- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #37640 üzenetére
Lehet hogy az Inkubator is nagyon jo, azt irtak rola (de nekem valamiert nem tetszett a videok alapjan), es a Dreamcatcherben is vannak idegesito dolgok, pl ilyen almok, ahol az elmedben setalsz es ki kell juss, meg meg kell keress dolgokat, na az is baromira idegesito, de megertem, mert a tortenettel jar, kb olyan 10-20%-at teszik ki a rendes jateknak, es a vege hihetetlenul nehez, ilyen stalker moddal meg sosem talalkoztam, ahogy belepsz 1 helysegbe az eromuben, van 5-10 monolitos, akik gyorstuzelo automata fegyverekkel 3 masodperc alatt leszednek, esetleg granat, vagy raketavetovel tudod oket kipiszkalni a fedezekek mogul, en pl a Gausst hasznaltam, vagy 50x visszatoltottem osszesen az eromu palyat, kiakaszto, csak azert kinlodtam vegig, mert mar belefogtam, erre keszuljon fel mindenki aki ki akarja probalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- KEF Q550 Fekete hangfalpár garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest