- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
Szerintem ritkaság lesz az 5610xm, az n92, sima n93 még az i is, illetve az n71 és n72 -t se lehet majd gyakran szerezni..........Egyik sem azért mert olyan jók sőt, az 5610 az n92 n93 eléggé elcseszettek voltak.... n93at nem lehetett sokáig kapni az i pedig borzasztóan drága volt, n71 et és n72-t pedig összesen 2 darabot láttam...
-
KSparrow
őstag
vagy ahogy nálam van, mert sok telefon sok akkuval=előbb-utóbb lavrodna és káosz- ezt slkerülni csak kakír vagy cellux az akku és a csatik közé. persze feltöltött akkukkal! ez így egy tuti megoldás. az átütési feszültség közelébe se ér az akku, szóval tuti jó. a 8210 semmi akkura nem reagál, és az ő akkuja is le volt celluxoszva. nekem valami a telefonnak lettyent meg, de az akkuja jól megy...
-
KSparrow
őstag
én itt figyelek!
a 3210 szerintem akku hiba lesz. hagyd a töltőn agy bikázd meg. nekem a 8210 halt belea pocon pihenésbe...tegnap fel akarok vele tölteni egy akkut, erre zúg a telefon, semmi életjel. az akkuval beindult a 2100, de a 8210 totáll halott. majd szétkapom, megnézem, de nemhiszem, hogy lelnék valami hibát is...
-
meroly
veterán
Hát elég korán kezdtük a mókát
Pastika: kösz, csak a fogalommal nem voltam tisztában, de nem érzem hogy okosabb lettem volna
ligeti8: hm... nem lenne rossz, elég ritka ez az N-gage, meg a nokia szépen befürdött vele, de érdekes elképzelés volt. Symbianos cucc... na majd ha lesz keret, keresek egyet.
-
meroly
veterán
A 8800-m anno esténként úgy merítettem, hogy elindítottam a sakkot és folyamatosan világított a kijelző. Meg is van a nyoma egyébként mert nagyon alulról kell nézni, hogy szép legyen a kép. Szemből is látszik minden rendesen, de kicsit sötét. Alulról nézve viszont érezhetően szebb.
13k lesz, remélem összejön. Kicsit félek a Windows Mobile-tól, dehát majd beletanulok. Jó lesz, már várom mint egy kisgyerek. Asszonynak is samsungja lesz (B2100), mert neki tetszik a színe, nekem meg hogy ütésálló és nem fog jövő héten jönni, hogy leesett és összetörte.
-
KSparrow
őstag
nem értek egyet veled, nekem nagyon bejön. mondjuk nekem meg a panasonicok nem tetszenek. mind egyforma. van egy-két jobb, pl ami nekem tetszik, ami kinyílik rugósan, vagy az a kis fekete turbósított kinézetű, vagy extrém ötletes, mint az x300. de amúgy... jó, a 8110 nem kényelmes zsebbe, de régi, ritka a jó, és teleonálni kényelmes. meg kell szokni, meg kell gyakorlat Nokiákból a biztos kezeléshez (pl a telefonkönyv is memória néven fut), de megbízható, és tiszta a hangja.
-
KSparrow
őstag
nekem tetszett a design, meg specifikáció alapján nem rossz, jőt, egész jó középkategóriás mobil a 4GB-ig microsd-vel bővíthető memo, meg a 3,5mm jack miatt, a kamerát meg úgyse használom annyit, nem zavart. de szoftveresen meg élettartamot tekintve nagyon szar. a plexit betörtem, ennyi az én hibám, amúgy elkopott a töltőcsati, lötyögött benne a töltő, nem csoda, hogy alig vette a töltést. a festés (pontok a hátlapon) lekopott, és a gombsor is eltört. mmint a le, 8,9,0,# gombok középen kettétörtek. ugyan fennvannak, de csak végig vannak repedve...
a ház eddig jó, de hogy újra is indulgat...Apa 6500classic-ja is újraindulgat, de az valahogy jobban bírja. anya 2760asa meg... maga a katasztrófa. a szoftvere úgy összeomlott, minden fájlt a galériában elkevert... a játékok a csengőhangok közt voltak. most meg, hogy lejárt a garancia, folyamatosan eldobja a térerőt, kiírja: Válasszon hálózatot. pdeig csak az asztalon van a szobában.
egyre szarabbak a telefonok, komolyan... ami drágább, az lehet jobban bírja, de arra meg sajnáljuk a pénzt, hiszen szülőknek csak telefonálásra kell, én meg nem kapok, mert "elszórom" a pénzem a "régi szarokra"...
komolyan, a 6210, 6310i, meg ezek a legjobbak. esetleg a 6230i, mer az még bírja. de kinyithatós semmiképp (szalagkábel, esetleg csúszkás) de leginkább csak BAR-tervezésű telefonok (normálisak...
) ja meg érintő soha, mert ha az meghal, egyrészt halott a teló, másrészt drága, manjdnem annyi, mint a telefon... de akkor mit vegyek, ha telefonvásárlásig jutok? ja, am. CSAK Nokia, mert a samdung nem szimpatikus, a Sony Eri. meg nem minőség.
-
meroly
veterán
A hülye, vannak ilyen elvetemültek, mert van egy Apple IIe-es, ami tényleg régi és ritka darab 15k-ért, és van egy classic ami elég elterjedt volt 50k-ért.
De még ha no1, vagyis tényleg az első, ami kijött a gyártósorrol, azt mondom oké, de így....
Ez a sirocco se ér 100-at, pl.
-
meroly
veterán
Igen, én is így tudom és ezt a 90%-ot jó feltornászni, hogy teljes kapcitással tudjuk üzemeltetni, tehát ha pl első pár töltésnél (amikor még "tanul") csak addig töltjük fel, hogy 80%, akkor már csak nagyon nehezen tudjuk elérni később a teljes kapacitást.
Én legalábbis valahogy így képzelem, de ezt is Doki-tól hallottam. -
csoda120
aktív tag
7600 már nem emlékszek melyik oldalról van,mert már csak e-mail-ben értekezünk.
Azt írta a tulaj,hogy működött nála,de mikor legutóljára bekapcsolta akkor csak fehéren világított a kijelző vagy csak a nokia feliratig jutott el,már nem emlékszek.
Képről ítélve állapota egész korrektJah meg van még egy 9000 comunicator is,de azzal még nem tudom mi a helyzet
-
meroly
veterán
Mondjuk tény, ja. Jut eszembe mikor elkezdtem az egyetemet (3 éve) egyik osztálytársamnak ilyen volt, aztán vett valami sonyt, meg is kérdezem meg van-e még neki, aztán ha nem, lecsapok rá
Ami még ritka és esetleg beszerezném az a 7200, asszem ez az első viszonylag elterjedt kagylómobilja a nokiának.Na találjátok ki milyen telefonnal láttam telefonálni ma valakit a Velencei tó partján?
-
-
meroly
veterán
Nincsmit.
Ezek vannak: Nokia 5110, Siemens CF62, Samsung R210 és asszem egy Motorola P7389.
Szóval nem nagy eresztés, de örülök azért neki. -
KSparrow
őstag
jó, most nincs helyem fotózni... láttad a szobám(már ami kilátszott a kupiból)
, meg hogy semmi hely nincs benne.. az oldalamat hagyom, majd talán egyszer les egy kép, de nem most, az tuti, mert ki akarom őket pakolni.... meg... áh, azt hagyom a fenébe... ezek megvannak, a képen mg látszik, az a lényeg...
most hogy összeszámoltam, ezek összesen 21 000-be voltak nekem...kicsit költséges
de ha valakit nagyon érdekelne, jöjjön el Fórumtalálkozóra (csak szóljon) és elviszem őket... -
KSparrow
őstag
hááát...
vígasztaljon a tudat, hogy jó kezekbe került!
ma megvolt a legextérmebb helyen történő mobilszerelésem...
terveztem, hogy egy 3100-t szétkapok villamoson csak úgy, poénnak, de a mostani durvább volt. mert a 3100-t ismerem mint a tenyerem, az nemgond. de ez...
a Piacon állunk, benn a tömegben. az 5310esemen nemrég járt le a garancia, éshát... rendesen be van törve a kijelzőplexi. na igenám, de ahogy ezt körbejártam, az eredeti egyben van a billentyűfóliával... gondoltam, amíg nincs másik, nem bontom meg, de nem akarok egy komplett gombpaneles plexit venni 3-4000ért, se egy komplett házat (gyárit) 10000-ért.
ki is szúrok egy gombsoros gyári bontott de fólás plexit... az eladó: próbáld bele...
kivert a víz, mikor rájöttem, nem hozzámérni akarja, hanem ... beletenni...
sebaj, egyszer élünk, és remegő kézzel a tömegben, a pulton keresztül lepattintom a hátlap felső felét, 2 csavar ki, előlap lepattogtat, -és itt adtam át...kész, bevallom, de nem mertem bántani, mert egyrészt: tömeg, mársrészt: vállamon a hatalmas, vagy 3 kilós fényképezőgép-táska, (arra is figyeltem, mert drága volt, nem is kicsit, és a tömegben nem a leg barátságosabb és bizalomgerjesztőbb emberek voltak...
)harmadrészt feszegetni se akarom, nehogy eltörjem, na meg nem akarta magát adni... itthon megnézem, mi mit tart, de ott nem láttam semmit, olyan ideges voltam...
na mindegy, lényeg a lényeg, hogy a telefont vagy 3-4szer tettük össze, mert hol másik előlap volt rajta, hol a csavarok maradtak ki...én meg a tömegben, állva, fotógéppel a nyakamba szereltem egy vadidegen telefont... :
plexi végülis nem lett, (Saint_, számítok rád) de megismertem a telefont... holnap megpucolom itthon, nyugodt körülmények között...(és a 6108ast is, óvatosan...
)
de hálistennek én is, és az 5310 is átéltük a kalandot, épen, üzemképesen...
-
Magnum_
nagyúr
én nem találtam hozzá már akksit. töltőm pedig lenne.
itt még kapható akksi? -
meroly
veterán
Bakker de jó oldal.Nem is tudtam hogy a nokiának autórádiója is volt, meg cb-je is, meg még egy cb, ez a 6090-es autóstelefon meg régóta álmom otthonra, bele a házimobilos sim-em, aztán had szóljon!
Mivel ez a neo gsm 900/1800-as ilyet akarok, akármi is legyen
-
csoda120
aktív tag
Enyém is hasonló állapotú,de hiányzik a sarkáról a kis pöcök.
1-2 példa még:
5510 működik,de a ház karcos nagyon 1000ft
5210 hibátlanul működik,kell rá egy bekapcsoló gomb/szerkezet illetve ház 500ft
5100 működik szép ház van rajta,de a SIM érzékelőnél egy szál ki van törve,csak vissza kéne forrasztani 500ft
6310 működik kopott előlap nincs infra takaró,bekapcs gumigomb,hangerő gumi gomb cseréltem egy angol menüs 3310-re#3370) meroly 2hete vettem egy ilyen camera headset-et postával 1200ft-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged