Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Mérgelődök mert a laptopot nem adtam le, mielőtt átjöttem a Sötét völgybe, az a rész kimaradt, de mentésem nincs, szal újra kéne csinálni a mapot amihez nem nagyon van kedvem
Néztem a végigjátszós videót, bár ne tettem volna...totál összekeveredtem itt. Boer hol, mikor tűnik fel és adja ezt a feladatot?
szerk: Ja most látom "(Boer bandita a tanyán csak akkor áll veled szóba, ha megölted Borovot.") még nem...szal gatya. Max kell keresnem mentést a neten Borov küldetés utánról, ha végképp nem jutok dűlőre a dolgokkalNincs god mod a modban? Nem szoktam csalni, de néha jól jönne 1 rövid időre.
-
' Tzs ,
senior tag
Pfff,fck! Nem adtam le a laptopot (most olvasom) ...az baj? Amúgy köszi ezeket! Igen a Voronin odaadta a melót, a nyílpuska is megvan. Érdekes, hogy az egyik végig játszásban nem használtak nyílpuskát. Hova kell menni a kutyáért?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #7085 üzenetére
No, azt hiszem itt a vége egyenlőre számomra
Valami félrement valszeg. Átjutottam a Sötét völgybe éjfél után. Beszéltem a 3 banditával akiket Borov kitagadott, egyenlőre nem tudnak segíteni. Megjött pár bandita, akiknek mindegy milyen ruhában vagyok one shoot, one kill van. Plusz van az az erőtér amit nem tudok kikapcsolni. Az egyik bandita tábort (ahol a kapuval szemben asszem valami nagy markoló áll) kiirtottam. Aludni nem tudok, nincs hálózsákom. Szal őő ennyi kb most
Laris: nem használtam még a spawn menüt (hogy kell aktiválni a játékon belül?)
Néztem végig játszást. A megérkezéskor ott lehet beszélni valakivel jó hosszan, de nálam nem jelent meg a fazon. -
' Tzs ,
senior tag
A kitörést (az RtS-ben) Farkas búvóhelyén hogy kell átvészelni? A nyílpuska megvan, laptop megvan, könyvtáros kinyírva! Mire odaérek az öreghez, éjfél van alszik. Amig ő szunyókál, addig engem kinyírt a kitörés
Nincs hova bújni. A pihenésre szánt barlang bejáratát pedig nem találom sehol
-
' Tzs ,
senior tag
[link] - fatál error
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #7077 üzenetére
[Return to Scar]
Most jutottam át a Bárba. A pultnál álló bandita szövegében van 2 tömb forditatlan angol rész. (Az a rész amikor ingyen infó kell) Továbbá ezen a területen már harmadszor dob ki a játék fatal error hibával. Másoknál volt ilyen? Most kezd izgalmas lenni a sztori nem szívesen hagynám abba ez miatt... -
' Tzs ,
senior tag
Empty folder haver! Próbáld meg használni a TzsWeb frissen nyílt felhőtárhely szolgáltatását! Írj rám PM, kapsz egy ingyen teszt tárhelyet ha érdekel :) Talán nem banoltok a reklámért
Még tesztfázisban van ugyan, de hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is
Vagy küldd át emailben nekem!
Igen azt meg is kaptam, de hogy hol kell átmenni... amúgy vannak apró gondjaim ami csak az én szőrszálhasogatásom (ezt a szót se használom soha) interface (remélem jól írom) ezért maradt ki az OGSE is meg a többi ShoC mod... A második slotban az AK pld miért nem váltható egér görgővel stb. Meg amikor felveszem az artifaktot megfagy a karakter a sugárzó terület közepén...amúgy sincs nálad semmi csak egy pulóver meg egy eü csomag, szal nem idegesítő
igyekszem elengedni ezeket és folytatni a játékot
[Változás ideje]
Nézz rá kérlek, hátha te megtalálod a megoldást! Nem hiszem, hogy ne bólintana rá a Mester!Többen szívtunk itt vele a fórumon, viszont a sztori miatt én mindenképp végig játszanám. Ahogy a Return to Scar-t is. Itt én többféle megoldásra is gondoltam álmatlan éjszakáim során (na nem ez miatt
) Például hogy a Steam-es eredeti CS-re rátenni a modot, vagy a 2.0 korábbi verzióját. Vagy hogy a modban lévő grafikát lenullázni (dx9, statikus megvilágítás, látótávolság, fű stb.) mindent lebutítani hátha ez a gond...eleve azt a launchert nem lehet kilőni az űrbe? A szándékot értem, de ha nem működik rendesen én hajítanám ki (egyeltalán miért kikerülhetetlen?!). Vagy az fsgame.ltx értékeinek átírása, bár én nem nagyon tudom hogy melyik micsoda...
-
' Tzs ,
senior tag
Laris: Oszd csak meg ezt mindenkivel pls!
SaGa-nak üzennék közben: nem hagy nyugodni a Változás ideje mod. Ma kattogtam azon, hogy kénytelenek lennénk csaló kódot bevetni a pályaváltásnál. Ha jól emlékszem -max kijavítotok- az az egyetlen mod, ahol nem szokványos töltőképernyős mapváltás van hanem egyszer csak elkezd betölteni. Nem lehet hogy a script hal meg eközben? Talán emlékszel, mondtam hogy Prypiatból egyszerűen NEM LEHET kijutni a 4 kijárat egyikén sem. Nyomozgattam orosz fórumokon másnál is van ez a hiba, de közülünk te vagy az egyetlen aki végigvitte hiba nélkül. Ha van időd kérlek fussunk egy kört ennek a megoldására, mert azt a sztorit nem hagynám ki!
11 éve próbálkozom OMFG!
Erről van szó: [link] -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #7066 üzenetére
[Return to Scar]
Nos akkor:
"Tehát mod telepítés, kiegészítők telepítése, és magyarítás."
- mod /done
- Кумулятивный патч 1.08 / done
- összes válaszott kieg.
- magyarítás.Működik. Most Szidor fejszobrát vagy mit kell keresni. A fordításban hangosan felröhögtem az elején, amikor valami olyant nyomott a tudós hogy nehéz mint az orosz szöveg fordítása vagy mi
Nem lehet visszanézni a beszélgetéseket? Szidorét nem találom...
-
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Ez felhívás keringőre haver!
Tehát ezt [link] szedjem le ez az első rész módosított végigvihető változata, itt meg a magyarítás [link] hozzá? Bele kell néznem...
(Amúgy jó lesz ha összeszedünk minden a modot+magyarítást és mindenféle fájlokat. 1-2 nap és nyitom a szervert ahonnan elérhetővé szeretném tenni az összes itt tárgyalt modot és aki akar némi privát tárhelyre szert tenni, annak is lesz lehetősége
)
szerk: az első linken a torrent link vírusgyanús, a yandexes meg jogsértő amiért törölték. Egyéb link esetleg? -
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit ez a kis gyűjtemény a Magyar Stalker csoportból:
"Ha valakit érdekel az összes stalker mod. Ami számít. Akkor itt van minden is. Ajánlanám a " Secret Trails 2 OGSR" [link] -
' Tzs ,
senior tag
Ez a Reborn haver. Imádom ezt a részt játszom csak hatalmas harcokat csinálok itt. Van egy mentésem -valakitől innen- azt viszem szórakozásból, mert sajnos még van pár krix krax karakteres leírás az autoscanner (jól írom?) jóvoltából. Busz nincs ott, csak egy katonai terepjáró...
Elkezdek akkor képeket gyártani. Meg van 1-2 furcsa párbeszéd, megnéznéd majd kérlek? -
' Tzs ,
senior tag
[STALKER - REBORN]
Azé' itt lenne kérdésem: [borongós] mit kell csinálni itt? Azt se tudom mi az és hol van, többszöri végigfutás után sem... A kordonhoz vezető út vége igazi RÉMÁLOM, írtam már itt? 80 db 4-es erősségű (fullos) Stalker és Zsoldos kellett hogy a 6 db óriás toppantót kinyírjuk! Valszeg arra alapból nem kell menni ugye? Amúgy találtam még le nem fordított részeket, küldjek majd képeket? -
' Tzs ,
senior tag
Laris, lenne kedved csatlakozni az Anomaly projekthez? Persze ha van időd és kedved. Persze ez a kérdés másoknak is szól, hátha...
-
' Tzs ,
senior tag
STALKER - ANOMALY
Egy kis infó egyenesen a fordítóktól:
"A fordító csoportban 8-an vagyunk jelenleg, eddig mindenki hozzá járult a maga módján az Anomaly magyarítás projekthez, és megteszi a tőle telhetőt. Az eddigi időkben általánosan 2 aktív fordító dolgozik, egy változó, kinek hogyan van ideje, ezt senkinek nem szabjuk meg és nem is szeretnénk, hiszen mindenki önszántából segít, amiért végtelenül hálásak vagyunk, szerintem beszélhetekj a Magyar Stalker közösség nevében is. A fájlok fordítása jelenleg cirka a felénél tart, ezután következnek majd az ellenőrzések, nyelvhelyesség, stb; azután pedig reméljük, hogy mihamarabb közzé tehetjük minél több portálon, hogy a játékosok használhassák. Abszolút nyitottak vagyunk az új, segíteni vágyók csatlakozására, személy szerint más fordításokkal foglalkozó csoportokkal való kapcsolatfelvételt szeretnék kezdeményezni a közreműködés reményében."
-
' Tzs ,
senior tag
Srácok!
Írom megint: kérlek küldjétek el nekem a munkáitokat (magyarítás+modok) és feltöltöm a TzsWeb-re!Nem vagyok itt mindig, nem feltétlenül veszem észre a linkeket, de nálam biztosan meglesznek még jó ideig (amig az oldal üzemel biztosan)! Emailt PM-ben adok (ki akartam ide írni, de nem jeleníti meg rendesen)!
Kérdés: mit gondoltok egy Magyar Stralker Discord szerverről? Már van ilyen tudom, de az kihalt... Ja és ha már itt tartunk, van még egy hírem! Aki annak idején fennvolt az UHSF fórumon, az hamarosan viszont láthatja!
Több éves keresgélés után Dezowave Group segítségével megszereztem Hispantól a fórum fájljait, tehát van esély a legendás Stalker fórum visszaállítására...
-
' Tzs ,
senior tag
A nagy tárhely mellé előfordulhat, hogy megcsinálom a régóta akart közösségi fórumot is, amiben a Stalker is helyet kap természetesen. Egy pár emberrel itt már beszéltem erről. Lenne létjogosultsága, mit gondoltok? Támogatnátok ezt az ötletet?
-
' Tzs ,
senior tag
Megvettem az új tárhelyemet és arra gondoltam, hogy az összefoglalós linkek mindhárom stalker topic esetében -vannak amik már nem elérhetőek- jó lenne összeszedni őket és a tzsweb a jövőben is igyekszik majd fenntartani ezeket a közösség számára. A modok nagyrésze letölthető azokat nem kívánom tárolni (1-2 kivétellel), de a javításokat, magyarításokat (Laris és SaGa munkáit), patcheket mindenképp!
Ha van valaki aki segítene nekem összeszedni a halott linkek fájljait (ydisk, narod.ru, mega stb.) és eljuttatni hozzám azt megköszönném. Ma elkezdem a linkek ellenőrzését és a fájlok összeszedését van ami nekem is megvan. A tartalmak összeszedésével kapcsolatban szerintem emailben beszéljünk és ha minden megvan itt publikálni fogom.update: első körben rendeztem a korábbiakat a végleges link itt: [TzsWeb.hu - S.T.A.L.K.E.R]. Bármilyen hibás linket találtok írjátok meg nekem itt vagy privátban please és javítom! Főként a COP modokkal kapcsolatosak a mentéseim, igyekszem a SoC és CS modokhoz tartozó fájlokat is beszerezni, főként azok kellenének amikkel Laris dolgozik! Köszi a segítségeteket!
update2: látom máris itt a Doppelg honosítása, hamarosan feltöltöm a tzsweb-re is.hubai: ezt én nem emlékszem, hogy megtaláltam volna, tudsz küldeni egy kép hogy hol van pontosan? Találtam tőled is egy rar file, "Ďóňü âî ěăëĺ" egy install 4,7GB de fogalmam sincs mi ez, csak azt látom, hogy egy CoP mod...segítenél megfejteni?
-
' Tzs ,
senior tag
Megkérhetlek, hogy segíts, tegyük össze ezt a Reborn modot? Havernak ajánlanám az első és második részt. Szükségem lenne egy linkre a modhoz és a végleges magyarításhoz is. Telepítési segédlet van írva hozzá? Köszi!
Meg ha már összeszedjük ezt, szeretnék írni is róla ajánlót majd... -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #6936 üzenetére
Köszönöm! Oszlassuk el gyorsan ezeket a kételyeket!
A mega nem lassú, csak be kell(ene) állítani rendesen. Itt [link] a "Number of parallel upload connections" és a "Number of parallel download connections" értékeit kell az 1-6-ig terjedő csúszkán 6-osra állítani és onnantól hasítani fog a fel és a letöltés! Remélem segítettem
Laris remélem nem orroltál meg rám a "beszólásért"
Evezzünk komolyabb vizekre. Nagy segítség lenne, hogy a teljes link megosztásomhoz és írásomhoz amit készítek a magyarításhoz tartozó pontos mod linkek is meglennének. Tudtok ebben segíteni? Hálás lennék -
' Tzs ,
senior tag
Eskü nem poénból írtam, hogy küldd át email-ben a fájlokat...
12:56 óta 75% -nál tart az OGSE magyarítás letöltése! Jelenleg 1Byte/sec a sebesség!
Please állítsd már át a letöltési sebesség csúszkáját 6-osra, (tudom, hogy egyszer már megtetted, mert szóltam érte korábban is) aztán visszaállítódott vagy küldje el nekem valaki más akinek megvan, mert elment a fél nap és nem töltődött le se az OGSE se a Paint of The Past magyarítás! -
' Tzs ,
senior tag
BUÉK srácok!
shield igen eltűnik! Az Istok link akkor működik?
Laris először is köszönöm szépen a munkádat örülök, így az új évet Stalkerrel kezdhetem
Másodszor igen a mega-nak vannak fizetős lehetőségei, de ingyenesen is használhatod bátran! Nekem 3 mega fiókom van majdnem 1 TB összesen...Nyugodtan tedd vissza a fájljaidat, vagy küldd el nekem -PM-ben írtam email címet- feltöltöm őket a TzsWeb-re, mert nálad a mega valamiért nem működik frankón ez a 4B/sec sebesség 2023-ban csak egy levél xanax beszedésével túlélhető. Ezzel a sebességgel töltesz felfelé is?
2 és fél órát ír a magyarítás letöltésére.
Amúgy ha kell FTP tárhely írj rám és beszéljünk róla! Ezzel megtámogatom a közösségért végzett munkádat, amit egyébként nagyra értékelek! -
' Tzs ,
senior tag
Valami itt nem kerek. Ezt én már láttam. Strelok káromkodása után lemegy a stáblista és egy egész jó kis zene és kész. Most komolyan mit rontok el?
Vagy épp hogy nem kéne vele beszélni? Így kezdődik a 2. rész? Help plíz...
Viszont igen jó artifaktjaid vannak azt azért látom -
' Tzs ,
senior tag
A mod zenéjét? Majd utánanézek
Köszi a mentést! Igaziból csak bele akarok nézni, nem így akarom végig vinni a gémet, csak, hogy miről maradtam le korábban. Most meg akarom várni a munkád, amiíg végzel! Aztán írni egy ajánlót a rajongóknak mert várják már. Nem lesz könnyű valszeg -
' Tzs ,
senior tag
Oszd meg mindenképp. Várom a végleges verziót, hogy elkezdhessem megint. Át akarok jutni a 2. részre...többek közt
-
' Tzs ,
senior tag
Örömmel látom, hogy nekiálltál. Van pár párbeszéd, ahol nyelvileg nem minden esetben helyes szövegek vannak azokat is javítod? Most elmentem a Borongósra a hídnál álló 6-7 fontos személynek megjelölt karakter félig angolul félig magyarul beszél. Nem csináltam képet, ha akarod készítek.
A második részről ha van valakinek mentése küldje át please. Majd tudósíts, hogy haladsz, mert megjött a kedvem az újrakezdéshez -
' Tzs ,
senior tag
Doppelganger magyarítás: Ez jó ötlet, várom a fejleményeket!
Istok: Igen tudom, azért mondtam, hogy hekkelni kéne egyet hozzá, mivel elég nehéz
Persze ez nem azt jelenti hogy csalni akarok a játékban, hanem azt hogy az ilyen idegesítő itt-ott ez + az hiányzik azt be lehetne tenni, több órányi keresgélés helyett amikor már reménytelen a helyzet.
Én se nagyon stalkereztem, csak a Snipernek álltam neki, amit korábban linkeltél.
Volt ez Zsoldosokkal kapcsolatos egész jó történettel rendelkező COP mod. Esetleg várható, hogy ránézel majd fordítás szempontjából? Korábban dobtam be ide az ajánlóját.
-
' Tzs ,
senior tag
Olvaslak titeket és csak lesek
Királyok vagytok! A fordítással és a játszással is. Én a reborn-nál a második részhez sem jutottam el, pedig én se ma kezdtem a stalkerezést
Azért kértem mentést tőletek...Imádom ezt a modot a sztorija miatt, de ha reborn-t sem sikerült végigvinni az istoknak neki se állok. A másik meg ahogy olvasom nettó sz*patás, hogy a spawn menüt kivették belőle, vissza kéne hackelni valahogy! Valszeg bennem van a hiba, (a kitartásommal nincs gond, főleg amikkel mostanában foglalkozom stalkerezés helyett) de az ilyen bonyolult szivatós modoknak már nem is szívesen állok neki. Kell az élmény amit egy Stalker és a Zóna ad, de nem így hogy közben 3 billentyűzetet és 2 egeret összetörne az ember, vagy kivágná a monitort az ablakon, olvasván speki szenvedéseit, nekem is fájtak!
Gratulálok a kitartásodhoz!
A rebornban pedig már csak trollkodok, direkt összeugrasztok csapatokat, szörnyeket, amig nem jutok át a második részhez. Talán majd nekiállok egyszer újra előröl, de az nem hiszem, hogy mostanában lesz.
Azért azt sajnálom hogy SaGa nem tudott részt venni a Reborn és az Istok munkákataiban, hatalmas segítség lett volna... -
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #6872 üzenetére
Milyen RTCW-s utalás? Mesélj már!
Én egy ideje már pihentetem a stalkert, szal nyugodtan leírhatod.
Jut eszembe, ha valakinek van DoppelgangER-es mentése segítsen ki please. A kordonon vagyok hónapok óta és a kapunál ezt mondja a játék: "itt lesz a történet következő részének bemenete". Belenéznék ebbe a következő részbe, szal a kapun átmenés utánról nincs valakinek mentése? -
' Tzs ,
senior tag
S.T.A.L.K.E.R.: Hullócsillag - Egy Zsoldos becsülete, kiadták OGSR motoron! Érdemes lenne megnézni, hogy mi a különbség az általunk már ismert verzió és ez között na meg persze, hogy a magyarítás működik-e ezzel a verzióval! [link] [link] SaGa rá tudnál pillantani?
"a már amúgy is népszerű és nagy valószínűséggel a stalker közösség egyik legjobbjának, az Apokalipszis trilógiának a folytatása" biztosan rossz a memóriám, de melyik az Apokalipszis trilógia? -
' Tzs ,
senior tag
Dehogy. Lődd csak az infókat ami csak jön! Én tuti, hogy állandóan a széllel szembe megyek, mert Jupiteren vagyok
Keresd meg az élőket küldetés. Szakáll ez mekkora hülye. 6x próbáltam megmenteni...megmentettem a semmiből feltűnő repülőtől, a gigaóriás toppantótól -vagy nem tudom itt hogy hívják- az irányítótól -igen ebben a 300 méterben igen sok minden elér- még a 10 fullos monolitost is lenyomtam akikbe 3x beleszaladt erre egy anomália közepén megáll nézelődik, majd meghal. Mára kiégtem.
Ja a fentit nem tudtam most viszem akkor majd végig újra...Tehát akkor: hány kijárat van innen? Egy az alagút végén trükkösen beugorva a polc mögé -ez vezet Jupiterre-, van másik is ez a domb?
Gyors kérdés: Jupiter nem messze attól a teleporttól ahol átjöttem van egy átjáró, valami alagútba vezet, ahol az exo elemei/lámpái lemerülnek és menni se lehet benne. Ez mégis WTF? Ha eldobom a ruhát akkor se lehet továbbmenni. (Ebbe a részbe csak belepillantottam) -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #6740 üzenetére
Az csak...na írtam fentebb
O-Tudatos exo még nem jött szembe, de valóban van egy csomó minden itt. A síneket megkeresem akkor most. Amúgy a Szabadságos infóval itt mit kezdjek? Irány a Katonai raktárak? Vagy később lesz fontos szerepe ennek?
A segítség pedig nekem nem "sok" előbb tesztelném ezt a modot -segítséggel- aztán úgyis elkezdem előről szépen élesben. Meg hát mondjuk ha írnék belőle ajánlót ahhoz az, hogy nem haladok vele semerre igen kevés lesz. A feladat lista nem olyan? Kb. nincsHa nem olvastad el a PDA-kat, sms-eket akkor csak kóborolsz mint én az előző részben
Na irány a Zóna! Dhrampir kezd el te is, nyomjuk együtt!
-
' Tzs ,
senior tag
Azta, egy napig nem vagyok pörgés van! Kérlek a mentést rakd fel megint, mert hibás a link. Köszi a segítséged! Nem akartam írni, de közel voltam hozzá, hogy leformázom a C-t olyan ideges lettem ettől a modtól...
A dícséret még messze van! Majd ha nem kell minden egyes F5-F9-él a rohadt zseblámpát L-ről F-re állítani, meg nem akad ki random a játék, főleg akkor ha a lelőtt emberkék hátizsákjába belenézek és még sorolhatnám a hasonló apró, de hosszú távon "kissé" mérgesítő dolgokat. Jó, hogy a WASD-t nem bírálja felül, hogy a 4 nyílllal lehessen csak irányítani
A küldetéseket kérek én, de mindegyik mellék küldetés. Ilyen karakterekkel hírből sem találkoztam edidg ebben a modban. A ferde fenyős átjáró sztem igen messze van még
A ládás trükk működik? Beleteszek egy pár cuccot és F5. Majd F9 és még tehetek? Ezek az infók nagyon jól jöttek, mivel totál fogalmam sincs mi a jó Isten folyik ebben a modban komolyan! Az a nagy szerencséje, hogy tetszk a sztorija és nagyon érdekel mit hoztak ki ebből...
Csak ezt a szivatást mellőzhették volna, meg a spawn menü működne
-
' Tzs ,
senior tag
REBORN-ISTOK. Halálos. Átmentem a Sötét völgybe egy teremtett lélek sincs ott, de a pálya ÖSSZES szörnye odasereglik a tiszteltemre. Ha kinyírok itt párat utána? Látom a ruha védelme nulla amúgy és persze nincs pénz megjavíttatni. Kiosztanék pár nevelőszándékú sallert a fejlesztők közt azt már biztos.
-
-
' Tzs ,
senior tag
Ez a játék kezdi kivinni a hajamat. Nem tudom megemészteni, hogy nem hajlandó a beállításaimat menteni, minden egyes mentés betöltésnél elállítja azokat... de a másik ami miatt kiléptem most. Kordon, Olga. Eladom a cuccokat, hogy megcsináltassam a páncélt. Erre mire újra megnyitom az invertory-t nulla pénzem van! Bármit eladok nulla pénzem lesz. Ilyen lesz szivatások lesznek végig?
Zulu nem jött el az alagútig, ill. én nem láttam. Tök nem itt tartok ahol te mondod. Visszamegyek akkor...
-
' Tzs ,
senior tag
KÖszi! Az van, hogyha átmegyek egy másik map-ra egyből szól, hogy a banditás feladat törölve. Ez gondolom nem túl jó nem? Hiszen kiírja hogy nagyon fontos. Az sms nem jön meg, pedig mindenki fekszik, még a szörnyek is amivé átalakultak. KÖszi a második hsz-es tippeket. Nagy kár a spawn elleni védelem, igen sok órát csak azzal szórakoztam el
A lényeg, ha a banditás feladat nem sikerül az nagy baj? Csúnya lenne rögtön az elején elrontani a dolgokat. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6709 üzenetére
Sorry a több egymás utáni posztért, pótolom a lemeradást
Az első kérdés máris. A banditák kipucolva, mégis a a sárga marker jelöli, mintha végezteltlen lenne a feladat. Mit rontottam el? (Ez az a feladat az elején, hogy jobb hírnevünk legyen)
A másik: van egy zöld pont ami egy fát jelöl. Odamegyek, semmi. Mintha bug lenne, bele lehetmenni a fába. Ez valóbaan bug, vagy valami trükk van itt amiről nem tudok? -
' Tzs ,
senior tag
Császár vagy! Ennek most örülök nagyon! Már ugrok is neki! A Doppel 2. részébe hogy kell bejutni? Még valamilyikőtök profi mentésével sem sikerült. Akinek van a 2. rész kezdésétől mentése megdobhatna vele
Előre bocsánatot kérek a kérdésért: direkt álíltottad a MEGA letöltési sebességét a leglassabbra? 2022-ben 12 perc mire 32kb/s-el lejön egy 15mb-os file az felér egy kisebb agyvérzéssel -
' Tzs ,
senior tag
OFF: Srácok, aki tudja linkelje már be ezt a filmet! Naivan azt hittem, megnézem én ezt...sehol nem találom: [link].
-
' Tzs ,
senior tag
Eléggé nehéz ez a mod. Pld idegesít, hogy sehol sem találok és venni se lehet fejlámpát, a ruha amit a Voronin-tól kapok az nem rossz de annyira nem is véd nagyon, max a relikvia tartók miatt jó. A teleportálós szörnyekkel nem kell felvenni a harcot 20 méteren belül úgyis kinyírnak. Agropom küldetés után semmilyen feladatot nem kapok, szal fogalmam sincs merre kéne menni. Nem normális ez az egész, csak mászkálok, felderítek. Én lelkes vagyok mindig ha Stalker mod tesztről van szó, de ez így nagyon kiábrándító, egyre inkább elmegy a kedvem tőle. Ha esetleg van valakinek mentése az Agropomi küldetés után amivel lehet is valamit kezdeni, ossza meg velem pls.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6634 üzenetére
Hátőő, Strelok megvan, aki nem is Strelok, de állítólag mégis. Fasza zene, átvezető videó, tölt percekig. Aztán köszönjük, kilép. Új játékot kezd?
Nem biztos, hogy jó úton járok.
Most komolyan, mit rontottam el?
Soha nem szoktam mentés kunyerálni, de ennél a modnál...
Jupiter kezdőről esetleg nincs egy mentés? -
' Tzs ,
senior tag
SaGa: Van ennek köze a Változás ideje 3-hoz? [link]
-
' Tzs ,
senior tag
Szomorú nap ez a dec 7.-e
[Elhunyt Sergei Ivanov, a S.T.A.L.K.E.R. írója] -
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Felhívás!
Olyan ember kerestetik, aki ért a particle editor-hoz! Egy új mod van készülőben a Lost Alpha-hoz, amihez segítség kéne!"Egy olyan modon dolgozom, amely alapvetően a fotorealisztikus vegetációra épül, új modellekkel és 4K-s textúrákkal, amelyeket a saját növényfotóim alapján készítettem. A modnak fogok csinálni egy oldalt a moddb-n, de csak akkor, ha eléri a 90%-os készültségi szintet (jelenleg kb. 60%-on áll). Van egy ötletem, amit szeretnék megvalósítani, ám ehhez particle editort kellene használni, amihez viszont nem értek, mert nem használom az SDK-t, Blenderben fejlesztek. Ehhez kellene tehát segítség.
Jelenleg a Lost Alpha-hoz fejlesztem (főképpen az engine lehetőségei miatt) és eléggé lassú meló, mivel 24 pálya növényzetét kell teljesen újraalkotnom. De azért haladgatok... :)"Aki tud segíteni jelezze itt [link]!
-
' Tzs ,
senior tag
Nos közben más is azt mondta, hogy a mod készítői tudnak a pályaváltás problémáról, de szerintük az autosave visszatöltése megoldja a problémát. Hát nálam eddig sosem oldotta meg. Meg állítólag az ilyen pályaváltás probléma a CS modoknál van erősen jelen.
Azt hiszem mégis kénytelen leszek ennyi év után feladni ezt.Egy utolsó húzást még megpróbálok: [link] <-- itt az utolsó működő mentésem. Aki egyszer kedvet kap töltse be ezt, szerezze meg a különleges lámpát Szaharovnak és jusson ki Pripyat-ból akármelyik irányba! Majd ha sikerült, csináljon mentést és küldje el nekem!
Erről a modról van szó: [S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - Время перемен [v3.0] (2014) RePack by SeregA-Lus]
Köszönöm! -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6494 üzenetére
Csak nem hagy nyugton ez a dolog! Belenéztem a launcher.conf-ba:
[config]
AttachTo=$ExePath$\xrEngine.exe
SavesMask=*.sav
SVHideExt=.sav
SVScanMask=*.sav
MaxShowSaves=35
NoLauncher=0
FormCaption=ďđîĺęň Âđĺě˙ ďĺđĺěĺí v3.0
Params=
ShowConsole=0
InterceptMM=0Nem lehet, hogy a mentéseim száma meghaladja a 35-öt és ez a baja? A FormCaption értéke "érdekes", a Params-nál nincs érték, az nem gond?
-
' Tzs ,
senior tag
Köszönöm a válaszodat!
Nekem az rémlik, hogy a faszit megmentetem ott, ugye 3 kutya megtámadja azokat kiiktattam, irány a Bár. De! Én pripyatban már másodszor vagyok! Tehát már voltam azon a pályán amit nagyon nem szerettem ez a DarkSpace. (Előtte a térképész rejtett szobájába se tudtam még soha bejutni, mert kidob a játék. Kilépéskor lunacap.dll-re panaszkodik.)Most csoda történt 2 év kihagyás után, a pripyat elején lévő mentés most betöltődött (eddig soha egy pripyati mentés nem működött!), gyorsan csináltam pár képet, hátha így beugrik, hogy hol tarthatok. Mennék Szaharovhoz a mérési eredményekkel [kép] [kép] [kép] meg itt vannak a játékbeli beállítások is, hátha az nem kóser [kép] [kép] [kép].
Vajon ez az SRP segíthet a map betöltéseknél, meg hogy ne dobáljon ki? Utálom a pezsgőt, de eskü bontok egyet, ha ezt sikerül megoldaniRony949: ja az nem én voltam
No problem.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Rony949 #6489 üzenetére
Mit szoptam be? Én is simán végig vittem mindenféle mod nélkül, megvettem a játékot is eredetiben. Én nem a sima CS-vel "szoptam be" hanem a Változás ideje moddal, de azzal nagyon. Viszont jó ötletet adtál! Ha felteszem CS+Mod+SRP lehet, hogy működne a dolog?
(Ott ugyanis évek óta fennálló probléma, hogy a Pripyat pályáról egyszerűen nem lehet tovább menni, állandóan crash van.Egy embert tudok az egész fórumon aki végigvitte kilépkedés nélkül, az pedig SaGa.)
Mindenesetre köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest