- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz Balathruin #6353 üzenetére
Ha jól sejtem megvettél minden rejtekhely infót? Mennyibe került összesen? A végeredmény az elég korrekt.
Amúgy azt viszont nem tudtam, hogy van Vales detector a mocsárban.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #6337 üzenetére
Nem kell minden rejtekhelyinfót megvenni. Ahol fejlesztésről szóló infó van, azt mondani fogják ha megkérdezed mi van bennük.
(#6338) Mirr Murr: Ez nem hiba, a frakciók között folyamatosan mennek a harcok a területekért. Akkor is, ha épp nem vagyunk ott. Ezért lehet fegyverekbe és hullákba botlani itt-ott.
"Minden drága és alig kapható jobbféle ruha."
Én pont ezt szeretem benne. Nem tudod lazán felszerelni magad a legjobb cucokkal.
Szervo-ruhással én is találkoztam általában már a játék elején. Néha a nagyágyúknak is meg kell pihenni egy viszonylag békés helyen.Viszont az tényleg érdekes, hogy meg akarnak ölni a stalkerek. Még nem próbáltam elsőre máshonnan betörni.
-
nem_tom
őstag
Még egyszer rágugliztam. Láttam, hogy másoknak is crash-el a játék bár nem úgy mint nekem. Viszont azt írták, hogy a DX10 kikapcsolása megoldotta a problémát. Én is kikapcsoltam, azóta nem fagyott ki. Viszont így nem élvezhetem teljes pompájában a játékot.
-
nem_tom
őstag
Aloha! Újra előkerült a CS mint minden évben szokott egyszer. Lényegében minden fasza, egy dolgot leszámítva. Random időközönként lefagy a játék. De úgy, hogy beáll a kép, hang megszűnik és úgy marad. Ctrl+Alt+Del, leállít és újraindít. Általában ilyen 10-20 percenként elszokta játszani. Szerencsére mivel gyors a gépem annyira nem halálos, így is elvagyok vele de ha van rá megoldás az jó lenne. Azóta került fel rá magyarítás és Complete mod viszont a natúr alapjáték is ugyan ezt produkálta.
(#6317) M0ng00se: Grat! Nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Hali! Van ehhez valami jóféle mód magyarosítással ami stabil is?
-
nem_tom
őstag
"A Clear Skyban a képződményeket mindig, csak az anomálából kell kiküzdeni?"
Igen, csak és kizárólag. Így van a CoP-ban is. Nekem személy szerint tetszik ez a rendszer. Kivéve amikor kimutat a detektor egy képződményt ami nincs is ott. A CS-ben 2 ilyen esettel is találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Nem rég kezdtem el, de ennyi elég is volt. Ezeknek a rohadt banditáknak a fejébe a világ söréte nem elég, de ők 1-2 lövésből kinyírnak simán. Oszt miután eléggé felidegeltem magam, kifagy a játék... egyre sűrűbben. Ráadásul a teám sem finom citrom nélkül. Nekem ehhez most nincs türelmem, inkább játszok mást.
-
nem_tom
őstag
Üdv! Jó régen játszottam már utoljára a CS-sel, ezért gondoltam felvetem a következő kérdést: készült a játékhoz hasonló mód, mint a SoC-nál az Oblivion Lost? Ha igen, van hozzá magyarosítás?
-
nem_tom
őstag
Mikor tudok csatlakozni a Fosztogatókhoz? Már nem sokkal azután leadtam a kérelmemet, hogy a Szemétdombra érkeztem volna és meg is csináltam a küldetéseket. Jóga azt mondta, hogy még utánam jár és értesít később a PDA-mon. Azóta már a Szolgálatos főküldetést is megcsináltam. Meddig kell várni?
-
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #4870 üzenetére
Ha menet közben tetted fel, ne csodálkozz. Ezt oda is szokták írni, hogy nem ajánlott.
Amúgy megoldottam a problémát... mondhatni. A nehézségi szintet levettem könnyűre (így már nem fagyott ki de a mentéseket továbbra sem lehetett betölteni) és végig rush-oltam Limanszkon.
---
Egyébként ismertek fasza kis módokat a játékhoz? (amihez vagy magyarosítás)
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
Ismételten akadt egy kis gondom. Limanszk-ban folyton kifagyok a Fosztogatóknál. És az ott készült mentéseket sem képes betölteni a játék mert szintén kifagy. (kivéve a pálya eleji auto mentés) Egyébként a complete móddal játszom. (gondoltam leírom hátha van jelentősége) Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
nem_tom
őstag
Valaki tudna nekem segíteni? Van az a mellékküldetés amit a Vörös-erdőben az egyik Szolgálatostól lehet elvállalni. (pontosabban a 2. mellékküldetésük) Amihez ott a Renegátokkal teli barlangban le kell menni az alsóbb szintre valami kütyüért. Hogyan kell azt megcsinálni? Sehogy sem tudom, mert a szellemek folyton megölnek. Agyoncsapnak egy vashordóval meg minden mással, oszt kampó. Még csak át sem tudok szaladni a területen, mert nincs időm megkeresni a kijáratot és túl gyorsan repítenek felém minden kacatot. Ráadásul a világ golyója nem elég nekik.
Előre is kösz! -
nem_tom
őstag
Valaki kijátszotta már a játékot úgy, hogy beállt a Fosztogatókhoz?
-
nem_tom
őstag
Ha jól tudom addig üresen találod a rejtekhelyet, amíg valahogy nem jutsz hozzá a játékban az infóhoz... legalábbis a SoC-ban így volt, a CS-re már nem emlékszem. A CoP-ba már nincs így, azt tudom.
(#4825) xFreex: "Jónéhány végigjátszásból 3 szor sikerült úgy megcsinálnom, hogy a renegátokat, mutánsokat, katonákat, monolithosokat és zombikat leszámolva zöld volt az egész térkép."
Azt hogy? Engem a fosztogatók mindig elhajtottak és a Szolgálattal se sikerült semlegesnél jobb viszonyba kerülnöm.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #4822 üzenetére
A képződményekkel sajnos nem tudtam várni Jantarig a súly miatt, plusz szükségem volt a pénzre. Azért úgy is biznisz volt, ami meg kellett azt megtartottam.
Érdekes, nekem kifizetődött a rejtekhely infók vásárlása. A sok kajáért és vodkáért is jó pénzt kaptam a csaposoktól.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz Dhampir #4816 üzenetére
Könnyű szinten nem olyan vészes. Mikor legutoljára elkezdtem ismét a Clear Sky-t akkor viszont már kő gazdag voltam, képződményekkel meg mindennel ami szem-szájnak ingere... pedig csak a kordonnál jártam. (semmi csalás) Viszont mielőtt átmentem volna a szeméttelepre meguntam a STALKER-t (mivel elég sokszor kijátszottam már az egyes részeket) és nem folytattam azóta.
-
nem_tom
őstag
válasz MATEO6600 #4795 üzenetére
Egyébként ez volt az egyik olyan dolog, amit nem tudtam hová tenni. Túl sok minden változott meg a Clear Sky-ben a SoC-hoz képest. Annyit változtattak rajta, hogy gigakitörés ide vagy oda, ilyen szinten nem változhatnak bizonyos dolgok. Viszont ettől eltekintve még jó volt.
Viszont egyet értek, a Clear Sky-os Vörös-erdő a tuti. -
nem_tom
őstag
válasz M@trixfan #4779 üzenetére
A Clear Sky-ban durvább a Vörös-erdő. A SoC-ban kicsi és nem elkerülhetetlen az, hogy végig kelljen menned rajta. Annyi, hogy itt-ott nagy a sugárzás és van bent egy adag mutáns. A Clear Sky-ben sokkal nagyobb, több a mutáns, az anomália, a sugárzás plusz ott kénytelen vagy átmászni rajta. Szóval jobb.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz SlayHUN #4732 üzenetére
Complete működik a magyar szinkronos/feliratos verziókkal is. Vagy amivel eddig üzemeltetted. Annyiban jobb, hogy sok minden terén javítottak rajta, a játékmenet meg minden ugyan az maradt.
Javallott új mentést kezdeni viszont nem tudom, hogy feltétlen kell e.[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
No hát akkor próbálunk egy Complete módot. Remélem a fel patchelt magyar szinkronos verzión is működik.
-
-
nem_tom
őstag
Egyébként ehhez a játékhoz van olyan mód, mint a SoC-hoz az Oblivion Lost? Vagy ennél csak a patch van, mint javított változat?
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest