Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Van néhány orbitális baki a Változás ideje 3.0-ban. Az egyik legszemetszúróbb számomra az, hogy noha a játék kezdetén még mint monolitosnak elmagyarázzák, hogy a birtokomban lévő amulett megvéd a legdurvább kitörésektől is (meg nincs ám minden mezei frakciótagnak ilyen, csak a tiszteknek, ugye), ennek ellenére az egész játék során egyedül nekem kell a kitörések elől bújkálnom. Mindenki más vígan flangál, gitározik, beszélget, nevetgél a szabad ég alatt a kitörések idején, én meg, ha nem a kijelölt helyre állok, rögtön feldobom a bakancsot. Lent vagyok például Szidorovics bunkerében, éppen tárgyalok az öreggel. Kezdődik a kitörés, én nyugodt vagyok, hiszen mélyen a föld alatt semmi bajom sem lehet, még az ajtót is becsukom a biztonság kedvéért. Aztán jön a pofára esés. Nem jó ám ott, ahol álltam, hanem följebb kellett volna menni, majdnem ki a a bunkerből, fel az utolsó lépcsőfordulóra, szembe a kijárattal. Rohadt logikus.

Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest