- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolikaDB
veterán
(#28604) MurdR: ha jól emlékszem, a f@szkalap jáksónak is 6250-ese volt, anno egy pohár vízbe tette valami műsorban, és a végén úgy vette ki, h működött.
(#28659) velekeio: ejj, de szép 6310(i). Hogy sikerült megőrizni? Nokia 7710-et egyszer látttam életemben, orosz nyelvűt, prototípust, egy lakótársam a Nokiánál dolgozott, és kapta valami miatt. (kazah a srác és orosz nyelvterületért felelt.) OLX-en láttam egyet elég tűrhető áron, az is proto volt. Ahhoz képest tűrhető árú, h nem sok volt belőle.
(#28660) velekeio: emlékeztek, amikro az Accompli 008 utolsó ára valami 20 körül volt független a MM-ban? Alatta mi van?
(#28661) velekeio: volt P990i-m. Szerettem, de úgy adtam el, h sosem tudtam rájönni, h miért nem működött a kábeles kapcsoalt a PC-vel, pedig leformáztam, telefont, gépet mindent
Szép emlék!
(#28662) velekeio: az ME45 is valami - eredeti árához képest - piti pénzért múlt ki azt hiszem a Pannonnál, prepaid-del. Nekem van egy ilyen homok színű, németben az segítette a kapcsolattartást 2011-ben, pedig csak 3000 Ft-ért vettem. Annyire szép volt, h akkor még a gumibetétek is épek voltak benne. Már kezdenek elmállani. Szeretnék egy SL45i-t egyszer, vagy egy SX45-öt, ha már komoly Siemens.
(#28692) minolta5: hűűű. Jobb alsó sarokban a Sagem... Mint hosszú távú alternatíva szerepelt egykor álmainkban tesómmal. Csakúgy, mint az mp3-as Alcatel. Az idők, amikor a Telekomból, és a Keleti Pályaudvar aluljárójában a mobilbolt elé kirakott ingyen elvihető Mobilkorokból származtak ismereteink...
-
-
-
-
-
-
-
MurdR
veterán
"Csodálkozom, hogy a Motorola nem előzte meg technikailag, hiszen - ezt csak érdekesség képpen megírom Önöknek -, hogy a mobiltelefont egy ukrán származású, név szerint : Marty Cooper USA állampolgár találta fel. A finnek résen voltak, (mert a Benefon gyakolatilag a Nokia elődje, talántestvére), és kifejlesztették a DUAL SIM-es első mobiltelefont avilágon. Ennek a Benefon Twin + -nak van egy testvére, az csak símán Twin (plusz nélkül), a külömbség csak annyi, hogy ez egy SIM-e kezel. Arról nincs konkrét infóm, hogy Magyarországon kereskedelmi forgalomba hozták-e, de valószínűsítem, hogy igen, mert magyar menü is van benne, (vagy utólag tették bele), nem tudom szakirodalmat olvasva nem találtam erre vonatkozóan adatot"
-
-
-
-
KSparrow
őstag
többért hirdettem.. Minden ilyen, ami strapafon, mállik. 5140i-m is, pedig az új előlapot hapott, és nem használtam. 5140 még nem, 5210 és 5100 meg még szintén nem, mert új előlap van rajtuk. egyetlen, ahol más anyag van, az az 5500 (kivéve az alja, ami el is repedt... majd most láttam, hogy miután megragasztottam, mintha eltört volna, úgy törik le. kell egy új hátlap rá, egy vagyon lesz. vagy így marad (ez lesz))
-
-
Sucuka
senior tag
Nem nehéz, de el lehet szúrni, ha nem figyelsz.
Ezt szedd le, benne van, hogy kell szétkapni: tobidog.com/S5serv.pdf
-
-
-
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Igen.
(Kapaszkodás
) Ez egy ROM6 verziójú Nokia 8210 volt. Amíg meg nem kapta az általam magyarított 8250 fw-t. Előzetes ismereteknek hála, sikerült 3 másik készülék (3310, 8210, 8250) fw-jéből az eredeti gyári Nokia szövegeket kinyerni, és a megfelelő progikkal beleintegrálni a 8250-es fw-jébe. Mint az köztudott, a 8250 távol keleti piacra szánt készülék, ergo ki sem került olyan PPM-mel, amiben európai nyelvi csomag lenne az angoln kívül. Na Sucuka ezt megoldotta szépen magának
Persze DCT-3 telót nem nagy kunszt hekkelni, de mire kiagyaltam, hogy a távol-keleti kódolású fw-ben minden ékezetes karakter rendesen jelenjen meg... na az szép volt.
Az előző képen meg látszik hogy "madzsarú beszé" (by Pákó)
-
nem.
az oké, hogy volt az epoc 1-5-ig, majd a 6-ostól Symbian OS-re nevezik.
De ettől független a szoftverkörnyezet (elfejeltettem, hogy a Symbiannál nem csak egy UI-ról van szó, hanem annál jóval öszetettebb.)
Kb. a 90-es években volt EPOC. Akkor a Nokia elékszítette a saját S60 rendszerét, majd később az S80-at és az S90-et is.
Az EPOC felülete (nem tudom mi a neve) és az S80 illetve S90 kísértetiesen hasonlóak, pedig a Nokia másik két felülete (S40, S60) totálisan eltér.
Csak ez a fura nekem, és ezt kérdeztem, hogy ez pontosan hogy van? -
quailstorm
félisten
Baj ha zavar hogy hülyeségeket írogattok? Vagy hagyjalak meg benneteket a magatok világában?
(#28147) sz.balazs.95: ugyanazokat a funkciókat látják el a droid launcherek. Hatalmas különbség nincsen. Csak design meg hardvergyorsítás. Túl azon hogy semmit se befolyásol abban, hogy egy alkalmazás hogy fut. Míg symbiannál az hogy UIQ vagy hogy S60, az teljesen más programozást igényel. (funkciók hozzárendesése gombokhoz, cascading menük, fülek tabok, ha nem akarsz alapból UI-t írni az appodnak a gyári használod)
Android launcher az a symbian téma szintjén van majdnem. Csak szabadabb. Bár ugye SPB symbire is van.
-
MurdR
veterán
A ezek összeolvadtak.
"az EPOC kifejlesztése a Psion nevéhez fűződik, a Series 80 és 90 pedig a Nokiáéhoz." - az s80 a symbianhoz fűződik, amiben akkor már benne volt a Psion és a Nokia is, mint alapítók.
Más: van valakinek Motorola Accompli 008-asa? Nyertem" egyet vaterán, de akku sz.r, töltő nincs. (Mondjuk tán a töltő a legkevesebb mert az szerintem vagy a v50esével vagy a v60aséval kompatibilis.)
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest