- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #6457 üzenetére
Na, itt találtam információkat a flash drive-okról.
Amennyiben jól értettem, mindkettőt sikeres küldetését adja a kereskedő és a harmadikat lehet megvásárolni.
Eszerint nekem az első és a harmadik van meg és a másodikat elbuktam?
Ezt lehet valahogy pótolni vagy már nem?
Megoldhatták volna akár egy újabb küldetés sikeres teljesítésével, mert akkor hihetetlen, hogy mennyire teljesítményfüggő dolog ez.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #6454 üzenetére
Azt a megoldást inkább kihagyom, de véletlenül nem emlékszel rá, hol lehet a harmadik flash drive?
Jó persze utánanézhetek a Világhálón is valamerre, csak előnyben részesítettem az itteni sztalkereket.
A gond az, hogy már nem emlékszem rá így több esztendő elteltével. Annak idején minden infót megvettem, az a biztos, aztán csak előkerül valahonnan.
(#6455) SaGa59
Remélem, hogy később jó vezető váltotta Lebegyevet a Tiszta Égbolt frakcióban.
Avagy mindenki benne volt a buliban, vagy netán átverte a mocsári frakció tagjait? -
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #6435 üzenetére
Köszi szépen, itt megtaláltam egyéb összetevőkkel egyetemben.
-
emre
veterán
válasz
rétisün #6292 üzenetére
A többi stalkerben tört érték szerepel, itt meg 60-as, amit én átírtam 100-ra de nem emlékszek, hogy sokkal jobb lett volna.
A CoP Smrter-ben 12-es a pókember style, itt is érdemes a 120-as értékkel próbálkozni.(#6293) shield
Én sem, felpakolom újra. Lesz ami lesz.
Az lett, hogy dx10-ben nem indul modok nélkül sem. -
sklopp
őstag
-
shield
őstag
válasz
rétisün #5873 üzenetére
A hálózsák működik, de a kizsebeléssel eddig nem volt szerencsém. Azért még próbálkozom vele.
A hálózsákot bele integrálom az alapjátékba, hogy ezután már ne kelljen vele foglalkozni.
Te a kizsebelést kipróbáltad az alapjátékban? Jó lenne ha ez is működne. Esetleg összetudod hozni!?Dhampir az Erdész mivel tudott lehúzni?
Milyen fegyverrel nyomulsz? Még nem tudtam eldönteni melyiket fejlesszem, igaz nem is volt rá lóvé. Visszamentem Sötétvölgybe eladni cuccokat és a jutalmat felvenni.
Nincs egy normálisabb páncélom sem, mindig szívat a sugárzás. Mondjuk még egy ideig nem is lesz rá pénzem, ha így megy tovább. -
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #5784 üzenetére
Köszi, közben játék közben is megleltem.
Még a PDA-ban is meg lehet nézni, de körülményesebben.Lassan megszokom ennek a modnak a "különcségeit", most már gördülékenyebben megy minden.
A Szeméttelepen a vésett pisztoly megkeresésekor azt gondoltam volna, hogy legalább két vérszívó fog letámadni, ehelyett az őrség közvetlen közelében kellett megkeresni.Sok cucc gyűlt össze. Szidorovics és a Szeméttelepi hangárban működő kereskedők keveset fizetnek. Vajon a Sötétvölgyben lévő kereskedő, vagy a Bárban lévő csapos többet adna a fegyverekért?
A Kitörések értelmetlenül, túl hosszú ideig tartanak, van valamilyen lehetőség a lerövidítésükre?
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #5781 üzenetére
A Sevát is tovább lehet fejleszten, de +15 kg nem sok, így marad az ide-oda bicegés, ami küldikkel és ereklyevadászatokkal párosítva nyer igazán értelmet.
Van aki súllyal, van aki anomáliával?
Később vissza lehet menni Pripjatyba?
Amint láttam van benne lehetőség. Pár Monolitos fószertől lehetne ezt-azt zabrálni. -
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün #5726 üzenetére
Az volt a feladat, hogy lődd le róla a védő erőteret, hogy elkaphassa az O-Tudat.
Lebegyev is O-Tudat tag volt, ő vette rá a karaktered, hogy vadásszon Sztrelokra, mert azt tudták, hogy be akar jutni az erőműbe, de azt nem ,hogy ki is az a Sztrelok. Neked kellett elkapnod. Ekkor kezdődik a ShoC története és a Változás ideje története is, az egyik Sztrelok szemszögéből a másik Sebhelyes szemszögéből mutatja be, hogy mi történik ezután.A CS egyfajta előjáték a ShoC-hoz, kissé elkapkodott módon összerakva. Sok érdekes elem bekerült (frakció harc, detektorok), de egyiket sem dolgozták ki igazán, ezért elég gyengére sikeredett. A motorja is rosszabb minőségű mint a másik két részé, szerintem.
-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #5720 üzenetére
Nálam nem volt baj azokkal a küldikkel sem. Igaz az ilyen küldetést csak az ingoványban adja és ott az 5.45-ös löszer + az RGD gránát elég soványka. Venni nincs értelme, mert többe kerül, mint amit jutalmul kapsz (500-1000 ru).
Viszont kordonban van belőle bőven, csak néha hátba kell támadni a katonaságot az előőrsön.
Utoljára mikor végigtoltam, csak azért mentem vissza vörös erdőből a mocsárba, mert az ilyen küldik jutalmát sosem vettem fel, csak először mielőtt átmentem volna kordonba, pedig töb kört is futottam a csapatfőnököknél. Figyelt is a kereskedőnél 40 000+ Rubelka.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
rétisün #5690 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle)
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 169
[error]Description : can't open file :
[error]Arguments : c:\ games\s.t.a.l.k.e.r. - a változás ideje 3.0\gamedata\textures\detail\detail_grnd_leaves — ?????.thmstack trace:
De nézem, ilyen mappa meg útvonal nincs is: "E:\priquel\sources\engine\xrCore\FS.cpp"
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
rétisün #5685 üzenetére
Mi az az ugyanennek az alapverziója?
Persze, megvettem az eredeti játékot, szal azzal nincs gond. Nekem a torrentessel az a bajom, hogy elindul minden de beállítani egyszerűen nem lehet, mert kilép. Ahogy van úgy tudom csak elindítani.
Ezt a bemásolgatóst próbálnám, de így se működik.... -
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #5681 üzenetére
Jep. Az lesz az. Akkor biztonságos, ha sárga.
De hogy azt mi határozza meg?
(#5679) Dhampir
Csak a területfoglalásért kapsz jutalmat, meg egy nagy jutalmat, amikor először elfoglalod az ellenséges bázist. (ha sikerül megvárnod az erősítést) Mondjuk azért jó cuccokat szokott adni. Függően az adott frakciótól.
-
xFreex
aktív tag
válasz
rétisün #5675 üzenetére
Hol akarsz aludni? Mert ha veszélyes helyen szunyálsz, akkor biztos a kampeca.
Azt hiszem szokta is jelezni valami piros csíkkal, ahol az idöd állítod.(#5677) Dhampir
Alapjátékban csak a frakcióháború van, amit csak akkor tudsz csinálni, ha valakihez belépsz. Az viszont nem volt valami hü de nagy. A többi mellékküldihez nem kell belépni senkihez.
-
Aarpok
őstag
válasz
rétisün #5675 üzenetére
Szerintem rakd fel a complete módot és lesz alvózsákod és jól működik.Limanszk kemény lesz,mert egyhuzamban kell átmenned rajta halál nélkül,mert amint visszaakarod tölteni a mentést kiakad a játék.Jómagam a városba való belépés előtt csináltam egy rendes mentést azt visszatöltötte mindig csak a városban lévőt nem.
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #5220 üzenetére
Azt tudom, hogy ha ez a hely a Vörös Erdő bányájában van, és lemégy oda, akkor van ott valami mosdó, vagy zuhanyzó, vagy ilyesmi, vastagon telepakolva elektromos anomáliákkal, és azon átvergődve lehet megtalálni a gránátvetőt. VOG-25 gránátot lő ki, egy tárban 6 db van. Nem rossz cucc, komoly meggyőző ereje van...
-
Aarpok
őstag
válasz
rétisün #5183 üzenetére
Bevallom sokáig nekem se tetszett.Aztán 1 - 2 végigjátszás után azt gondolom nem olyan rossz talán pár dolgot még meg is világít a SOC sztorijához.Ami nekem személy szerint nagyon tetszik benne azok a háttérzenék eszméletlen hangulatosak.Nem véletlen,hogy jó pár COP módban is felcsendülnek.
-
PeL
addikt
válasz
rétisün #5166 üzenetére
Ott van az, csak túl mélyre spawnolta a játék vagy bug miatt nem jön fel. Volt olyan hogy nekem sem volt ott ahol a detektor mutatta, majd travel után mikor újra arra jártam nem volt ott (biztos valamelyik stalker kilapátolta), egy harmadik alkalommal meg megint ott volt és elő is bukkant
-
dodopek
addikt
válasz
rétisün #5163 üzenetére
Szerintem ilyen legtöbbször a bárkás hulláját rejtő barlangban szokott lenni, és a Jupitertől délre lévő tüzes helyen(nem jut eszembe a neve), de mindkettőnél fenn van a fejem felett. Legalábbis ilyet már tapasztaltam...
Belegondoltatok, hogy mennyire régi az artifractok ötlete? Szerintem már a selyemgubó című filmben is az volt...
Nem_tom! 1985ös a film
-
robogo81
senior tag
válasz
rétisün #4376 üzenetére
Hú,akkor nagy a gond.
Már a hídon túl vagyok,a városban nyomulok csapatosan,éjszaka,de rég nem javítottam a rucit,megszoktam a soc-ban hogy ha lerongyolódik a ruha,akkor a százalékok is csökkennek.
De itt a golyóállóság nem,azt hittem az legalább megmaradt.
És már a vörös erdőben sem volt toppon a cucc,de most kuka. -
Akos96
senior tag
válasz
rétisün #4369 üzenetére
Ez is egy olyan játék, ahol nehéz megérteni a sztorit, ha nem sorban játszod.
Akkor már csak egy kérdésem lenne: hogyan/mikor tudok belépni a Szabadsághoz/Szolgálathoz? Megcsináltam a küldetéseiket (háromszögelő bekapcs., zsoldosok kinyírása), de valami babonás szöveget nyom le a Szabadság vezetője.
A Szolgálatosoknak még nem csináltam küldetéseket, az még odébb van.
-
Akos96
senior tag
válasz
rétisün #4367 üzenetére
Az is egy megoldás.
Amúgy amikor mentem a Sötétvölgybe, még akkor, mikor tárgyalnom kellett a Szabadság parancsnokával, akkor már volt néhány barátom a Szabadságnál, ennek ellenére a mindkét Szeméttelep felől érkező útnál megtámadtak. Ez normális, vagy csak nálam fordult elő? -
Akos96
senior tag
-
MATEO6600
őstag
válasz
rétisün #4343 üzenetére
Linkeltem a videót, itt tartok jelenleg.
Jó lenne egy mentés akár előrébbről is, a lényeg, hogy ne utána legyen. -
stm_
tag
válasz
rétisün #4329 üzenetére
Banditáknál a Seva ruhát lehet fullra fejleszteni... Ebben a részben felfejlesztve ez a legjobb páncél.
A frakció háború a limanszka vezető híd elfoglalása után indul be,tehát ez után érdemes beállni egyik másik csoportba. Banditáknál mindenki ellenség lesz..gondolom azokat kivéve akik a főszálban szerepet játszanak. Másrészt a többi frakciót ha megunja az ember még mindig be tud állni a stalkerekhez onnan meg tetszőlegesen bárhova...viszont banditaként ez a lehetőség se játszik.
A frakció harcok nehézkesek mert nem igen akarnak követni,jönni a társaink egy-egy elfoglalt területre. A közelben nem szabad ,hogy akár egy félholt ellen is legyen különben nem jönnek utánunk.dodopek: Az a gyökér stalker Nimble. Egyedül ő bukkan fel mind a 3 stalker részben.
Emlékeim szerint lesz nála pendrive...később. Miután a kutyáknál segítessz neki a bandita górénál fel lehet venni egy küldetést...valakit el kell tenni lábalól. Az a valaki Nimble..és persze ellenkezni fog. Ad neked valamit ,hogy ne öld meg. Én akkor kaptam pendrive-ot. -
Misi 007
őstag
válasz
rétisün #4319 üzenetére
Én megpróbáltam már mindent elkezdtem előrenyomulva "rambózni" ami nem könnyű masteren főleg a szolgálatosok bázisán ahol némelyik arc masteren olyan pontosan tud célozni a kancsi gépkarabély-al hogy a lecsalás fogalmát új szinte emeli.
Lényeg hogy mindegy mit csinálok támadok vagy beállok várakozni röviden ez történik mert a banditák mindig kicsinálják a pancser szabadságiakat. -
Misi 007
őstag
válasz
rétisün #4317 üzenetére
Most a szabadsághoz léptem be és próbálnám kifingatni a szolgálatosokat de ezt gőzöm nincs hogy lehet megcsinálni mert már ott rohadok vagy fél órája de a kutya se akarja biztosítani a területet.
Próbáltam visszatölteni régebbi save-et de ugyanaz nem jönnek át agropromba...
Érdekes hogy mikor szolgálatos voltam és a szabadságot kellett kifingatni akkor nem volt ilyen gondom. -
dodopek
addikt
válasz
rétisün #4314 üzenetére
Ujrakezdtem a játékot vagy 3x,hátha én rontok el valamit,de nem.Akárhogy csináltam a dolgokat,valami sehogy nem passzol.Pedig az ingoványban megcsináltam minden mellék küldetést,amit csak lehetett,mégsem tudok továbbmenni.(A neten egyébként találtam pár olyan hozzászólást,ahol ugyanez a gond a parancsnokkal,mint nekem.)A kordon elején lévő géppuskázást annyiszor megcsináltam, hogy rutinból megy.
A patchelgetés meg kicsit problémás,mert nem eredeti a játék...
Sajnos ez van.Pedig akkora lelkesedéssel álltam neki.Mindenkinek köszönöm a segítséget,aki próbált tovább rugdosni,ha esetleg nem értettem valamit. -
dodopek
addikt
válasz
rétisün #4312 üzenetére
Lementettem a térképet,használtam volna,de nem segít.Tudom hol kellene lenni a dolgoknak,csak épp nincsenek.
pl:
Kopaszfaluban kapok egy munkát,mentsem meg a kutyáktól a gyökér stalkert.Ha ez megvan,a netes leírások szerint nála kellene lenni egy pendrive-nak.Nincs.
Másik:
Szidorovics kér egy táskát,aminek a helyét csak a lakat alatt lévő parancsnok tudja. Az a megoldás, hogy a buszmegállónál lévő 5 fős szakaszt kilőni,tábornoktól második pen elvenni,vissza dicsekedni a parancsnoknak.Ehhez képest nincs a katonák közt a tábornok,senkinél nincs pen,és a hentelés után hiába megyek vissza,sz@rik a fejemre a parancsnok.
Egy hete próbálgatok ezer féle megoldást,de semmi... -
dodopek
addikt
válasz
rétisün #4280 üzenetére
A géppuskázás nem volt igazán nagy kaland.Egéren plusz gombokra be van állítva a kötszer, és az elsősegélycsomag,és csak nyomni kellett magamba,mint a barom.
Szóval inkább innen kezdem újra,minthogy a felénél elmenjen a kedvem,mert nem emlékszem, hogy mi volt a küldetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest