- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5607 üzenetére
A most fordított CoP modban is benne van ez a beállítás, lévén Sigerous mod az is, de ott már magyaráazt is van mellé: Igazából "mellékhatás" és nem "ltérő hatás" és azt jelenti, hogy ha eltalálnak, vagy már kezdesz alaposan elvérezni, akkor elkezd dülöngélni a karakter, ha be van kapcsolva.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5640 üzenetére
Olyan létezhet, hogy a küldetés nem jelenik meg a PDA-ban. Addig szép és jó volt amíg nem beszéltem Szidóval a pincében. De utána kiszabadítós küldihez már nem adott jelet a térképre se meg bejegyzést se a pda-ba. Ettől függetlenül meglett ami kellet, de az Agropromba vezető küldit megint nem jelöli sehogy.
Ja és Változás ideje 3
-
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5597 üzenetére
Ha valaki esetleg nem tudná olvasni az oroszt, a képen az óra mellett a bal alsó sarokban a Rang (igazából pontszám, bár a szó azt jelenti, amit magyarul) szó látszik, mellette a pontjaid. 100-200, stb... határokon egy-egy érmét ad. A Kezdő bajnok 10 rugót ér, de ha ráböksz eltűnik és kapsz 5 rongyot. Elvileg valahol ezek képességekre, felszerelésre is cserélhetők, de nem tudom megmondani hol. A fordításban előkerültek a hozzá tartozó szövegek, de nem találom a menüjét. Nem kizárt, hogy valakivel beszélni kell hozzá.
A nagy $-ral jelölt karakterek bankárok. Letétbe lehet tenni a pénzed náluk és kamatoztatni is. A tőke felvételekor leszedik a kezelési költséget. Ki 10, ki 20%-ot... -
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5586 üzenetére
Lehet fejleszteni, csak hozni kell mindenféle pendrive-okat, meg nem tud minden szerelő mindent fejleszteni. Ki ehhez, ki ahhoz ért.
A plusz feladatokat az osztagparancsnokok adják. Egy ácsorog a CS bázison szemben a bolttal, Lebegyev bódéja előtt.
Nekem viszont gondom van. Felvállaltam, hogy elintézem a fosztogatók főnökét, de egyszerűen nem lehet lelőni. 3 tár az AK-ból meg se kottyan neki...
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #5586 üzenetére
Szerintem úgy működik mint az alapjátékban a fejlesztések.Még csak a mocsárban voltam eddig,de mikor elfoglaltam a renegátok bázisát illetve a déli tanyát visszatérve a bázisra szólt Lebegyev,hogy beszélni akar velem.Megkért,hogy 2 területen még aprítsam le a renegátokat.Ennyi plusz volt eddig.
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5494 üzenetére
Ez sajnos előfordul. Úgy vettem észre, hogy elfogyasztja a memóriát és amiatt vacakol a visszatöltésekkel. Meg nekem fent van a SeregA-Lus és az angol CS-re töltött mod is, ha ilyenbe futok, átdobom a mentést a másikba, ott betöltöm, csinálok egy új mentést és vissza az angol CS-re.
Ha ez sem segít, akkor gépújraindítás. Ha ez sem elég, akkor egy korábbi mentés.
Amúgy Yantarban hibázik a legtöbbször. Egy fórumon rátaláltam a hibaüzenetre, amit ilyenkor dob, és úgy tűnik, hogy az alapjátékban valami ritkán jelentkező bug.Amúgy kár, hogy annak a monológnak a szövege nincs meg feliratban. Igen halkan és torzan motyorog az ipse, gyakorlatilag egy szavát sem értem...
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5501 üzenetére
Ha beállsz Szaharovhoz melózni, ad egyet ingyé...
Anomáliáék meg exoskeletont adnak formaruhának.
Bátran lehet váltogatni a csoportokat, kivéve a zsoldosok, mert ők, ha egyszer beléptél, nem eresztenek. A "tagkönyvben" lévő szabályzatuk szerint, ha a szerződés lejárta előtt kilépsz, levadásznak... -
borovi
aktív tag
válasz
hubai1979 #5488 üzenetére
Az egy iszonyat dög!
Én akkor futottam össze vele először, amikor még nem volt magyarítás, és úgy játszottam a moddal (egyébként a te linkedről figyeltem föl a játékra). Akkoriban írtam is ide a topicra, hogy alig bírtam leamortizálni a drágát, meg a vérszippancs kollégáit, akik szintén ott lihegtek a nyakamba. -
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5485 üzenetére
Úgy két hete már beküldtem a képét, szép darab. Van körülötte három vérszívó is.
Amikor összefutottunk, maradt 29 db .45-ös lőszerem, semmi más, így egy szál bicskával kellett átverekedni magam Kordonig. 4-5 Izlom, két falka vadröfi, két falka sima malac, pár csapat kutya volt, amit nem tudtam kikerülni, így azokat a békanyúzóval kellett lerendezni. Nem volt egyszerű...
Ebbe belement 3 tárnyi 5.56-os, meg nem tudom hány gránát. Aztán jöttek a vérszívó haverjai, azokra ment el a többi .45-ös töltény...
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979 #5424 üzenetére
Már tervben van egy ideje, de a fordítás nem megy ennyire gyorsan... Most az SGM-et gyúrom és már találtam is érdekességet, amit szerintem nagyon elcseszett a modder.
A fegyverek statjait beírta a leírásába, ami nem baj, de ha tényleg azokkal működnek, akkor az nagy baj.
Valamiért a fejébe vette, hogy ha egy fegyvert hangtompítóval használnak, akkor megnő a lőtávja, pl a PM-nél 30-ról 100 m-re. Na ez marhaság, hisz a hangtompító erősen lassít, így pont hogy rövidül a lőtávolság.
Illetve az AKM74-U-nak 80 m-es lőtávot adott meg, ami khmmm... [censored]...Majd ha már ott tartok, összevetem a fegyverstatokat a leírással...
-
kislaki92
senior tag
válasz
hubai1979 #5308 üzenetére
komolyan mondom...rohadjanak el...kiknek képzelik magukat,hogy más munkáját csak úgy a netre feltolják...rohadt kis g**************************************************************************************************...pedig jó lett volna az a lemez a gyűjteményembe....
ugye megvárod a 26-át?
am ez a másik mod ez mi ?(:
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #5268 üzenetére
Főnök, hány Rágcsát pusztítottál már el, hogy ennyi kol-bikád van?
Így a háztető alatt eddig még nem láttam kolbászt, csak a füstölőben és a kamrában. Jön egy cseréptépő vihar és elázik a drága áru, mint szomszéd tanyás a Veszett Rókában. Talán a Rákosi-éra idején lóghatott így fent a hús a szelemenen.
(#5266) shield
A laktanyánál átmászol a kerítésen fekvő fán, majd belső kerítés betonlapjaira felugrasz, onnan pedig a pottyantós tetejéről átugrasz a háztetőre és a hézagon guggolásban bemászol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest