Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Köszönöm a válaszodat!
Nekem az rémlik, hogy a faszit megmentetem ott, ugye 3 kutya megtámadja azokat kiiktattam, irány a Bár. De! Én pripyatban már másodszor vagyok! Tehát már voltam azon a pályán amit nagyon nem szerettem ez a DarkSpace. (Előtte a térképész rejtett szobájába se tudtam még soha bejutni, mert kidob a játék. Kilépéskor lunacap.dll-re panaszkodik.)Most csoda történt 2 év kihagyás után, a pripyat elején lévő mentés most betöltődött (eddig soha egy pripyati mentés nem működött!), gyorsan csináltam pár képet, hátha így beugrik, hogy hol tarthatok. Mennék Szaharovhoz a mérési eredményekkel [kép] [kép] [kép] meg itt vannak a játékbeli beállítások is, hátha az nem kóser [kép] [kép] [kép].
Vajon ez az SRP segíthet a map betöltéseknél, meg hogy ne dobáljon ki? Utálom a pezsgőt, de eskü bontok egyet, ha ezt sikerül megoldaniRony949: ja az nem én voltam
No problem.
-
SaGa59
őstag
Amúgy, ma hajnalban döbbentem rá, hogy az O-Tudat magyarul talán Ö-Tudat kéne legyen. Mire elkezdtem fordítgani, az O-Tudat már benne volt néhány magyarításban (igaz a C-Tudat is, az angol ShoC C-Concussiusness, azaz Common Concussiussness megnevezésébő, ami szimplán Közös Tudat), de ha ez öt évvel ezelőtt jut eszembe, a könyvekben nem veszem át ezt a nevet.
A projekt neve egy orosz „szójáték”, amit kicsit nehéz visszaadni magyarul. Láthatóan angolra se sikerült igazán átültetni a játékban.
A szoznanyije oroszul tudat, tudatosság, eszmélet. Az oszoznanyije meg felismerés, tudatosulás. A projekt neve pedig O-Szoznanyije. Ebből lett az O-Tudat. De lehetett volna inkább Ö-Tudat. Részben az öntudatból – amire próbálok is utalni az egyik fordításban, ahol oroszul megemlíti az egyik szereplő az o-szoznanyije projektet, a másik nem tudja miről van szó és visszakérdez: oszoznanyije? Nem, o kötőjel szoznanyije. Ezt valahogy úgy próbálom átemelni magyarra, hogy a visszakérdező azt kérdi: ontudat (mint aki rosszul hallotta a kifejezést), nem öntudat? Részben meg a projekt neve lehetne akár Összekapcsolt Tudat(ok) is, hisz tényleg arról szól. Több ember tudatát összekapcsolják, ezzel annyira felerősítik, hogy már képesek az erőműből nyerhető energia segítségével kisugározni az egyesült tudat gondolatait a nooszférába.
De ezzel már késtem öt évet, így továbbra is O-Tudat marad a könyvekben is. Nem szabad egy már ismert és elterjedt kifejezés helyére másikat tenni.Egyébként Lebegyev, Kalancsa és Szuszlov tagjai voltak a Csapatnak (Gruppa), akik a Nooszférát kutatták a Lezárt Zónában, 1991, a Szovjetunió széthullása után, illetve pszichológiai fegyvereket akartak létrehozni. A Csapat további tagjai: Klucsko (róla a ShoC egyik dokumentumában lehet olvasni), Dobrinyin, Kalugin (ő az X18 labor vezetője volt), továbbá a tagság várományosa volt Pjotr Sztrizs, az Agroprom Intézet vezetője. A tudategyesítési projekt eredeti célja az lett volna, hogy a nooszféra befolyásolásával átalakítsák az emberek gondolkodását, megszüntessék a háborúkat, a bűnözést és a korrupciót. Először 2006 március 4.-én próbálkoztak a tudategyesítéssel, de túl sok energia kellett a berendezéseknek, így egy nagy áramszüneten kívül semmire se jutottak. Egy hónappal később, 2006 április 12.-én megismételték a kísérletet. Az eredmény egy gigászi hasadás a nooszférán és a Zóna létrejötte. Az O-Tudatnak a nooszférára ható sugárzása egyébként elég látványos, az Erőmű „hátsó” részében a hatalmas gömbökből az ég felé tartó kék sugárnyalábok azok. A Csapat ekkor kettészakadt. Lebegyev, Kalancsa és Szuszlov megalapították a Tiszta Égbolt klánt, hogy segítsék a Nooszféra hasadékának befoltozását célzó kutatásaikat. Sztrelokot meg azért akarták elkapni, mert ha bejut az Erőműbe és megtalálja az O-Tudat laborját, fény derül az ő szerepükre is, amit mindenképp el akartak kerülni. Vagyis az eredeti céljaik talán még el is fogadhatók, de a megvalósítás módja és az, ahogy később megpróbálták a saját felelősségüket elfedni a történtekben, akár azon az áron is, hogy meggyilkoltatnak valakit, azonos szintre helyezi őket a monolitosokkal.
A Monolit (mármint a Kívánságteljesítő kristály) az O-Tudat által sugárzott illúzió, amit a saját titkaik védelmére alkottak. Valahányszor teljesít egy kívánságot, a Zóna öt kilométerrel kijjebb tolja határait. Arról senki sem számolt még be, hogy sikerült elérnie a Kívánságteljesítőt és a kívánsága tényleg teljesült, mert a Monolit a vágy beteljesítésével együtt kimossa a delikvens agyát. Az egyetlen, aki önmagaként, emberként tért vissza a Monolittól, a Mocsári Doktor. De a sztalkerek nem biztosak benne, hogy a Doktor valóban ember még mindig. A kívánság teljesülése mindig kissé kifacsarodott. Pl ha Szterelok azt kívánta tűnjön el a Zóna, szimplán megvakult. Számára tényleg eltűnt a Zóna.
A fentiek a „hivatalos” rajongói wikiből származó infók. Az írók saját értelmezéseket használnak, mindenkinek megvan a maga elképzelése a Zóna létrejöttének okára, a Monolit mibenlétére, a Zóna legendáinak (a Doktor, Megjelölt, a Feket Sztalker, Szemeckij) létezésére és kilétére…
-
-
bmwk1200s
őstag
Köszönöm! Na most kivégeztem a Hemul trilógiát és több kérdésem lett, mint amikre választ kerestem. Nem akarom lelőni a poénokat gondolva azokra, akik még nem olvasták el, de az tény, hogy teljesen más az, amit a játékok sztorija elmesél és más az, amit itt az író kitalált. Jó lenne, ha össze lehetne ezeket a történeteket egy egésszé fogni, mert így elég zavaros. Pl. hogy a Clear Sky parancsnok kezdetektől érintve lenne az O-tudat megalkotásában (ezt úgy látom sokan tényként kezelik, pedig ez egyáltalán nem világos így ebben a formában); hogy bűnözők hozták volna létre az O-tudat segítségével a Zónát, stb, stb. Ellentmondanak egymásnak ezek a történeket és ez elég frusztráló.
-
' Tzs ,
senior tag
Többször is nekifutottam a modnak már, de évek óta nem tudom végigvinni, pedig már szerintem majdnem mindent megpróbáltam. A probléma a mentések vissza töltésével van. Erre semmilyen orosz fórumon nem találtam megoldást, pedig sokat nyomoztam utána. A végig játszás után is, de abból se találtam annó véglegest. Megvannak a mentéseim, ha esetleg elküldök 1-2-öt és időd engedi ránéznél, azt megköszönném!
Igen sötét a kép elvileg tölt...de amikor már 15 percet vártam a pályaváltásra ctrl-alt-del, aztán kiderül, hogy egyébként a program "nem válaszol"... 7-en, 10-en is próbáltam már, más gépeken, más konfigokkal is ugyanez van. Felbontásokon változtattam, DX verziókon, semmi nem segített. Hamar kinőtte volna magát a mod az egyik kedvencemmé, ha nem jönnek elő ilyen hibák. Jó a sztori, érdekelne a vége, de feladtam, az állandó csalódás eléggé elvette a kedvemet.
Az elakadás pedig...asszem a borongósról (mintha itt is ez lenne a pálya neve) átjutottam pripyatba (a játékban egyszer már voltam ott, most másodszor visz oda egy küldetés) és onnan egész egyszerűen nem lehet kimenni a további pályák egyikére sem. Sok pénzem van jó felszerelésem a hangulat is adott, de egyik kijáratról sem lehet elhagyni a pályát. Az van, hogy menne tovább, tölt... a mentések közt látom hogy az autosave elkészül és hogy el is menti hogy továbbment aztán a játék crash-el. A mentés megvan, de hiába, nem tölti vissza.
Próbáltam repack verziót meg nem repack-ot, másold ide-oda ezt azt, patch nélkül, patch-el stb. Nulla ötletem van a megoldásra.
Nem könnyű az életben maradás valóban, de ennek ellenére nekem nagyon is bejött ez a feeling. -
bmwk1200s
őstag
"Lebegyev is O-Tudat tag volt" -kérlek ne kövezz meg
, de ez honnan derül ki?
Ezer éve játszottam vele utoljára (még windowsos korszakomban), de ebből semmi nincs meg. Most végignéztem egy elég alapos végigjátszást (a magyar szinkronosat), de ez ebből sem derült ki számomra. Előre is köszönöm a választ! -
Dhampir
félisten
-
-
jsk
senior tag
Köszönöm szépen az infót. Anno végigjátszottam mind a három játékot. Imádtam a hangulatát. Most nekiálltam a könyveknek (még A Duplikátor gyermekei van hátra), és kedvem lett újra játszani velük. Örömmel tapasztaltam, hogy rengeteg új történetet is tartalmazó mod jelent meg. Kb. ez a terv:
S.T.A.L.K.E.R
Alapjaták + Oblivion Lost
Lost Alpha
Priboy story
Stalkersoup (ezt hagyom a végére
Lost World Requital
Call of Zone
Alternativa
Return of ScarS.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat
Alapjáték
The way in Pripyat
A halál ellen 1
A halál ellen 2
A Szolgálat katonája
A Szövetség ideje
A sóhajok völgye
Rossz társaság
Spectrum Project - Út a homályba
STALKER SLEEP OF REASON - ZULUS STORY
Újságíró története
The project MedeirosEzeket gyűjtöttem ki, aztán meglátom, hogy meddig jutok.
-
' Tzs ,
senior tag
Természetesen 64-es a rendszerem most újítottam be a gépet, mindennek fullon pörögnie kell
A viccet félretéve... Nem találok ilyent amit írtál sajnos. Ezt az exe-t igyekszem megkeresni akkor, próbálok nyomozni utána.Egyébként őszintén...nem lehet hogy ennyire sz*r a Win10? Amíg 7-es volt nem volt gondom, most csőstül jön a baj. Nem hogy a stalker játékok akadoznak, kilépkednek, a steam-es half-life és a többi mod is szarozik, nem hiszem el, hogy ennyire nem támogatja a 10 a játékokat? A Call of Chernobyl pld nem hajlandó elindulni zsoldosként, mindenféle hiba üzenet nélkül kilép a játék és ez csak egy a sok gond közül. Lehet ebből 7 vagy 8-1 telepítés lesz. Csak hogy visszatérjek a CS-hez 7 alatt nem volt ennyi gond vele mint most a Win10 használata során. Ki érti ezt?
-
' Tzs ,
senior tag
Na itt van szakértelem, megint a legjobb helyre fordultam
Win10-em van és 16 Gb RAM-om. A 10-ben pld nem találom a boot.ini-t. Amit másodiknak írtál nem tudom hogy kell, lehet majd kérem a segítséged, ha erre lesz szükség.
A boot.ini-s lépésen kivül mindent megcsináltam, de ugyanúgy csak Pripyatban vagyok. Se a radarra, se az erőmű felé nincs kiút. Gondoltam lemegyek az x16-ba de ott is kifagyott. Hiába az autosave, semmi nem történik. Állandóan az xrGame.dll-el van gond. Már gondoltam hogy felteszem az eredeti game-t és abból átmásolom vgyy nem tudom. Írtam a vk.-com-on is a mod készítőinek, remélem válaszolnak.. -
' Tzs ,
senior tag
Köszi SaGa!
Amúgy írok is kicsit, ha már itt vagyok. (Az előző hsz-em elveszett, írhatom újra.)
Feltettem ezt a W10-et, ezen érdekes módon mennek a a stalker mondok jobbára problémák nélkül. A vasat is beújjítottam, tehát mindennek maxon mennie kell, ilyen probléma nem lehet.
Sajnos azért beugrik ez-az. Ennél a modnál pld. az hogy eltűnt a fő küldetés szál. Már jó ideje csak mellék küldetéseket csinálok, egyedüli fő küldetés most az anomáliába ugrás. Hova lett a fő küldetés szál?A másik hogy a térképeknél való átjárásnál kilépked a játék, egyszrűen most nem lehet eljutni a Vadvidékre, hogy leszállítsak egy dobozt a csaposnak.
Feltölttem [ide] mindent, hátha esetleg érti valaki, hogy mi történik itt...
-
Awacs111
csendes tag
Nekem ez jelenik meg ha a Nevedre klikkelek.Mit tegyek a googléba?
Felhasználó
SaGa59
SaGa59
Cuccok
-
Aláírás
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
1540
közösség
2
piaci
-
blogok, lokál
-
Regisztrált
2012-12-04 08:09, azaz 1022 napja - senior tag
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2015-09-22 07:02
utolsó feltűnés
2015-09-22 07:02
Privát üzenet küldése -
Dhampir
félisten
Köszönöm a képeket. Érdekes, hogy az alapjátékból nem emlékszem erre a feladatra, de talán a memóriám nem tökéletes.
A kutyatámadásos már megvolt (az szerepel a felső képen, ez a sötétvölgyi belépés utáni első küldetés), a másik képen szereplő is megtörtént, amihez az áruló küldött. Majd még egyszer szétnézek, hátha valamelyik "elbújt" a fűben.
Ez az "eltűnt szabadságos megkeresése" valami SGM-es plusz küldetés lehet, nem jelzi a térképen (az is lehet, hogy bug miatt).
-
Dhampir
félisten
Köszönöm, akkor maradok zsoldosnak.
Erre tudnál valami okosat mondani?:
1. Az alábbi cuccokat meg kell tartani avagy eladhatóak?:
-Jóga HPSS-1m-je
-Jóga köpenye
-Jóga vadászpuskája
-Szviridov ezredes kevlár kabátja
-Szviridov ezredes AKM-74/2
-Báró kevlár kabátja
-Báró Martha-ja
-Szifon köpenye2.
-Sötétvölgyben egy eltünt Szabadságos holttestét kell megkeresni, a PDA nem jelzi, amitől persze izgalmasabb. Nem kell elárulni, hogy pontosan hol van, csak annyit kérdeznék, hogy Sötétvölgyben található vagy egy másik helyszínen? A terepen a PDA jelezte holttesteket megnéztem, de nem volt köztük a delikvens.
-
Hat neztem ezt a processz micsodat, de vagy 100 bejegyzes szuletett ott, rossebb se bogozza ki mi a baj. Kilottem az egesz virusirtot, semmi, ezen kivul irja a winfos hogy valami illesztoprogramot letiltott, hogy megvedje a gepet. Komolyan nem ertem az egeszet.
Bedugom a 8.1-es wint, kivancsi leszek azon elindul-e.
-
Sajna nekem sincs tippem, hogy anno mitol ment, most meg meg se mukkanik. Bar akkor is valami volt az elejen, amitol nem indult, de mar nem emlekszem. Most is ugyan az a felallas, csak mas vga van a gepben, de szoftveresen gyak ugyan az.
A symantec endpoint protection van fent nekem regota. Meg ezt megprobalom, hatha.
Koszi! Majd jelentkezem az eredmennyel.
-
Dhampir
félisten
Persze, az volt az első, hogy az utasítást elolvastam és aszerint tettem fel, de el sem indult az eredeti magyar szinkronos alapjátékra rátéve (lehet, hogy emiatt van gond a moddal) sőt még a Tages-szel is elkezdett vacakolni, holott az alapjátéknál ezt nem kérte. Szerencsére a korábbi mentéseket elmentettem, így ugyanott tudtam folytatni, ahol abbahagytam.
-
Dhampir
félisten
A Clear Shot projektbe végül nem fogtál bele?
-
miklos3391
csendes tag
Kösz a segítséget, de már magyarul tolom!
Először az eredeti gamedata mappáról csináltam mentést. Utána felraktam a magyarítást. Launcherrel nem indult. Szórakoztam vele egy darabig, aztán a gamedata mappát felülírtam az eredetivel. Megnéztem, hogy legalább így elindul e. Az asztali parancsikonnal indítottam, és elindult! Magyarul! -
' Tzs ,
senior tag
Köszönöm, a segítséget, figyelmetlen vagyok ehh.
Ez nem volt meg "Át kell írni a CS-ben az fsgame.ltx egyik sorát ilyenre: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ (eredetileg az első "true" helyén "false" van, azt kell átíeni)".
(A patchek elvileg akkor nem kellenek hiszen az ottani link SeregA verzióját tettem fel.)szerk:
A mentési ablak probléma még így sem oldódott meg sajnos. -
rétisün
veterán
-
shield
őstag
Hááát... akkor már tényleg a freeplay-t nyomom.
Azért még segítettem nekik átjutni, mert veszített volna a társai közül.
Az Anomáliához beálltam, nem szereztem ellenségeket, kíváncsi leszek ha a másikakhoz állok be...Azt észrevettétek, hogy a katonai raktáraknál, a szabadságosok eladják azt a fegyvert, amit a kezükben tartanak? 15E egy SIG SG 550 sniper én meg eladok neki egy Steyr AUG-ot 11E-ért. Még sem állhat őrt egy pisztollyal.
A másik mesterlövész puskát 30E-ért adják. -
shield
őstag
Hát ez sajnálatos. Még kaptam feladatot a tudóstól, a Vöröserdőbe szólót. Remélem még az Ingoványban lesznek küldetések. Amúgy lesz valami értelmes befejezése?
Más: én simán letudtam passzolni a detektor házat és minden odatartozó cuccot az Anomáliánál. A Bizáncinál nem volt mindegy, hogy mit adsz oda. Egyszerre kellett oda adni a két cuccot (3 közül lehetett választani), ha csak az egyiket vagy csak a másikat adod oda, akkor mindig megmaradt az egyik. Ezért mind a kettő átadását kellett választani. Ez volt az a szöveg ami oroszul maradt. Ja és ezeket már előre felszedtem, ezzel nem volt gond.
A Szeméttelepen a raktár épületben volt Stalkerek?, na ott nem tudtam felvenni a jutalmakat, mert a fosztogatók telepedtek be. Ezt most nem tudom, hogy kinyírták őket vagy elköltöztek máshova!? -
shield
őstag
Limanszkba beakartam menni, de az alagút nem vezetett sehova, akkor ez kilőve. Még a mocsarat végig járom, mert eddig csak érintettem az elején Strelokot követve Agropromba.
Azért van valami kis zsákmány az erőműben? Monolitosok cuccai miután kilőttem őket, és egyebek, azért akad valami? -
Aarpok
őstag
Próbálgattam és mindig meghalt a szabadságos tag.Volt,hogy beálltam a bandita és a szabadságos közé,hogy ne tudja lelőni erre én lelővöm a banditát és a szabadságos is meghal ki érti ezt
Ahogy már mondtam nekem tetszik ez a mód szívesen játszom vele.
Még valami:
Asotnál nem lehetne átírni a szövegét.Miután megcsinálom neki a feladatot kicsit homokosan kezd beszélni. -
Aarpok
őstag
Köszi az infókat.A tapasztalati pontok elég rég része az SGM módoknak lényegében a karakter fejlődését hivatott mutatni emellett pénzt is ad eléréskor.Volt olyan feladat amit csak bizonyos rang mellett lehetett felvenni addig mindig mondták amatőr vagy ehhez és elzavartak.Valószínű azt teszem,hogy először az alapfeladatok és ha azok készen vannak akkor megnézem az SGM - s küldetéseket (talán nem tudok annyira keresztbe tenni magamnak)
-
shield
őstag
A Változások idejében, hol a fenében találom meg azt a téranomáliát amiben az Iránytű van? Az Erdész valamit dumált, hogy valamilyen bányánál. Egy bányánál az Anomáliásokat találtam meg, már fel is vettem a küldetéseket. Talán a Limanszkba vezető híd mellett levő bányánál? Most járom a Vöröserdőt keresem az anomáliát. Ja egy volt a tanknál is, de az visszavitt az Erdészhez.
A tankból kiszedtem a géppuskát, oda adtam a szolgálatosnak és b@szott valamit is adni érte, neked sem fizetett? Ha nem fizet akkor megtartom inkább.A térképen rávittem a kurzort a Limanszkba vezető híd mellé, itt megint egy id jelent meg. Lehet, hogy semmi jelentősége. "st_name_red_bridge_bandit_smart"
-
Aarpok
őstag
-
shield
őstag
Ez nagy projekt lesz, bízzunk benne, hogy meg is éri a belé fektetett munkát.
Ahogy látom azért elég gyorsan megy ez a fordítás neked. Pár hónap amúgy nem is hosszú idő egy komolyabb játéknál, még így sem kell éveket várni rá.
Várjuk továbbra is a tájékoztatást, gondolom lesznek benne érdekes megoldások amik már fordításkor kirajzolódnak.
Jó munkát kívánok!Ha jól emlékszem, én már mind a 3 részt begyűjtöttem már.
-
-
shield
őstag
Azt hiszem hogy hülyeséget írtam az előbb a textures fájllal kapcsolatban, mert véletlen az alap mod mappában néztem.
Ki kell próbálnom, hogy az alap mod sz@rakodik-e fsgame.ltx problémával, ha az a fájl törölve lesz.
Ha előbb megtalálom a cuccokat minthogy megkapjam küldetésben, nem okoz problémát ebben a modban?
A vérszopók falujában, abban a házban ahol lelehet menni a pincébe, két cuccot találtam. Egy alkatrészes dobozt amit Bizáncnak(?) kell átadni. Ennek nem volt neve, csak script id "red_instrum_2_title".
A másik az Anomália detektor tartalék alkatrészek. Ennél nem írt ki semmit, hogy kinek kellene átadni.
Ahogy átléptem a Katonai raktáraknál, mindjárt vettem egy SIG SG 550 sniper-t, még nem volt alkalmam élőcélponton kipróbálni, de használhatónak látszik.Nem ajánlom a modot annak a fórumtársnak, aki nem szokott olyan moddal játszani amelyikben nincs sok napsütés.
-
shield
őstag
Én is simán kijöttem az alagútból, nem is tudtam volna autót használni, mert mérgemben kapott egy gránátot.
Egy kis segítséget kérnék, Sötétvölgyben amikor össze kell szedni az alkatrészeket a szerelőnek, 2-őt megtaláltam. Az egyik a földszinten volt ahol két oldalra megy fel a lépcső, azzal szemben egy helyiségben az asztalon. A másik Borov szobájában volt az asztalon (ebben nincs Borov) Többet nem találtam meg, feladtam, átmentem Borongósba kitölteni a mérgem. Esetleg emlékszel merre találhatóak?
szerk.: a Protecta (sörétes) pontosabb mint a sniper.
-
borovi
aktív tag
Saiga 12-K a varázsszó. Ha feltuningolod, 12 sörét fér a tárjába, amit egy mozdulattal lehet cserélni, mint a gépkarabélyoknál, és sorozatlövésre is képes. A SPAS-t, a Winchester pumpálósat vagy az Eliminátort én se használom, mert dög nehezek, és ahogy írtad, lassú az utántöltésük.
A vasúti alagútnál lévő anomáliából én simán kijöttem, nem kellett a kocsival kitolatnom. Még morfondíroztam is, hogy ez a szerencsétlenül járt küldönc vajon miért nem tudott innen kijönni.
-
Aarpok
őstag
Eddig csak a COP -hoz készült SGM módokkal játszottam.Alapjában azt lehet rá mondani,hogy az alaptörténetet bővitik ki.Frakciókhoz csatlakozva szintén több küldetés áll rendelkezésre.Vannak olyan küldetések amihez elegendő tapasztalati pont (rang) párosul amíg az nincs meg elkergetnek.A szerelőknél nagy ládába használt fegyvereket,képződményeket,páncélokat lehet tenni amiből a szerelő eltudja végezni a javítást (nem elég csak a szerszámkészletek) és 80 alkatrész felett kedvezményes javítást,fejlesztést kínálnak.Van SGM achivmentek amik bónuszokat adnak eléréskor.COP - nál az alapterületeken kivül CS térképek is szerepelnek (SGM2.2 - Cordon,Mocsár,Sötétvölgy,Katonai raktárak,Agroprom,Vörös erdő).Vannak olyan feladatok amik a freeplayben jelennek csak meg (helikopterek távozása után).Alfa csapatok a zónában (őrnagy likvidálására).Aknásított zóna (taposó aknák kattan azt bummm).Anomálák nagy számban a zóna területein.Napfogyatkozás effektus naponta egyszer (teljes sötétség,mint éjjel).Ez csak egy pár dolog amit most leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest