- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
-
op.erik
aktív tag
válasz
dodopek #19096 üzenetére
Sajnos nem tudok több időt fordítani az AMK Devolution 2.0 fordítására, családi okok miatt... Sajnálom srácok, az eddigi munkámat feltettem: részleges fordítás
Remélem valaki majd befejezi.
Fordításokat még vállalok, sőt örömmel próbálok besegíteni bármilyen fordításba, csak írjatok rám, de nagyobb volumenű dolgokkal perpill nem tudok foglalkozni...Még egyszer bocs, üdv mindenkinek, op.erik!
-
rétisün
veterán
játszik valaki az amk 2.0 moddal? változtat valamit az alapsztorin? van esetleg működő magyarítás hozzá?
mod: de hülye vagyok, egy hsz-el korábban ott a válasz, csak megint nem olvastam, csak írtam az első "új hsz"-re kattintva
-
dodopek
addikt
Srácok, egyre jobb ez az AMK 2.0 mod. Stabil, talán ha 3x összeomlott, és új küldetések, sőt, új területek vannak benne!
Feltöltöm a saját tárhelyemre, hogy jó sebességgel lehessen leszedni.
De jó lesz magyarítással!
Tényleg, a fordítók nem gondoltak még arra, hogy magyarítások.hu, és hasonló oldalakra feltöltsenek? Modok magyarítását...
-
Aarpok
őstag
válasz
dodopek #19092 üzenetére
Csatlakozom a gratulálokhoz
Jó munkát végeztél.
(#19074) hubai1979 Feltettem én is játszogatok vele.Azt hogy mennyire szép nem tudom a laptopom még statikus fényekkel is szenved alatta.Fura egy kicsit a 200kg - os súlyhatár lehet emiatt is laggol picikét.A realitást érzem benne a sörétestől tényleg repülnek az ellenfelek (és nem kell 2 tár mindenkibe).Viszont az a furcsa dolog történt,hogy Fajd a Körantennánál lefagyott.Megöltem a 2 vérszopót és ennek ellenére nem akarja kinyitni a liftajtót.Már egy csomószor visszatöltöttem és semmi csak áll és céloz a nem tudom mire.Lehet beakadt a scriptje.
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek #19092 üzenetére
első indításnál rendszergazdaként indítsd, lehet különben nem tudja létrehozni a megfelelő mappát a nyilvános dokumentumokban.
vagy írd át az fsgame.ltx-et, akkor a játék mappájába fogja megcsinálni, oda fog menteni, oda teszi a logfájlt, a képernyőmentéseket. ezt a sort:
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
-
dodopek
addikt
Köszi a gratokat.
Érdekes, hogy néha első, néha harmadik helyre dobja... Mindegy, lényeg, hogy használódik.
Segítséget kérnék. A gépen párhuzamosan van két Windows. 7, és 8.1. Azt már sikerült összehoznom, hogy a 8.1 pro x64 alatt is elinduljon a stalker, de nem találja a mentéseket, beállításokat, meg hasonlókat. Mit, vagy hogyan kellene átírnom, hogy rendben menjen a dolog?
Köszi!
-
hubai1979
őstag
Tizenhét küldi kis megabyte.
-
dodopek
addikt
Nem értem...
Amikor suliból postoltam, akkor első helyre tette. Most miért nem? -
dodopek
addikt
Írjátok be a gugliba, hogy The way in Pripyat, és csodálkozzatok... Nekem leszakadt a pofám...
-
Alienhun79
tag
Hubai amit linkelt és fotózgat játékot nem rossz.A vélemény a sörétes puskák golyó használatánál valami elképesztő, nagyon realisztikus, végig lehet látni a magokat és szupi mikor becsapódnak, úgy mintha felvernék a port
Mikor pl. egy kutyust meg szeretgetek söréttel szó szerint dob egy hátast, nagyon tetszik.
-
pvtneo
csendes tag
Első fegyvernek jó
[link] -
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #19072 üzenetére
Elég gyakran fog és lesz olyan amikor a gyorsmentés nem jó. Érdemes rendesen menteni gyakran, de volt már olyan is amikor 1-2 mentéssel korábbit kellett visszatölteni. Eddig még olyan moddal nem játszottam ami ezt nem játszotta vola el. De hát ez nem újdonság nekünk, vagy neked az?
-
Dhampir
félisten
Intel HD 4000 integrált grafikával játszotta már valaki?
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #19069 üzenetére
Én is a legendary-t tolom, nekem nagyon bejött. Sajnos eddig a szinkron feliratot nem tudtam összehozni és még valahol van angol szöveg amit eddig nem találtam meg. Az OL2010-nél pedig működik a szinkron felirat, igaz még angolul, de legalább megy. Mostanában kicsit gyengélkedem és nem tudok koncentrálni és nem úgy megy a munka ahogy szeretném. Azért segíteni fog az eddigi fordítás. Annyi tanácsot azért adnák a játékhoz, a távcsöves sörétes puska a leghatásosabb. A többi csúzli csak légy csípés a veterán ellenségnek, akik már az elején Kordonban is tartózkodnak. Közepes távolságban, őzsöréttel hatásos. Kissé fura a fegyverek ballanszozása és pl. az őzsörét sokkal hatásosabb mint a nagyobb gyöngy golyó vagy a tűlövedék. Pl. az XM8-as a söréteshez képest légpuska.
Jaa...és mindig résen kell lenni, mert a kipucolt területen percek múlva ellenség kerülhet a hátad mögé. Kíváncsi leszek a véleményedre.
szerk: vegyél fel társakat, ha lehet jó páncélzatúakat, 2-3 társsal kissé könnyebb, mert ők előbb észreveszik az ellent. Másik pályára átlépés után később fognak csatlakozni, nem kell foglalkozni velük. Ha elesnek akkor keresel másokat akik hajlandóak csatlakozni.
-
shield
Topikgazda
válasz
h8core #19061 üzenetére
Lehet, hogy én bénázok, de nem találom. Legjobb lenne ha leszednéd a fixet és a leírást és pl. feldobnád a data.hu-ra, gondolom nem nagy méretű az egész. Nem kellene keresgélni.
hubai1979 egyáltalán nem ír ki hibát, csak kilép? Én még nem telepítettem fel, esetleg az orosz nyelvi fájlokat felraknád nekem valahova?
rétisün már nincs semmi csak a szabad hentelés. Én vissza mentem Jupiterre, mert ott nagyobb volt a felhozatal.
-
rétisün
veterán
az 1.6.-os brazban sincs más küldi a kiürítés után, mint miller megmentése az alagútban, meg a 400 zombi, vagy van más is?
-
hubai1979
őstag
Spite of Death módban menyi küldetés van ?
-
hubai1979
őstag
válasz
Dhampir #19062 üzenetére
A Shield gyártotta magyarosítással működik,amit nagyon szépen köszönök neki.
2 db hibával találkoztam,de az lehetséges,hogy a magyarítás végett van.
A Yupiteren lévő kereskedőnél lehet rendelni gp valamilyen forgótáras fegyvert,azonnali kézbevételkor a játéknak vége.
És a hajnalos kereskedőnél a Mosinnaga valami ilyesmi fegyver kézbevételekor ,azonnal vége a játéknak.
Ha Zatonon jársz keresd fel az irányítónak a búvóhelyét,mert ott az asztalon találni fogsz egy nagyon jó kis mesterlövész puskát. -
h8core
csendes tag
Még jó , hogy megnéztem nem engedi végig a linket, arról az oldalról ahová vezet a call of pripyat mod discussion ban a második oldalon van a geonezis all in one mappa, ott a legutolsó oldalon található a fix letöltője és a magyarázat, ami nekem nem mondd sokat
-
h8core
csendes tag
Hail!
Remélem valaki aki egy kicsit is otthon van a scriptek kezelésében segít nekem, találtam ezt a fixet a geonezis all in one -hoz, amivel elvileg megszünik ez a sok crash, de hiába van ott a leírás nem akarok csak úgy belepiszkálni, na meg nem is minden világos a leírásból. Ha valaki átnézné és leirná pontosan hogyan és mit javítsak e szerint , mert nincs kedvem megint újrakezdeni.
köszönöm.
[link] -
hubai1979
őstag
válasz
Antonius1978 #19058 üzenetére
Három vagy négyféle kitörés váltja egymást.de jól néz ki még így alacsony felbontásban is
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978 #19055 üzenetére
nem, mert egy idő után felszabadul a tárhely, és megint tud feltölteni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #19053 üzenetére
Koszonom.De akkor ez azt jelenti hogy tobbe soha nem tudsz kepet feltolteni ???
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #19052 üzenetére
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #19046 üzenetére
sokat foglalkozom katonai dolgokkal... amúgy mind a kettő keletnémet verzió
-
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron #19048 üzenetére
Mindent megertettem. Nos akkor amikor sor kerul ra, akkor inkabb az alapjatekot fogom butykolni.
Mondjuk ez egyelore nem fog bekovetkezni, most inkabb a fegyvereket, meg a texturaikat szeretnem osszeszedni, aztan beilleszteni, hogy tudjam hogy hogyan kell, aztan parametereket atirni es tarsai.
Aztan meg ott van a Stalkersoup forditas, abbol is kellene forditgassak.
Kozben leszedtem egy programot, amivel a fegyverek modelljeit lehet megnezni, most azokat nezegetem. -
RobberBaron
tag
válasz
Antonius1978 #19028 üzenetére
Szoval azt akarom mondani, hogyha kiserletezek, akkor eleg volna pl Kordon, egyeb semmi....amugy a kuldetes infokat is kulon tarolja, nemde ? palyankent...remelem nincs osszekavarva...habar ha egyik palyan kapod a kuldit, es masik palyan van a feltetele, akkor valoszinuleg a 2ik palyaba van beprogramozva, vagy legalabbis ott van a hivatkozas az elso palyarol gondolom.
Lehetséges akár egy, akár több pályán tesztelni, de ehhez az SDK-val kell bütykölni.
Kisebb küldetéseket elég egy pályán tesztelni, főleg ha más pályák nem is kellenek a küldihez, a fősztorit érdemes külön-külön pályánként összerakni, és a végén egybefűzni.
A pályák a gamedata\levels mappában vannak.
Az teljesen jó, ha a nagyon egyszerű küldetésekkel kezded, senki sem ezzel a tudással születik.
A Way in Pripyat helyett én a helyedben inkább a teljesen vanilla COP-al kezdeném a gyakorlást, biztos ami biztos. -
Antonius1978
addikt
válasz
op.erik #19044 üzenetére
Amugy honnan tudsz ennyit ezekrol az AK tipusu gepkarabelyokrol ?
Koszonom a 2 kepet, en nem sokat foglalkoztam a fegyverekkel, annyira nem ismerem oket, de a felso mintha keletnemet, az also pedig lengyel cucc lenne, nemde ?
Azert volna jobb valasztas a finn AK (M95) amit elozoleg mutattal, mert ha elkeszitettek hozza a texturat/modellt (amit kezben fogunk), akkor sokkal jobban hasonlit majd az AMP-re, mint ez utobbi ketto.
Mert : a celgomb (vagy hogy hivjak) az szinten az elorenyulo cso toveben helyezkedik el (nagyjabol) mint az AMP-nel, az elulso markolat is hasonlit kisse az AMP markolatara, a tar iveltsege szinten.
Kepet meg en teszek be, ami az AMP kepe, szoval gyakorlatilag a taskaban az AMP kepe lesz, az M95 texturajaval parositva.
A fegyverek urmerete miatt ne aggodj, minden fegyver leiro allomanyaban meg van hatarozva hogy mit tuzel, mekkora tar jar hozza stb, de ezeket at lehet irni. Szoval ha 5,56 van neki, siman 7,62-re lehet atirni, es mar azzal fog tuzelni.shield persze, semmi gond, en azert kerem a kepeket, hogy tudjam, hogy melyik fegyverkephez milyen textura van hozzarendelve.Ugyanis kell tudjam, hogy a te mododban pl az AK74 nevu fegyverhez van hozzarendelve az a textura, ami hasonlo az NGM-hez.Es akkor te atkuldod az AK74 allomanyait (utanna kell nezzek, hogy melyik allomanyban van tulajdonkeppen a textura eltarolva, mert a felszine/kulcsine egy dds allomanyban van eltarolva, amit ratapaszt/rarajzol az sima modellre, es igy lathato pl hogy sarga szinu fa van a fegyveren, vagy eppenseggel barna, vagy fekete muanyag, stb.
Viszont nalad ugy mukodik, hogy te eloszor ranezel a taskabeli kepre, amelyek azok amit neked bekarikaztam, utanna szerzel egy olyan fegyvert es kezbeveszed, hogy a textura hasonlit-e a taskabeli kepre.
Ha nem hasonlit, akkor arrol nem is kell kep.Ha meg hasonlit, akkor kepet csinalsz nekem rola.
A 6 hosszu csoszajfeku fegyver kozul nem erdekel hogy melyikhez van hozzarendelve a textura, az erdekel, hogy beazonositsuk a texturat, ami hasonlit a magyar fegyverre.Akkor megadod hogy a 6bol melyik nevuhoz van hozzarendelve, es a neve alapjan atkuldod magat a texturat.Ennyi.hubai1979 en is lattam ilyen videot, hogy lelottek a helikoptert...
-
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #19032 üzenetére
Ezer örömmel! Úgyis képkaralábéval a kezemben születtem...
Amúgy az AMP-hez talán ez párosítható fegyverileg:
Ebben pedig van egy ilyenféle: [P.R.I.P.Y.A.T.A.N. (A.R.M.S.)]
Vagyis a modban ez a modell van:Na már most a baj annyi, hogy a modban található MPi-K-74S az ugye 5.45mm-es és nem pedig 7.62mm-es, mint az AMP. Emiatt pedig a tárak íveltsége eltér, de csak segíteni próbálok, hátha tudsz valamit kezdeni velük...
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #19037 üzenetére
Ez nem semmi, úgyis kell egy kis változatosság. Már nekem is lecsordogált.
Antonius1978 ebben a modban van amikor egy fegyver típus 3-4-5 féle színben megtalálható és külön fegyverként tartja számon.
Attól függetlenül hogy a megszokott küldetések vannak a modban, de ennek ellenére nagyon jó a LEGENDARY. Akárhol héderel az ember mindig számítani kell támadásra. Pl. vissza értem Vadvidékről Bárba, épp egy Irányító nyírta az embereket, de később sem volt nyugalom, mert 5 vérszopó támadott be. Jantarban nem volt fél óra nyugalom sem, hogy elbotoljam a cuccaimat, szinte folyamatos támadás volt. Lehenteltük banditákat, nem sokára jöttek a zombik de már támadott a hadsereg is. Muszáj volt harcolni mert a két társam nem tudott a fenekén maradni.
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #19036 üzenetére
Lehetseges, most pontosan nem emlekszem, hogy mit tettel fel, de a sarga szint nem az ablakban levo kepre ertettem, hanem a fegyvert modelljere/texturajara.
A DDS-ben lehet hogy ilyen szep sarga, de az nem jelenti azt, hogy a textura is olyan mint a kep.
Hisz lasd, ha en beteszek egy kepet sarga kepet, attol meg a textura barna, sot mint latod, a hatizsak kep sem talal a texturaval, mert olyan sargasszurke - es behajthato valltamassza van, a fegyver meg sotetbarna es fatusas, epp ezert kerem mind a 3 fajta kepet toled :
[link]Alienhun79 nehogy Alienhunus kifingus nevu szorny is legyen benne
-
shield
Topikgazda
-
Antonius1978
addikt
-
Ryder62
őstag
válasz
Antonius1978 #19032 üzenetére
Most komoly két csonk kezével fogja a fegyvert? Hogy tölt újra?
-
Antonius1978
addikt
válasz
op.erik #19030 üzenetére
Huha, mi vagy te, fegyverkovacs, hogy igy vagod a fegyvereket ?
(te leszel a tanacsadom akkor), koszi szepen, lam atnyalazom hogy kie-mie ez a fegyver.
Ha textura is a kepen latott fegyvere, akkor nagyon jo, mert a valltamasz amugy sem latszik erosen a jatekban.
Amugy talaltam egy tavcsovel ellatott AMP-t is.Ime : -
Antonius1978
addikt
Nezegettem meg a fegyver modos videokat, es talaltam egy ilyen videot, egy szep sarga szinu AK74 van benne, a modell epp olyan mint amilyennek az NGM kellene legyen.
[link] -
op.erik
aktív tag
válasz
Antonius1978 #19028 üzenetére
Rk 95 Tp (M95)
-
Dhampir
félisten
Majd adok én azoknak a csúnya Alfásoknak!
-
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron #19022 üzenetére
Ertelek.Nos, akkor legfeljebb 1-2 silany - ertsd : egyszeru
- kuldetes atirasaval/megirasaval probalkozom esetleg, a viselkedes megirasanak modozata magas nekem...Van olyan lehetoseg, hogy pl csak egyetlenegy palya legyen benne a jatekban ? A palyakat a gamedata konyvtar tarolja, vagy mashol tarolodik ?
Jo lenne 1 adott palyara megirni a kuldeteseket, mindegyiknek kulon, es utanna egybefuzni, ha lehet.
Szoval azt akarom mondani, hogyha kiserletezek, akkor eleg volna pl Kordon, egyeb semmi....amugy a kuldetes infokat is kulon tarolja, nemde ? palyankent...remelem nincs osszekavarva...habar ha egyik palyan kapod a kuldit, es masik palyan van a feltetele, akkor valoszinuleg a 2ik palyaba van beprogramozva, vagy legalabbis ott van a hivatkozas az elso palyarol gondolom.Shield ahogy Retisun es Alienhun79 adta a kepeket.Egy kell a hatizsakban, egy kezben, egy a foldon.
A hatizsakos azert kell, hogy azonositani tudjam majd a fegyvert (a nevet), mert igy tudom meg, hogy ehhez az adott fegyverhez melyik textura jar.A kezben meg azert kell, hogy lassam hogy kb hogyan nez ki a fegyver, hasonlit-e arra, amit majd be akarok tenni, a foldon meg latszik az, hogy a fegyver ugyanaz-e mint a hatizsakos kep, avagy sem.Nos, igy parancsolnamVeletlenul raakadtam egy palettara, ami ugy tunik, hogy a Sigerous-hoz keszult, legalabbis a videoban szerepel ez a fegyver, sajna nem veszi kezbe, de a hatizsakban benne van, osszehasonlitottam, errol a fegyverrol van szo : (a behajthato valltamasz alakjatol eltekintve, kb olyan 75%-ban hasonlit az AMP-69-re).
A video meg itt van 3:01-kor latszik a fegyver, a Steyr Aug alatt van epp :
[link] -
op.erik
aktív tag
Ugrik az orrmányos! Adjunk neki!
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #19024 üzenetére
Az egy jó dolog, hogy SGM1.7 az alapja. Múltkor olvastam egy orosz oldalon (gugli fordító), hogy az SGM1.7 a legstabilabb az SGM modok közül. Lehet hogy érdemes lenne megpróbálni a Braz fordítását hozzá. Múltkor többen neki álltak az SGM20.0 Geo-nak, de ahogy olvasom elég sokan sokat szívtak vele. Talán a Braz fordítást hozzá kellene igazítani az SGM1.7 Geo-hoz. Ha jól emlékszem épp Te linkelted. Lehet, hogy ehhez is lehetne igazítani. Ha "leguglizod" az oldalt látni fogod, hogy inkább a grafikára, a hangokra, kiegyensúlyozásra,stb....mentek rá.
Lehúzom én is és meglátjuk.Antonius1978 hogy kéred a képeket? A hátizsákban nézve vagy ledobva a földre? Hogy parancsolja, uram?
-
hubai1979
őstag
válasz
Alienhun79 #19023 üzenetére
-
RobberBaron
tag
válasz
Antonius1978 #19021 üzenetére
Sajnos ezt nem lehet gyorsan megtanulni, mondom, hogy évekig buheráltam a játékot, mire leesett úgy nagyjából a lényeg. A logic bonyolultnak tűnik, de ha valahol szkriptelt viselkedésre van szükség, én egyszerűen ki szoktam másolni a fejlesztők megoldásait, leegyszerűsítve vagy kijavítva...
-
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron #19017 üzenetére
Hoppa, ugy tunik, hogy magyar Stalker mod helyett inkabb valami erheto magyar programozasi nyelvet kellene irnunk
Hat, ez bekezdesbol kurvara bonyolult...nem tudtak egyszerubb stilusban irni, vagy maskepp ???
Minden jatek igy irodik ??? Sose leszek jatekprogramozo akkor...
Mindenesetre a kuldeteses peldakat megprobalom majd a WIP modban, majd amikor felteszem.Igy elsore egy rakas zagyvasagnak tunik, nem erteni, hogy mi miert van es mi az osszefugges...A viselkedest iranyito programozas meg bonyolultabbnak tunik...
-
RobberBaron
tag
válasz
Antonius1978 #19013 üzenetére
RobberBaron az erdekelne, amivel a kuldeteseket kell csinalni.Lehetseges, hogy azt Notepaddal is lehet szerkeszteni, ha erted a programozasi nyelvet ? Nem tudom.
A ruszkik csináltak kimondottan küldetés készítéshez programokat (stalker utilities pack, mission editor), de nekem nem nagyon működik egyik se, főleg azért, mert inkább a SOC/CS-hez készültek.
A Notepad++ is elég küldetéseket módosítani, egyelőre szerintem próbáld megérteni a vanilla COP alapján, mi és hogyan működik, próbáld módosítani őket, új küldetéseket írni stb.
Egy angol tutorial questekről (SOC, de COP is hasonló):
http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Quest_creationIsmerni kell a LUA nyelv alapjait, mert néha írni kell nagyon egyszerű funkciókat a saját küldikhez.
Ismerni kell az x-ray logic működését, ez alapján tudod befolyásolni az npc-k viselkedését, a küldetések lefolyását stb:
http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=LogicA legnehezebb rész az SDK level editor használatának megtanulása, de ez is kelleni fog, mert igazán level editorral lehet kényelmesen és jól küldetésekhez bepakolni spawn-t, waypointokat, space restrictorokat stb., de ezt majd később.
-
hubai1979
őstag
A gránát az kibaszott durva,most kezdtem el játszani vele, de az biztos, hogy a készítők oda figyeltek a részletekre ( Részecske,meteor eső az atmosfear mód mellett. ) Az sgm 2.2 nanoexos mód fele úgy sem terhelte a gépet,mint ez.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #19014 üzenetére
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #19013 üzenetére
Cseszneken laknak a vár mellett
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #18997 üzenetére
Igen koszonom, elmentem Zatonba, onnan Janovba, es ott kiakat...
RobberBaron az erdekelne, amivel a kuldeteseket kell csinalni.Lehetseges, hogy azt Notepaddal is lehet szerkeszteni, ha erted a programozasi nyelvet ? Nem tudom.
shield nekem is megvan a paletta, mindjart feltoltom, mert bekarikaztam, amit meg kellene nezzel nekem.
Ami olyan fontos adat, miert nem a 4shared-en taroljatok ???redzsi84 mindjart leszedem a cuccot.Es a forditast is folytatom - a Stalkersoup-ot, csak elobb intezzem el a Stalkeres dolgaimat es a World of tanks-ot.
Alienhun79 a holgyikek hova valosiak ?
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #19008 üzenetére
Jaa... ismerem a lányokat, múlt hétvégén itt buliztak nálam.
-
dodopek
addikt
válasz
Alienhun79 #19008 üzenetére
Fúj! Mit képzelsz Te rólunk? Egy fiú, egy lánnyal??? Ráadásul a más lányával????
-
shield
Topikgazda
válasz
dodopek #19003 üzenetére
Az allalla ami szívat. A másikat nem is ismerem, de megnézem mik a lehetőségek, értem ez alatt a tárhely méretét. Ezért csináltam három oldalt, ha egy nem működik vagy kettő akkor van még egy harmadik is. A shadowhost.pw-én is volt oldalam, de egyszer csak eltűnt a szolgáltató, most csak véletlen tévedtem oda és még visszalehetett állítani a fiókomat. Amúgy már több FTP tárhelyet is regiztem, hogy sok Stalkeres cuccot feltudjak pakolni. Sajnos már most is akadt olyan ami már a hálón nem volt megtalálható, szerencsére még meg volt valakinél. Nem kerül pénzbe, jól jöhet még.
rétisün és az Irfanview-et használom megnézésre, amit linkeltél azzal esetleg szerkeszteni is lehet?
-
RobberBaron
tag
válasz
#67026816 #19002 üzenetére
Patch a COP SDK-hoz:
http://stalkerin.gameru.net/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=426
-
rétisün
veterán
válasz
#67026816 #19002 üzenetére
én ezt használom a .dds fájlokhoz, nem kell hozzá semmi plug-in, meg ilyesmi
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #18979 üzenetére
A cop sdk-t innen tudod letölteni: http://www.moddb.com/engines/x-ray-engine/news/sdk-07stalker-call-of-pripyat-version
A játék db fájlok kicsomagolásához az unpackert innen: http://stalker.onlinewelten.com/downloads,id211,entpacker_clear_sky.html
Ha dds-t szerkeztenél a gimp nagyon jó hozzá, de külön pluginnel kezeli csak.
Egyebkent jelenleg egy weboldalt szerkeztek a Stalkersouphoz forummal meg minden, hatha igy kicsit komolyabban vesznek a forditasi otlet ugyeben. Remelem nem hiaba dolgozok vele es remelem Dodopek nem haragszik meg erte, de ezzel a moddal valo foglalkozast valahol a sajat gyermekemnek tekintem.
Sorry, de telorol nem tudok rendesen linket berakni! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest