Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Hát ez sajnálatos. Még kaptam feladatot a tudóstól, a Vöröserdőbe szólót. Remélem még az Ingoványban lesznek küldetések. Amúgy lesz valami értelmes befejezése?
Más: én simán letudtam passzolni a detektor házat és minden odatartozó cuccot az Anomáliánál. A Bizáncinál nem volt mindegy, hogy mit adsz oda. Egyszerre kellett oda adni a két cuccot (3 közül lehetett választani), ha csak az egyiket vagy csak a másikat adod oda, akkor mindig megmaradt az egyik. Ezért mind a kettő átadását kellett választani. Ez volt az a szöveg ami oroszul maradt. Ja és ezeket már előre felszedtem, ezzel nem volt gond.
A Szeméttelepen a raktár épületben volt Stalkerek?, na ott nem tudtam felvenni a jutalmakat, mert a fosztogatók telepedtek be. Ezt most nem tudom, hogy kinyírták őket vagy elköltöztek máshova!?
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest