- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #37764 üzenetére
[Return to The Zone]
Szal amíg friss az élmény: köszönöm Laris munkáját még egyszer! A kalandot most fejeztem be, mindkét végét láttam. A nehézségek ellenére tetszett a sztori és a koncepció! Még az alkoholizmust is meg tudom bocsájtani a karakternek -pedig NAGYON idegesítő- így, hogy tudom mi történt. Hiányoltam végig az AS-VAL/VSS Vintorezt a játékból (személyes kedvenc) és hogy eléggé szegényes az árú készlet az eladóknál, de seráfütty, jó kihívás volt.
Biztosan újra fogom játszani az egészet, mert Jupiteren és Pripyatban is kimaradt pár küldetés... hamarosan írok összefoglalót a tzswebre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 3 TB WD RED 100/100
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest