- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Blizzardking #8796 üzenetére
Nem.Minden detektor marad saját maga, csak fejleszti az érzékenységét.Pl 8 helyett 15 méterről szúrja ki a képződményeket.Pontosan már nem emlékszem, hogy a svarog mutatja e az anomáliák pontos helyét, de a fejlesztésekkel ezt is meg lehet csinálni( némelyik típusnál).
Nekem a "fejlesztések miatt vagyok itt" szövegre kell kattintaniMindenki!
Hermannak csinálom a küldetést a 6 ismeretlen ereklyével. 5 megvan, de hiába jártam végig mindet, amit itt ajánlottatok, nem találom. Volt a cementgyárnál, óvoda, inda, bojler, és talán a vaserdőnél. Nem találtam a karomnál, rendellenes ligetnél, kotrónál,betonkádnál, Jupiter mellett a tüzes anomáliánál, nem volt kopacsinál sem.Ötlet valakinek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gyúrósok ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest