Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Riot Gin
üzenetére
Én nem vagyok különösebben expert a stalker modokban. Magamnak annyit megcsináltam ami szerintem a játékélményt növeli, de belefér a (játékos mértékkel mérve) hihető kategóriába. Ezen kívül semmi, csak csodálom azokat akik ilyen mélységekben átlátják azt az egészet. Azonban koncepcióm az lenne.
Érzésem szerint ezt a játékot inkább a 30+ -os emberek játsszák, akik még ültek az óriáskeréken, néztek építkezést Zillel (aminek fékezéskor olyan hangja volt mint az elektromos szikra, dzzzzzz), indítottak be 1200-es Ladát és fulladtak le szivatóval, volt rajtuk ruszki vegyvédelmi maszk, tudják hogy a régi Skodáknak mindig felforrt a hűtővize, ismerős látványelem számukra a kisfejű, vastag nyakú, nagykezű szocreál munkás szobor. Tudják hogy az úttörő síp hátulján ott voltak a sípjelek braille írással, a Tisza cipő nem retro hanem kizárólagos, semmi bajuk a Moszkva tér elnevezéssel, ahogy a Mexikói úttal vagy a Madridi úttal sem, Gorkíjt művészként tisztelik, ezért nem zavarja őket a róla elnevezett fasor sem. Nem is folytatom...
Mivel a játék motorja, megvalósítása kicsit avitt, és egyre inkább az lesz, engine-fejlesztő team hiányában, én pont az ilyen dolgokra (szentimentális célzattal) helyezném a hangsúlyt. A mai gyerekeknek ez grafikában, élményben kevés, mivel nem világít középen hogy mit kell csinálni és merre kell menni, tán unalmas is. A tavalyi sláger már régi, a tavalyi proci már szar. Szóval én, ha nem lennék láma hozzá, és lenne időm, inkább ilyen hangulatteremtő, szerethető emléktöredékekkel raknám tele.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield