már nem adott jelet a térképre se meg bejegyzést se a pda-ba. Ettől függetlenül meglett ami kellet, de az Agropromba vezető küldit megint nem jelöli sehogy.
Ja és Változás ideje 3
-
shield
őstag
Hát ez sajnálatos. Még kaptam feladatot a tudóstól, a Vöröserdőbe szólót. Remélem még az Ingoványban lesznek küldetések. Amúgy lesz valami értelmes befejezése?
Más: én simán letudtam passzolni a detektor házat és minden odatartozó cuccot az Anomáliánál. A Bizáncinál nem volt mindegy, hogy mit adsz oda. Egyszerre kellett oda adni a két cuccot (3 közül lehetett választani), ha csak az egyiket vagy csak a másikat adod oda, akkor mindig megmaradt az egyik. Ezért mind a kettő átadását kellett választani. Ez volt az a szöveg ami oroszul maradt. Ja és ezeket már előre felszedtem, ezzel nem volt gond.
A Szeméttelepen a raktár épületben volt Stalkerek?, na ott nem tudtam felvenni a jutalmakat, mert a fosztogatók telepedtek be. Ezt most nem tudom, hogy kinyírták őket vagy elköltöztek máshova!? -
shield
őstag
Limanszkba beakartam menni, de az alagút nem vezetett sehova, akkor ez kilőve. Még a mocsarat végig járom, mert eddig csak érintettem az elején Strelokot követve Agropromba.
Azért van valami kis zsákmány az erőműben? Monolitosok cuccai miután kilőttem őket, és egyebek, azért akad valami? -
SaGa59
őstag
Amennyire emlékszem az erőműbe vivő feladat nincs, max ha megveszed a tök felesleges infót Informátortól a Klondike-ról, akkor bemész, nagyot koppansz, kijösz. Én előtte azért eltakarítottam a "testvéreket"...
Limanszkba meg talán e se lehet menni. Oda csak az eredeti CS feladatai és beszélgetése vannak, egyetlen plusz sor sincs a modhoz, csak nem vették ki az eredeti fájlokat belőle.
-
shield
őstag
A "Változások ideje 3.0"-ban hol/kitől kapok olyan küldetést, ami miatt be kell menni az erőműbe és még Limanszkba is? Még a Mocsarat nem jártam végig.
-
SaGa59
őstag
Nem unom, kellenek az ilyen javítások, mert én még játék közben sem veszem mindig észre (korrektori és néhai újságírói gyakorlatomból tudom, hogy saját szövegeiben az ember sokkal kevesebb elírást vesz észre, mint ha valaki más írását olvassa). Viszont tényleg jobb lenne priviben. Engem ugyan nem zavar, de egyrészt így elfogy a saját képekre használható tárhelyed, másrészt a többieket nem biztos, hogy érdekli (ahogy a fórum üzemeltetőit se valószínű)
-
hubai1979
őstag
76 új küldi van benne,nem semi.Ha kordonban ki írtom a katonaságot az nem tesz be a további küldiknek?
-
Aarpok
őstag
Találtam SGM hagyományt a módban ez pedig a mutánsirtás már azt gondoltam ebbe talán nem teszik bele,de csalódnom kellett.
Az viszont tetszett,hogy a hangárban az utolsó fosztogató kinyírása után 12 sztalker spawnolt oda.Most már mind a Renegátok,mind a Fosztogatók 0 fővel vannak jelen a zónában. -
Aarpok
őstag
Próbálgattam és mindig meghalt a szabadságos tag.Volt,hogy beálltam a bandita és a szabadságos közé,hogy ne tudja lelőni erre én lelővöm a banditát és a szabadságos is meghal ki érti ezt
Ahogy már mondtam nekem tetszik ez a mód szívesen játszom vele.
Még valami:
Asotnál nem lehetne átírni a szövegét.Miután megcsinálom neki a feladatot kicsit homokosan kezd beszélni. -
SaGa59
őstag
Köszi.
Itt tényleg az volt a szitu, ami a beszélgetésből kiderül? Egy bandita őrizget egy szabadságost, és amikor észreveszi, hogy közeledsz, akkor kinyírja?
Mert a beszélgetésekből ítélve több variáció is lehetséges. Pl hogy egy bandita, egy szabadságos, de előbb fenyegetőzik, és sikerül úgy elintézni, hogy a szabadságos is megmarad. Illetve lehet, hogy nem egy bandita vagy nem egy szabadságos érintett a balhéban, hanem többen is vannak valamelyik oldalon..
-
borovi
aktív tag
Hát, nekem nem jött be a CS SGM... Szerintem kevés benne az újdonság, szinte minden, amivel eddig találkoztam, az alapjáték szerint zajlik. Ami meg nem (frakcióháborúsdi, "hozd el ezt - találd meg azt" típusú feladatok), az nem igazán köt le. A Szilaj-féle tábor felszabadításig jutottam, de itt abba is hagyom. Azt szeretem, ha egy mod új alapokra helyezi a már ismert játékot, csavaros, esetleg misztikus sztorival lep meg, de ezt most sajnos nélkülöznünk kell.
Megnézem inkább az op.erik által ajánlott F.O.T.O.G.R.A.F.-ot, vagy visszamegyek "Zuluzni". -
-
shield
őstag
Tényleg a Borov szobájában volt az alkatrész a sarokban a kis asztalon. Jó néhányszor elmentem mellette, hamutálcának véltem (CS-Vi3.0).
-
Aarpok
őstag
Köszi az infókat.A tapasztalati pontok elég rég része az SGM módoknak lényegében a karakter fejlődését hivatott mutatni emellett pénzt is ad eléréskor.Volt olyan feladat amit csak bizonyos rang mellett lehetett felvenni addig mindig mondták amatőr vagy ehhez és elzavartak.Valószínű azt teszem,hogy először az alapfeladatok és ha azok készen vannak akkor megnézem az SGM - s küldetéseket (talán nem tudok annyira keresztbe tenni magamnak)
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5597 üzenetére
Ha valaki esetleg nem tudná olvasni az oroszt, a képen az óra mellett a bal alsó sarokban a Rang (igazából pontszám, bár a szó azt jelenti, amit magyarul) szó látszik, mellette a pontjaid. 100-200, stb... határokon egy-egy érmét ad. A Kezdő bajnok 10 rugót ér, de ha ráböksz eltűnik és kapsz 5 rongyot. Elvileg valahol ezek képességekre, felszerelésre is cserélhetők, de nem tudom megmondani hol. A fordításban előkerültek a hozzá tartozó szövegek, de nem találom a menüjét. Nem kizárt, hogy valakivel beszélni kell hozzá.
A nagy $-ral jelölt karakterek bankárok. Letétbe lehet tenni a pénzed náluk és kamatoztatni is. A tőke felvételekor leszedik a kezelési költséget. Ki 10, ki 20%-ot... -
SaGa59
őstag
Ha esetleg valakit érdekel, van egy csalós menüje is a modnak. A játékot a "-cheat_mode" opcióval kell indítani (ezt be kell írni az indító ikonnál az indítósor végére, a macskakörmök nélkül) és a betöltött játék mellett, ha kimész a főmenübe, F1-re elő jön. God mód, automatikus javítás, ilyesmik. Meg ebben az állásban az 1-5 billentyűkkel lehet a sebességet módosítani. Nem biztos, hogy érdemes, mert nem látod mire állítottad....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged