Hirdetés
- OnePlus 8 - újrahasznosítva
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Mindenkinek;
Ha valaki átlépi a Rubicont és elkezd nagyon belemászni a fegyverek paramétereibe, abból könnyen god mód lehet... Pont ezért nagy felelősség addont írni. A világ minden teremtménye az egyensúlyra törekszik, kivéve az embert - már Morpheus is megmondta :-D Szóval ha valami irreálisan szar és azt kijavítjuk, az nem baj szerintem, végülis maga az SGM is egy mod. Viszont teljesen tönkre tudjuk tenni a saját játékunkat ha elszalad a ló. És kicsit ez a bajom is az SGM-mel (vagy a gun addonnal, nem tudom melyik tehet róla), hogy egy nyomi pisztolynak nagyobb sebzése van mint egy gépkarabélynak, csak mert új fegyver. Meg távcső van a tetején és akkormár mesterlövész puskákat is kipicsáz teljesítményben és árban. Azért ez vicc. Az a jó addon, ahol a jó öreg AK jobb marad mint egy újonnan bekerült kézi lőfegyver. Mert jobb is.
Ennyi erővel adhatunk magunknak 6 szerszámkészletet és egy 300 kilós exót indulásnál. De akkor mi a játék célja? Nekem az ilyen játékoknak az a célja, azt élvezem bennük, hogy ahogy haladok előre, fejlesztgetem, próbálgatom a cuccaimat, és egyre erősebb, egyre hatalmasabb vagyok. Ha mindezt odaadom magamnak az elején, akkor mi értelme pl 300 fejest kiosztani, ha már eleve hatalmasat sebez a köpőcsövem is?Dodó - az egy érdekes észrevétel volt hogy olyan skulót ad amivel rohangálok, én ezt így nem figyeltem meg. Ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield