- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #37707 üzenetére
Ismerem a kis vöröst -sajnos nem személyesen-
de köszi a linket
Még meglesem a többi videóját is...
Nagy hülyeségeket nem akarok írni ilyen későn, de a 2. rész készül igen de nekem nem tetszett annyira a koncepció, nézz róla videót, már van elérhető. A full verziót úgy értettem, hogy a közelmúltban lett teljes a játék, minden DLC megjelent amit ígértek úgy tudom, van bónusz pálya is, azt hiszem még a fegyvertár is bővült, okosabbak lettek a katonák - ez egyeltalán nem baj, sőt (mivel csapnivaló volt az AI)!- stb. Ha érdekel hozok rendes infót ezekről. A játék magyarul jelent meg, még írtam is tiszteletteljes köszönőlevelet a lengyel srácoknak. Te kinek írtál?
Tudom igazad is van, de nekem indokolatlanul hosszúnak tűnt a táborral való foglalkozás, illetve a sok mindenféle tárgy összegyűjtése, ez vette el a kedvem némileg. A Zónában eléggé benne voltam már, de most hogy megjelent a teljes játék így lehet elkezdem elölről majd... talán.Laris, igen közben megnyugodtam és már ki tudtam most nyitni egyet
Ja a 3. részben a kiképző katona szövegei nincs nincsenek lefordítva (text 123 stb szövegek jelennek meg helyette) nem rosszból mondtam, csak gondoltam szólok, hogy kimaradt.
Reborn + Istok ne is mondd... Talán egyszer neki tudok állni azoknak is, mert eddig csak trollkodtam mivel többször is elakadtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 6a 128 GB zöld telefon
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Turtle Beach Stealth Ultra Gamepad!
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán 2028.02.15-ig garancia! AppleCare+!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest