- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Miamiquake #3491 üzenetére
de nem ám, ott figyel a hibátlan, slim akksis 7110 a dokkolóban... de nekem a 8910i-k nem tetszenek
viszont egy ilyen videjót nekem is kellene már csinálnom arról a pár, makulátlan telefonról...
sagvary: nekem is van, de töltőm nincs....
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #3375 üzenetére
Motorola V70??
Azt gyakorlatilag már találni sem lehet. A sima vagy a színes? Képet lécci róla!
Pár év és megy majd mellé az Aura Celestinal Edition
Nekem meg sikerült venni a T18hoz egy aksit, úgyhogy működik, ráadásul még chatboardom is van hozzá
-
zorzy4
addikt
válasz
Miamiquake #3352 üzenetére
Igen de ritkaságokból, nem lehet válogatni. Ha kopottat találsz, néha hibásat azt kell megvenni. Hogy érzékeltessem, nokia 6310ből lehet várni szépre, de benefon twint őrül ha talál az ember.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Miamiquake #3352 üzenetére
Én másképp látom
2-3 telefonból mindig össze lehet hozni egyet.Hozzájutsz egy működésképtelen szép állapotú telóhoz,majd egy lepukkant működőképeshez és a kettőből rögtön tudsz csinálni egyet.Én van,hogy a működésképtelen telefont is megveszem,ha olcsó,hisz valamire majd jó lesz.Rengeteg dolog hasznosítható...(alaplap,kijelző,gombsor,billpanel,csatlakozók,elő/hátlapok...)
-
zorzy4
addikt
válasz
Miamiquake #3230 üzenetére
Hát ez változó hardver apró telefonguru, vatera. Mindig más. De vigyáz a vaterán nem mindig reális árat kérnek!
-
törölt tag
válasz
-
meroly
veterán
válasz
vatera
van erre külön gyűjtő is, ott jó cuccok vannak.Vagy szerény fórumunkban
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #2922 üzenetére
Igen a szervíz nekem is megvolt. Még emlékszem, hogy szarakodtak, hogy nem magyar piacra szánt a telefon, no én meg visszamentem a nokia szervízbe a kereskedő barátommal akitől vettem, hogy akkor hogy is van ez. Persze a srác is igazolta, hogy magyar és sűrű hebegés habogás közepette átvették a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Suzuki topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest