Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2
üzenetére
Laris: Ne vegyél mérget rá, hogy meddig tudom fenntartani
A TzsWeb nem azért szűnt meg, mert nem tudtam fenntartani, hanem mert más terveim vannak évek óta. A blog írás egy teszt volt, szerettem, de nem ez a tervem a továbbiakban.
Antonius1978: részben egyet tudok érteni veled. Én igaziból nem unom a stalker modokat, hanem alkalmanként kell szünet. Van hogy hetekig csak stalker modokat nyomok, mert magát a játékot szeretem, az utolsó pld a shield által fordított Diverzáns volt azt 4x játszottam végig. Az angol modokhoz nem tudok hozzászólni, neki sem állok és így sajnos sok élményen nem is esek át. A felesleges mászkálás idegtépő valóban -ne ezzel nyújtsuk ki a játék idejét- és " a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a főhős menedzselese" nekem sem. Ha a menedzselős része hasonlítana a CoP-hoz akkor tetszene. Állítólag erre is van mod, hogy a SoC ilyen felülete a CoP-hoz hasonló legyen, de én még nem találtam rá. A szünet után pedig mindig nagy élvezettel vágok bele a Zónába.
Igen a fejléces dolog is jó lehet, de a már megírt tartalmakat nem fogom kidobni
Egy ehhez hasonló fórumot akarok csinálni [link]. -
Dhampir
félisten
válasz
Laris2
üzenetére
Biztosan van, akinél csökkent az érdeklődés, ám más felhasználóknál akár nőhetett is rá. Akik gyakrabban játszhatnak, azok könnyebben ráunhatnak, ha a játéknak már minden zegét-zugát felderítették és kiismerték.
Szükséges egy megújuló vagy éppen felébredő "éhség" és a sajátságos környezetnek a vonzása, ami minduntalan képes visszacsalogatni a rajongókat. A Zóna folytonosan változó élettér, kétszer sohasem fordítja feléd ugyanazt az arcát.
Halottátok már? Egy Szula becenevű sztalker éppen tagokat toboroz az expedíciójába. Egy megfeneklett hajót kell felkutatni a zatoni körzetben, valamiféle Szkadovszkot. Nem könnyű a terep, az ismert földitől merőben eltérő azonosítatlan létformák is észlelhetőek.
A vezető egy Szultán nevű tapasztalt sztalker információjára hagyatkozik, aki remek terepismerettel rendelkezik. Ha gondolod, te is csatlakozhatsz ehhez az izgalmas expedícióhoz, a srácoknál kell előre befizetni. Képzeld, minden van náluk, egész úton csak lazán sétálni kell mellettük, olyan lesz ez, akár egy őrületes kalandtúra. (Csak jóval később szivárgott ki az információ: a Szula név valójában Szultánt takarja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Villanyszerelés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A TzsWeb nem azért szűnt meg, mert nem tudtam fenntartani, hanem mert más terveim vannak évek óta. A blog írás egy teszt volt, szerettem, de nem ez a tervem a továbbiakban.
shield