- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
dodopek #18045 üzenetére
Láttam, hogy megint a WiP-ról van szó, gondoltam megint megpróbálkozok vele. Az összes dinamikus beállítást megpróbáltam kis felbontásban, sajnos ha DX10 alá veszem és a beállítások érvényesítéséhez újra kell indítani a játékot, na ekkor már nem is indul csak az user.ltx törlésével. Azt vettem észre ha vissza futok a lépcsőn a szörny elől akkor mindjárt kifagy, gondoltam mi van ha elfutok mellette. Össze is jött leértem, de ott kifagyott. Szeretném valamikor folytatni a modot. Megkérhetlek, hogy amikor lesz ráérő időd tovább vinnéd a kritikus résznél, a mentést felraknám valahova. Nem lenne sürgős, amikor nagyon ráérsz és unatkozol. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest