- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
Agyvérzés közeli állapot. A Way To Pripyat-ot azért adtam fel, mert az ismert Agroprom Dungeon probléma miatt nem tudtam tovább jutni benne (lefagyott és sehogyan nem lehetett működésre bírni). Átmeneti gondűzőnek újra végigvittem a SoC, CS játékokat, majd nekiláttam az SGM2.2-nek. Bár már 3-szor végigvittem probléma mentesen néhány fagyást leszámítva, most jött a "meglepiiii !!!!". Azzal indult, a Sötétvölgyi Elhagyott Bázison a 3 keresett dokumentumból a harmadikat nem adta be (kétszer visszatöltöttem korábbi mentést, akkor sem). Akkor gyerünk Agropromba! Végig az íves folyosón, ugri-bugrik kiirtva, fel a létrán, odaállok a rácsos vasajtó elé, ami a 4 köralakú medencéhez vezet, kép kimerevedik és vége. Eddig tart a játék. A gépen semmi nem változott, 3-sor már végigtoltam, most meg itt megáll mint szög a deszkában. Erre varrjon gombot valaki.
Pfű!! Legalább kiírtam a mérget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- PS5 Pro 2TB - 2028.07.21-ig Euronics garancia - konzol beszámítás ok! -
- Digital PS5 FAT 825GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 Slim 1TB - 3 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest