Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37400 üzenetére
Antonius: igen...ha akarod tudom aktualizálni azt a fórumot is, az ingyenes tárhelyről áttenni a tzsweb-re. Én is ezt akarom, hogy megmaradjanak amiket írtam és innen is érdemes lenne pár hsz-t átvinni ám, mert az új fórum ötlete pont ennek a fórumnak a hiányosságaira is épülne. A könnyebb kereshetőség pld, mivel az itteni kereső funkció nekem nem jön be
Meg hát itt egy topicban van minden modhoz hozzászólás hatalmas a keveredés és átláthatatlan számomra.
SaGa: Boldog Szülinapot! Szép munka amit csinálsz gratulálok! Én még mindig várom évek óta azt a pillanatot amikor visszatérsz a mod fordításokhoz
Mint mondtam összedobjuk a pénzt a láda sör helyett ennyit szerintem a vérbeli stakkereknek megér egy modfordítás, vagy több
-
Dhampir
félisten
válasz
Az igaz.
Alusky:
8 éve már? Legszívesebben rögtön újrakezdeném. -
hubai38
aktív tag
válasz
Szia hogy vagy régen láttalak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest