- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Miamiquake #3491 üzenetére
de nem ám, ott figyel a hibátlan, slim akksis 7110 a dokkolóban... de nekem a 8910i-k nem tetszenek
viszont egy ilyen videjót nekem is kellene már csinálnom arról a pár, makulátlan telefonról...
sagvary: nekem is van, de töltőm nincs....
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #3375 üzenetére
Motorola V70??
Azt gyakorlatilag már találni sem lehet. A sima vagy a színes? Képet lécci róla!
Pár év és megy majd mellé az Aura Celestinal Edition
Nekem meg sikerült venni a T18hoz egy aksit, úgyhogy működik, ráadásul még chatboardom is van hozzá
-
zorzy4
addikt
válasz
Miamiquake #3352 üzenetére
Igen de ritkaságokból, nem lehet válogatni. Ha kopottat találsz, néha hibásat azt kell megvenni. Hogy érzékeltessem, nokia 6310ből lehet várni szépre, de benefon twint őrül ha talál az ember.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Miamiquake #3352 üzenetére
Én másképp látom
2-3 telefonból mindig össze lehet hozni egyet.Hozzájutsz egy működésképtelen szép állapotú telóhoz,majd egy lepukkant működőképeshez és a kettőből rögtön tudsz csinálni egyet.Én van,hogy a működésképtelen telefont is megveszem,ha olcsó,hisz valamire majd jó lesz.Rengeteg dolog hasznosítható...(alaplap,kijelző,gombsor,billpanel,csatlakozók,elő/hátlapok...)
-
zorzy4
addikt
válasz
Miamiquake #3230 üzenetére
Hát ez változó hardver apró telefonguru, vatera. Mindig más. De vigyáz a vaterán nem mindig reális árat kérnek!
-
törölt tag
válasz
-
meroly
veterán
válasz
vatera
van erre külön gyűjtő is, ott jó cuccok vannak.Vagy szerény fórumunkban
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #2922 üzenetére
Igen a szervíz nekem is megvolt. Még emlékszem, hogy szarakodtak, hogy nem magyar piacra szánt a telefon, no én meg visszamentem a nokia szervízbe a kereskedő barátommal akitől vettem, hogy akkor hogy is van ez. Persze a srác is igazolta, hogy magyar és sűrű hebegés habogás közepette átvették a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest