Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Királyok vagytok srácok, köszi a válaszokat!
Ez mind teljesen új amiket mondtok.Antonius: megkeresem ezt a fejfát, köszi! Mindenki halott már csak a szél fújdogál kísértetiesen. A zombi horda most fog jönni akkor ezek szerint. (OFF: látom kell a vodka nagyon, mert ha nincs akkor elfeketedik a képernyő és balra kiírja h valami ital kell és a F3-ra beállított gyógyszer sem segít ezen.) A stalker bázisba már bementem kaptam is valami küldit amit meg is csináltam nekik. Ami idegesít az a gyenge felszerelés, a puskában már csak 2 töltény van és nincs utánpótlás jelen állás szerint, szal majd késelnem kell a zombik ellen kb. A mocsári anomáliából az ürge kiszabadítva, csak bánom hogy nem raboltam el azt a relikviát

emre: a LA-t én annó kijátszottam még a dev edition előtt az egész frankó volt, most nem tudom már hol tart az egész, de egy ideig tuti hanyagolom. Szerencsére egész fain gépet szereztem be az utóbbi időben, így talán a Stalker 2-vel sem lesz talán akkora gond.
Laris: fényképet nem találtam eddig sehol, többször körbementem már. De a titkos rejtekhely akkorát robbant, hogy majdnem ott maradtam
A labor nem csak a 2. részben van? Ejj a koponya nem rémlik majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez mind teljesen új amiket mondtok.
shield