Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120
üzenetére
hát én valahogy megvagyok rádió nélkül... az 5140i-n hallgattam, de már áttértem az mp3-ra.
amúgy az 5310 mennyire sz*r telefon.... komolyan, szétvetett tegnap az ideg, mert vettem végre egy djuice számlát magamnak, és át akartam menteni a telefonszámaimat, erre össze-vissza kavarta őket... nem hittem el, de nem tudott egyszerre 13 névjegyet áthelyezni a sim-ről a telefonba... 95-92% körül fogta magát, elfeketedett és újraindult a telefon...(csak 13 név maradt, mert a többit átpakolta, és ugyanúgy újraindult. )4 alkalomból 4szer megcsinálta... még szerencse, hogy nem a rendes kártyámmal kezdtem, hanem a tartalékkal. végülis az egészet megoldottam a 6210esemmel, de az hibátlanul megcsinálta... ezt hogy? az 5310 hiába Nokia akkor is csak egy zenelejátszó, nem telefon... nagyon haragszom rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asztalos klub
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest