- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7086 üzenetére
[link] Végigjátszás, spawn, meg minden amire szükséged lesz.
1. Súly 100 kg
2. SPAWNER
3. Konzolparancs a fű magasságának beállításához
4. A hátizsákok térfogata 10-szeresére növelése
5. Javított GG állóképessége
6. Mozgáskorlátozott dinamikus öltöny hud
7. A tabulátor szövegének fehér színe (szerző: vader_33)
8. Az étel nem romlik meg a sugárzástól
9. Vegyünk mindent az X gombbal
10. Javított golyóállóság a Nanosuit-hoz
11. A Gravity Suit súlyának rögzítése
12. Lengés letiltása ütéskor
1, Telepíted a modot (ezt a 2-es parancsikonnal végezd torrent fájl)
2, Ráteszed a kiválasztott könnyítéseket
3, Majd a magyarítást és kész
Több módosítást is rátehetsz, csak felülírod a gamedatát.
(Boer bandita a tanyán csak akkor áll veled szóba, ha megölted Borovot. Voronon adja ezt a munkát, az erdész meg a nyílpuskát) Ha előjött Buks a kutya. ő kapcsolja ki az erőteret, kövesd, mert félútról visszafordul. Este 10-ó-ig mehetsz a kutyáért, vagy reggel. Sidortól is vehetsz hálózsákot. A naplóban is vannak információk, ha elakadsz nézz bele, vagy a beszélgetésekbe. Ez legtöbbször segít. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #7077 üzenetére
[Return to Scar]
Most jutottam át a Bárba. A pultnál álló bandita szövegében van 2 tömb forditatlan angol rész. (Az a rész amikor ingyen infó kell) Továbbá ezen a területen már harmadszor dob ki a játék fatal error hibával. Másoknál volt ilyen? Most kezd izgalmas lenni a sztori nem szívesen hagynám abba ez miatt... -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7077 üzenetére
[link] kis könnyítés a játékhoz. Olvasd a végigjátszást is, benne van a magyarításban.
Egyébként amikor a mozdonytól elkíséred a faluba a tudósokat, akkor kapod érte az átmenetet a mocsárba. Vannak kis kiegészítő modok, és spawn menü is hozzá.
Változás ideje, SaGa munkája. Ránézhetek, és ha sikerül megoszthatom, ha SaGa rábólint. -
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #7071 üzenetére
A fej több helyen lehet:
1 -a temető után a völgyben a katonaság felé
2 -az út másik oldalán egy kidölt fánál (vadisznók vannak ott!)
3 -a vasúti híd alatt
4 -az anomáliával tele levő csőtelep Szidó búnkerétől nem messze.
Ha majd mész a Szeméttelepre fogsz találni rengeteg relikviát. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7067 üzenetére
Van végigjátszás hozzá, nézd meg kicsit északra a nagy tartályoknál.De még két másik helyen is lehet. nekem az F5-F9 oldotta meg. Szerencsére nem sok keresgélős feladat van, némelyik helyét jelzi is. A frissítések miatt, pár fájl elveszett, ill nem szerepel a fájlban. Olyan hiba is van, hogy ciril betűt írtak a program karakter közé. Találkoztál is vele az elején. És túl is vagy a problémás részeken.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #7066 üzenetére
[Return to Scar]
Nos akkor:
"Tehát mod telepítés, kiegészítők telepítése, és magyarítás."
- mod /done
- Кумулятивный патч 1.08 / done
- összes válaszott kieg.
- magyarítás.Működik. Most Szidor fejszobrát vagy mit kell keresni. A fordításban hangosan felröhögtem az elején, amikor valami olyant nyomott a tudós hogy nehéz mint az orosz szöveg fordítása vagy mi
Nem lehet visszanézni a beszélgetéseket? Szidorét nem találom...
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7060 üzenetére
[link] Return of Scar 2 magyarítás javítva (egyik kiegészítő, átírt egy scripts fálylt ami felülírta a shram.ltx-et, és ütközés lépett fel, amit nem vettem észre)
"az első linken a torrent link vírusgyanús" ez a legújabb javított mod. A többi hibás, és a patchek további hibákat generálnak. Ha akarsz vele játszani, akkor ezt a 2024.12.10-es verziót töltsd le. Nem volt vele ilyen probléma, priviben teszteltük a játékot.
Tehát mod telepítés, kiegészítők telepítése, és magyarítás. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #7043 üzenetére
Ez az Istok lenne? Erre én nem emlékszem, lehet nem is jártam erre. Ez még a játék eleje, vagy hol tartasz. Én a pályák felén nem is jártam, nem is volt küldetés minden pályára.
Persze küldj képeket. A Kordon "borongos" alagúton túl, van egy busz, és egy teherautó. Ugorj fel a teherautóra, és kapsz valami jelet, ha erről van szó. -
hubai38
aktív tag
válasz
' Tzs , #6973 üzenetére
Azzal nincs gond, bocsánat nem írtam le hogy most a Reborn Doppelgangerer játszom, na ez egy kicsit problémás. Diverzáns a kicsit piszkált verzió lőszerek nagyobbat sebeznek, a fegyverek nem kopnak, a famas gépkarabélyon már távcső van, ja igen a távcsők is messzebbre hordanak már mint a fegyvereké. ja a lényeg nem kell telepíteni csak csomagolsz és megy is.
-
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6957 üzenetére
Jó lesz az, szinte meg sem tudnak ölni benne, nem úgy mint az NS-ban, ahol a legjobb védelmemmel is egy lefűrészelt csövűvel egy lövéssel lepuffantanak. Nagyon idegesítő az ilyesmi. Ráadásul a beépített számláló, még fusztrál , hogy milyen béna vagyok a leggyengébb fokozatban is.
Azért az is jó játék.
-
Timstrike
tag
válasz
' Tzs , #6937 üzenetére
Nagyon szivesen.Ha megfelelnek a Mega,Sharemods,Modbase linkek akkor igen,de tudnom kellene pontosan hogy milyen modokra volna szukseg. Rengeteg mod van es tobb fele verzio is (pl: Serega fele, frissitet verziok vagy atdolgozottak stb ...). A legfontosabb,hogy a szerzok se haragudjanak meg a mas letolesi linkekert,gondolok en itt a modokra,magyaritasokra stb.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6930 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ezek is kellenek még
[link] OGSE magyarítás
[link] Paint of The Past magyarítás.
Már sokat írtam róla, de pár dolog, pl a berobbantott x18-ba egy sitt eltakarító brigádot kell felfogadni, a szintén berobbantott x16-ba bejutás már lényegesen problémásabb. A nem egyszerű radari laborral, már jó ideje foglalkozom. Lényeg a zónában nincsenek barátok, így nem kell attól tartani, hogy hátba szúrnak. Vagyis kerülni kell minden fölösleges lövöldözést. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6928 üzenetére
BUÉK neked is, és mindenkinek
A doppelganger magyarítás is, és még több magyarításom elérhető a SoC összefoglalóban. És a kimaradtak közül pár fontosabb
[link] Reborn Istok magyarítás
[link] Return of Scar magyarítás
[link] Stalker Sniper magyarítás
[link] Stalker Tyomnoe Bratstvo magyarítás
[link] Tajny Put magyarítás
Nálam a le és feltöltés a MEGA-ra viszonylag gyors.
Viszont készül egy nagy ütős Stalker játék fordítása, az NLC7 (Light Edition) sajna nem "ekezetes hangzokkal" -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6918 üzenetére
Semmit nem rontottál el, ne beszélj Strelokkal, mert az a vége. Elmehetsz Limanszkba, A kutató állomásra, a Gestapós pályára. A föld alatt kersd meg az ásatást, a Szövetség ideje3-ból ismert x5-ös labort, ott nézz szét a ciszternákban is. Ezeken a pályákon még nem jártam. Sok érdekes feladat lesz arra felé,
A doki azt mondta a mocsárban, hogy megnyíltak az átjárók a második részbe is, én egyet találtam a titokzatos kordon déli részén, de még nem nyílt meg. Ezt kiderítheted,még biztosan kell valamit tenni érte. (három kordon van. Ha a szeméttelepről mész át a teleporton az a titokzatos kordon, Ha kísérővel akkor a rendes kordonra jutsz. Olvasd el a végigjátszást, amit írtam. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6915 üzenetére
[link] Good game! Jó zenéje van, megszerezhetnéd.
Maradtak benne az első részből is elvállalt feladatok. (pl Szaharov is dolgozik az emlékezet visszanyerésén) KIderült, hogy a játék egyik háttér kulcs szereplője Red Shuart a Kívánságteljesítő menedzsere. Hát, körbejárhatod a zónát alul felül, sok feladat leszde én egy új játékot javasolnék
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6907 üzenetére
Mindenképp a 7.63-al, ha nem akarsz elveszni a zónában. Sok hasznos dolgot is felhasználtam a fordításhoz, a tavalyi kommentekből, ami sokat segít a folyamatosabb játékban.
El kell végezni a kisebb küldiket is fontos infókért, és jó fegyverekért. (nem véletlenül kapod rádión folyamatosan a szeméttelepen, hogy kérj munkát.)
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6905 üzenetére
Köszi, de rögtön elnézést is kérek, mert nem írtam meg hogy én a 7.63-as verzióval játszok.
Ez a 7.62-es, amit linkeltél, és ha összehasonlítom a két verzió végigjátszást, a harmadik résztől egészen más a sorrend a két verzió között.
[link] ez a 7.63-as, de sajna csak a fele van meg, többet nem is találtam. (eddig el is jutottam, és a javításokkal szerintem gond nélkül játszható is) -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6900 üzenetére
[link] Egy végigjátszási séma (nem teljes)
Maradt benne ilyen több is, mert csak azt a részt fordítottam, ami elég volt a végigjátszáshoz, de elküldheted.
Tavaly szó volt egy agronom pincerendszerben lévő PDA-ról. Ez csak egy mellékküldetés, a közeli zsoldosoknál lehet kérni, és egy jó Barrett fegyvert kapunk érte.
Úgy emlékszem, szó volt arról is hogy a szerelők nem javítanak. Ehhez a "futáshoz" rendelt gombot kell megnyomni, még a bukott angyal is javít Agronomban.Gyakorlatilag a végigjátszást csak a változó zóna nehezíti, ezért fontos követni a fontos karakterek utasításait, és figyelmesen elolvasni az utasítást adó PDA-kat.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6897 üzenetére
Majd jelentkezem, ha elkészül. Egyértelműbbé átírom az olyan feladatokat is, amelyek szerepelnek eleinte a feladat listában, de a játék egy adott pontján SMS-ben jelzi, hogy a feladat törölve. Találkozhatunk ilyenekkel, de itt a titkosítás miatt csak az adatbázisból az illetéktelenek elől lett törölve. Természetesen a feladatot meg kell oldani. (de ezek elfelejthetők, érdemes feljegyezni)
Nem tudom milyen COP modról beszélsz, de nem tervezek fordítást mostanában. Ha mégis, csak olyant ami engem érdekel -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6895 üzenetére
Nincs hozzá spawn menü, pont ez a lényege a játéknak, erre utalt a szerzője is. Azt nyilatkozta, nem azért készült a játék hogy csak végig rohanjanak rajta, hanem élvezzék ki a játék adta élményt az elejétől a végéig.
Mivel az idén nemigen stalkereztem, (kivéve az Istokot, amit végigvittem, az esetleges hibák korrigálása miatt. A végigjátszható magyarítás be is került az összefoglalóba) gondoltam a Doppelganger magyarításán is csiszolok valami hasonlót. Lehet itt is valami scripts hiba bujkál, ami a problémákat okozza.
-
speki1982
tag
válasz
' Tzs , #6874 üzenetére
A Return to Castle Wolfenstein hőse, Blazkowitz ügynök épült be a németek közé és feladattal kúldték Csernobil környékére, ahol rejtélyes módon tűntek el a német egységek. Őt es csapatát csapdába csalták a szemetdombi banditák, aki időhurok keresztül jöttek a háboruba.
Őt elfogták a "cheki-breki" banditák, fura volt nemet egyenruhában látni... -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6743 üzenetére
Kb ilyen felszereléssel mentem Sidorhoz, ebből ki tudsz üzletzelni 3 O-tudatos exo fejlesztésre elegendő rubelt. Majd átmentem a mocsárba, itt egy kis feladat Wágnernek Jill elkísérése a doki házához, és semmi több. Bár az orosz tiszt küldött egy SMS-t- hogy éjfélkor találkozzunk a kunyhónál, de sok volt ott a mutáns, és a katonák is felfedeztek a hídnál.Ez a feladat kimaradt nekem, mind a három végigjátszásomnál. A holt hurokból három kijárat is van de te a pálya alján lévő középső kijáratot használd először, és a mocsár után menj Jupiterre, ahol elsőként kitakarítod az utat Szakállnak. Egy tipp: a műtárgyk kb egy nap után lemerülnek, tehát csak annyit vigyél magaddal amennyire szükséged lehet. A ládákban tárolókban nem merül. Ha hallasz egy folyamatosan idegesítő női hangot, ne eü. csomaggal tömd magad, hanem azonnal egyél, mert ezt nem jelzi semmi. Figyelj a műtárgyakra, amelyik növeli az éhséget, legyen mellette egy éhség csökkentő arti is. Egyébként nagyon hatékonyak ezek a műtárgyak, nélkülük nem lenne teljesíthető a játék.
Ez is egy Agronomi pince a sok közül. Érdekessége, hogy a bejárata a radaron van, és el lehet jutni az x18-ba is, de ezt semmiképp nem ajánlom, mert egyből padlót fognál. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6741 üzenetére
A halott hurokban a ládákra értettem, hogy mentsél, mert minden újratöltéskor más van a ládákban. Célszerű monolitos, és O-tudatos exókat, amennyit elbírzs, de az is jó megoldás ha zsákba rakod GPS. jelzővel. Járd be az egész pályát, északon egy pincében lesz gravigun, és távcsöves ekvalézer sok lőszerrel. A pálya közepén keresd meg a farmot is. Ezután menj Sidorhoz a halott mocsár felé, add el a cuccot, és lesz pénzed a fejlesztésre. Az odavezető út alul középen egy dombon lesz. (Szólj, ha sok infót mondok, hogy állítsam le magam, de tudom, hogy én is így kezdtem, ráadásul még meg kellett küzdenem a hibákkal is. De én a végigjátszást is néztem)
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6738 üzenetére
Vasúti sínek. Elképesztően csavaros története van a játéknak, és a különleges atmoszférája, garantálja a folyamatos játékélményt. Igaz a navigálás nem olyan, mint az alapjátékokban, és legtöbb modokban, de rengeteg útmutatót kapunk PDA-ban, SMS-ekben, a társainkal való beszélgetések alkalmával, ráadásul az auto szkennel figyeli minden lépésünket, és sokat segít, fontos dolgokban, pl mi a helyzet a területen ahol vagyunk, mi a feladatunk, mire vigyázzunk. elmondja a hibáinkat, igaz jó későn,! Tehát azért infóval ki vagyunk szolgálva. Ebben a modban nem foglalkozhatunk más modokkal, pl hogy itt a feladatlista miért nem olyan.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6736 üzenetére
[link] Ez a halott hurok, ide vonatkozik az F5-F9. Egyébkén letöröltem, mert utólag úgy gondoltam, sok lesz ez a segítség. Szerintem nem árt, ha tudod miről is szól ez az egész őrület. A kísérletező kedvű tudósok jól föltekerték a radar (duga) sugárzását, és észrevették hogy nagyobb fémtárgyak mentén, főleg vasúti sínek mentén az anomáliás területeken teleportok, féreglyukak, időhurkok keletkeztek. Minden kísérletet dokumentáltak, és ez felsőbb körökbe is eljutott, Gondolták visszamennek a múltba érvénybe juttatni a Ribbentrop paktumot, ezáltal megmentve sok millió életet. Egy Szovjet únió nevű csoport el is indult- Velük találkozhattunk Pripyat észak keleti részén, de ővelük nem kell foglalkozni. Lényeg a tudósok megpróbálták stabilan tartani ezt az állapotot, amit el is értek négy műtárgyal az aktiváló teremben , de egyet valaki ellopott, és instabillá vált a zóna. Ezáltal folyamatosan eltűntek, és keletkeztek új átjárók.Ráadásul jöttek a múltból a zombi németek mutánsok stb. A mi feladatunk kicserélni ezeket a műtárgyakat az aktiváló teremben, és visszaállítani a zónát az eredeti állapotába. Na innen kezdődik a mi történetünk Senki sem tudja hol lehet ez a hely, de többen is tudnak valamit erről. De senki sem adja ingyen az infóját, Strelok elküld az erdészhez a radar -2-be, onnan a ferde fenyőn keresztül eljutsz a rejtett útra, ez kb a játék fele. Meg kell szerezned a két hiányzó műtárgyat. Nem lesz egyszerű, de nagyon izgalmas és főleg látványos, pláne a földalatti laborokban, ahol alig látsz valamit. A játék végén nem lesz hiányérzeted, hogy valami kellett volnna még hozzá, sőt kapsz egy meglepetést is amin elgondolkozhatsz, hogy mit is...........
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6733 üzenetére
[link] A Sötét völgyről egy mentés. Innen egyből mehetsz a vörös erdőbe. Kicsit ismerkedj a játékkal, de szerintem előbb utóbb új játékot kell kezdened.
Tettem bele még egy mentést, még ez is aránylag a játék eleje ez a sötét hurok. Itt nincs senki, de nézz szét alaposan. A ládáknál F5-F9, és rengeteg cuccot vehetsz föl. Az O-tudatos exóból minimum négyet is. Ezek megölik a mutánsokat, és kell a főfeladathoz is. Vigyél magaddal annyi könnyű, de értékes exót, amennyit el bírsz vinni, Sidor egy az egyben megveszi, csak Wágner tudja fejleszteni a mocsarakban. kb 400000 rubel kell, és nem fog eltűnni a pénzed a teleportáláskor a mocsarakba. (ez a zóna külterülete) -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6731 üzenetére
Fogod még dicsérni a fejlesztőket. De az gáz, ha üres a Sötét völgy. Vagy tízen a gyárban, és néhányan a benzinkút mögött kell lenniük. Akkor ez a terület kiesik, és máshol kell feladatokat kérned. Legalább 26-27 zsoldos küldetés kell, hogy meglegyen a szükséges felszerelésed, és olyan helyekre is eljutsz, ahol lesznek fontos feladatok is. Mindenhol beszélj a "stalkerekkel" főleg a külvárosban, Zatonon Jupiteren mindkét mocsárban vörös erdőben. (elvileg mindenhol, ahol van valaki, pl a Pilóta, Fake Erdész Szakáll stb) Ők is adnak feladatokat. Ezek azért szükségesek, hogy fölépüljön a játék. Ha megnyílott a ferde fenyőn az átjáró, akkor kezdődik az igazi játék. Egyből csapdába is esel, de ez egy ilyen játék.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6727 üzenetére
[link] Itt már megvan a kőagyar biomintája. Kérj feladatot, (fekete husi bioanyag) és mehetsz a Sötét völgybe. Sok zombi meg mutáns lesz ott, de ezeket is csak azért kell alaposan megritkítani, hogy ne irtsák ki az NPC-seket, mert ők adják neked a feladatokat. Mindig egyszerre csak egy feladatot kaphatsz.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6725 üzenetére
Ez választ adhat a pénz eltűnésre. Lesz ahol nem tűnik el a pénz, de ott nagyon fontos szerepe is lesz. Lesznek olyan átjárók is, ahol mindened eltűnik. De ezt jelzi majd az auto. info (azért a második világháborús német bunkerekbe nem lehet akármilyen felszereléssel bejutni)
Pénzed lehet kereskedésből, sokkal több mint amennyire szükséged lesz, vásárolhatsz rajta sörétet, eü. csomagokat másra nemigen lesz szükséged, ja meg javításokra fejlesztésekre is kell még pénz.
Az a valami fa, ferde fenyő a neve, az itt olyan mint az a szólás, hogy minden út Rómába vezet. Vagyis több feladatot kell elvégezned, hogy megnyíljon rajta az átjáró. Gondolom megtaláltad a kunyhóban a PDA-t, abban megtalálod a kordinátákot, ami elvezet az alagutak melletti völgybe, ahol egy banditánál lesz még egy fontos PDA, Ez egy barlangban lesz.Csak egy tipp, ami nekem be szokott jönni. Ha már eléggé belekeveredtél, és elég jól összezavarodtál, hogy mit miért, és hol, de már kezded kapizsgálni a játék sajátosságait, kezdj egy új játékot, mivel az elején sok információt kapsz, amit szerintem mindenki figyelmen kívül hagy, vagy nem jegyzi meg. Új játékot akkor indíts, amikor a Bár viszonylag csendesnek tűnik. Tehát ha kell többször is új játékot kell kezdened.
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6722 üzenetére
Ha a mentésemmel játszol, akkor ott baktat a hátad mögött, ne hagyd hogy lemaradjon.
A beállítások eleinte, párszor nekem is elállítódtak, de csak az elején.
Olgához ne is közelíts, mert akkor kijön magától is, és ővele többszörösen több dolgod lesz mint Lizával. Egy régebbi Doppelgangeres kérdésedre is válaszolnék, a rádiós csajszival találkozol majd a generátoroknál, meg kell mentened őt, mert fellázadtak a fák. De valami nem stimmel vele, mert a szürke mezőket említi, hogy hívják őt, Ez rajta lesz az egyik PDA-n amit nemsokára megtalálsz. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6720 üzenetére
Valami kimaradt neked, az alagútban beszélned kell Zuluval miután Strelok meghalt. Akkor kapod a kunyhós feladatot. Ott lesz egy feladatokkal teli PDA, az alapján menj a banditához egy völgyben található barlangban van, nagyon fontos PDA van nála. Majd meglátogathatod Sidorékat is a buszban van egy jó arti, mellette a teherautó platójára ugorj fel, itt valami emlék ugrik be Scarnak. Utána az ikonikus ferde fenyő, strand, és egy templom, itt megérinted a halotti leplet, és irány Agroprom.
-
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6714 üzenetére
Ez a visszadobás a játék része, ott megjelenik egy tag, beszélj vele, vegyél tőle rejtekhelyeket ha tudsz pénzre váltani valamit nála. Utána le a csőbe irány a holt kordon, Útközben lekapcsolod a jeladót. Az lenne az igazi, ha egymást segítve többen tolnátok a játékot, megosztva a játék élményt
Ha van végigjátszásod, időnként nézz bele, Ő nagyon lazán tolja, igaz ő készítette a játékot. -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6710 üzenetére
Azok a zöld pontok rejtekhelyek (általában fák, csontvázak) A szeméttelepen ha kapod az SMS-t, hogy kipucoltad a banditákat, akkor a feladatot elvégezted. Az hogy maradt maradt a sárga jel, az előbb utóbb úgyis eltűnik. Egy tipp, ha átmentél a holt kordonra, egyből menj tovább a zóna külterületére, és intézd el a zombikat, mutánsokat és lődd ki a két BTR-t is mert Lizát azon a területen kell megszabott időn belül elkísérni a teleporthoz, és ezek bekavarhatnak. (ha Lizát megmentetted, Olgát felejtsd el ez döntő fontosságú! vagy fordítva)
A mega letöltési sebességét szándékosan biztosan nem állítottam el, mert nem is tudtam erről a lehetőségről. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6709 üzenetére
Sorry a több egymás utáni posztért, pótolom a lemeradást
Az első kérdés máris. A banditák kipucolva, mégis a a sárga marker jelöli, mintha végezteltlen lenne a feladat. Mit rontottam el? (Ez az a feladat az elején, hogy jobb hírnevünk legyen)
A másik: van egy zöld pont ami egy fát jelöl. Odamegyek, semmi. Mintha bug lenne, bele lehetmenni a fába. Ez valóbaan bug, vagy valami trükk van itt amiről nem tudok? -
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #6635 üzenetére
Elmész Yantarra a Tudós bunkerbe, ott használod az egyik bontást, az elvisz Jupiterre, Szaharovhoz. Ő adja a feladatot, hogy visszaállítsa Scar emlékezetét. Ez fontos feladat. (de lehet, mivel az én mentésemmel játszol, hogy én már felvettem ezt a küldit.)
Sensut, a Reborn Istok a Doppelganger 3-ik befejező része. [link] Innen is le lehet tölteni. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6634 üzenetére
Hátőő, Strelok megvan, aki nem is Strelok, de állítólag mégis. Fasza zene, átvezető videó, tölt percekig. Aztán köszönjük, kilép. Új játékot kezd?
Nem biztos, hogy jó úton járok.
Most komolyan, mit rontottam el?
Soha nem szoktam mentés kunyerálni, de ennél a modnál...
Jupiter kezdőről esetleg nincs egy mentés? -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6494 üzenetére
Csak nem hagy nyugton ez a dolog! Belenéztem a launcher.conf-ba:
[config]
AttachTo=$ExePath$\xrEngine.exe
SavesMask=*.sav
SVHideExt=.sav
SVScanMask=*.sav
MaxShowSaves=35
NoLauncher=0
FormCaption=ďđîĺęň Âđĺě˙ ďĺđĺěĺí v3.0
Params=
ShowConsole=0
InterceptMM=0Nem lehet, hogy a mentéseim száma meghaladja a 35-öt és ez a baja? A FormCaption értéke "érdekes", a Params-nál nincs érték, az nem gond?
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6490 üzenetére
Egy gyors kérdés: amikor ki akarsz jönni Pripjatyból azt egyedül teszed, vagy a megmentett stalker kiséretében? Lehet, hogy az a gondod, hogy egyedül akarsz eljönni? A stalkert az iskola melléképületében kell megmenteni talán sznorkoktól és kutyáktól és miután beszéltél vele, ő elvisz egyenesen a Bárba, nem kell kijáratot keresned.
Ha jól emlékszem… -
Rony949
őstag
válasz
' Tzs , #6485 üzenetére
Az SRP (Sky Reclamation Project) csak a Clear Sky-hoz jó. Eléggé ajánlott, főleg hogy ez a legbugosabb epizód a három játék közül. Ennek ellenére én kétszer is kijátszottam mindenféle mod nélkül, úgyhogy te szerintem csak simán beszoptad. Ez van, tényleg instabil játék.
A ZRP (Zone Reclamation Project) csak a Shadow of Chernobyl-hoz jó.
A Call of Pripyat gyakorlatilag a legstabilabb epizód. Nulla modot követel. Önmagában is teljesen jó.
-
shield
őstag
válasz
' Tzs , #6485 üzenetére
Az SRP a CS-hoz van, a ZRP 1.09 XR3a pedig a SoC-hoz.
GypsFulvus2 persze hogy jó.
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6448 üzenetére
Hol akadtál el? A pályaváltás azokon a pontokon, amik nincsenek benne az alap CS-ben (pl az erőműből kivezető vaskapu) kicsit érdekesen sikerült. Nem jelenik meg a kérdés, hogy akarsz-e tovább menni, hanem pár percig nem történik semmi, mintha kifagyott volna, de utána tovább megy. Ezen kívül programhibára nem emlékszem, arra igen, hogy az elején elég nehéz életben maradni, egész addig, míg el nem éred a Bárt.
-
-
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6130 üzenetére
Passz, én semmi ilyet nem tapasztalok, pedig az elsők között váltottam W10-re. Még azokat a hibákat se, amire a Fallout 4-ezők panaszkodnak (belassulás Diamond Citíben, eltünedező iránytű, stb. Pedig a gépem ma már nem is számít olyan erősnek. Core I5, AMD 7770-es videokártya (ez a gyenge láncszem ebben a konfigban talán), 8 GB RAM (ez is lehetne inkább 16, ha ma építeném a masinát).
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6128 üzenetére
Elindítod az msconfigot és a Rendszerindítás speciális beállításainál kellene lennie. Nekem 64 bites a 10-em így nem tudom, van-e ilyen /3GB beállítás, de ha 16 GB RAM-od van, neked is 64 bites lehet, így valószínűleg nincs ilyen opciód. Ez csak a 32 biteseknél játszik.
64 biten csak az exe-n kell átbillenteni a Large address flaget, vagy begyűjteni a megfelelő exe-t, amin már beállították.. -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6126 üzenetére
Ez egy olyan exe, ami képes 2 GB-nál nagyobb memóriét is használni. A normál 32 bites windows exe-k alapértelmezetten 2 GB-t használhatnak. Egy falget 8egy bit az exe headerben) át kell billenteni, hogy többet is tudjon, de ehhez a windowsnak is meg kell mondani (ha 32 bites), hogy adjon többet, mert alapból az is csak 2-t ad egy exe-nek. Ezt a boot.ini-ben lehet beállítani. 64 bites windowsnál nincs ilyen gond.
Egyébként ilyen 2GB+ RAM-ot használó exe-t bármely exe-ből magad is csinálhatsz a CFF explorer segítségével. Előtte az exe fájlról csinálj mentést, mert vannak olyanok, amik ellenőrzik önmagukat és ha módosítottad, nem indul el többé (pl a Mount & Blade exe-i ilyenek).
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6125 üzenetére
Egyszerűen nem hagy nyugodni a fácsebokra és az orosz fórumokra is írtam a problémáról.
Jött egy ilyen válasz. Tudna ebben segíteni valaki?"It sounds like you're randomly running out of memory. Try doing this, tell us if the problem persists.
http://www.moddb.com/mods/clear-sky-complete/downloads/stalker-clear-sky-3gb-ram-for-all-versions"Ezt letöltöttem, de nem vagyok túl jó angolból (sem), próbálok gugli transzlétörözni, de nem akarok elrontani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest