- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7969 üzenetére
Gratula,aztán ha összeraktad izzítsd a Nikont
Minolta: én még mindig nem hiszek a szememnek,a Xenium 10 napja megy folyamatosan,kikapcsoltam,kártyát cseréltem ,nyomkodtam ,de még mindig egy csík ment leEz a telefon megérdemelne egy töltőt azthiszem,melyik philipsé jó hozzá?Azt tudom,hogy nem a 820-é és nem a Savvy-é.
-
-
TommyX_
őstag
válasz
KSparrow #7797 üzenetére
Nekem is 3410 volt az első mobilom, de jó is volt, amikor szedtem le a java játékokat.
Alapból volt rajta egy majmos ügyességi játék, az is jó volt.Nekem ez a sorrend:
Nokia 3410-6600-N70+N-Gage-N95-E90kis off
:
1 hónap húza-vona után megcsinálták az E90-es telomban a kamerát, (elég szánalom, ha nincs bizonyíték a telefonban az adott hibáról(mármint egy kép, amin rajta volt a fekete folt), akkor a jelenség nem tapasztalható dumával jött vissza, de mégis ott volt + az a vicc, hogy amikor elindult a kamera akor is látszódott a fekete folt. -
-igu-
veterán
válasz
KSparrow #7771 üzenetére
Tökéletesen működik, 2 éve még aktív használatban volt.
Pár hónapja bekóstoltalak benneteket egy előlap/hátlap dolgában, de ti se tudtatok lőni nekem.
Mivel már többet jártam utána, mint ami egészséges, inkább beadom vmi korrekt gyűjteménybe - legalább ennyi haszna legyen belőle valakinek.A N8910-es dolog maradt már csak: kéne. Minden tartozékával. Szalonállapotban. Inggombért.
Nyugodtan fikázzatok: használni akarom, nem vitrinbe rakni. -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7768 üzenetére
Na erről lemaradtam...
A képedre válaszul meg:Kohn és Grün találkozik
- Szervusz Grün! Mi van mit vettél? Miért van annyi óvszer a kezedben?
- 25 darabot vettem! - válaszol Grün.
- De miért?
- Nézd, bementem a DM-be, és egy iszonyú jó begyes szőke eladó odalép, és megkérdezi: "Mit óhajt uram?".
- Kotont szeretnék vásárolni, válaszoltam.
- Megengedi, hogy méretet vegyek? - így a nő.
Elképedve válaszoltam, hogy természetesen. A nő elém térdel, előveszi, teljesen beveszi, leápol végig, majd száját megtörülve közli
- Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
Ennyi jóért nem volt pofám néhányat mondani, így kértem 25-öt. Na ez történt - mondja Kohnnak.
Kohn teljesen transzba jőve kérdezi
- S ez így lesz, ha én megyek be???
- Persze.
Kohn elrohan a DM-be, ahol valóban ott a bomba nő.
- Kotont szeretnék vásárolni. - hadarja gyorsan az eladónak.
- Megengedi, hogy méretet vegyek önről? - kérdezi kéjes szájjal a hölgy.
- Természetesen!!!
A nő letérdel, előveszi, kiadóan leápolja, full extra, majd megkérdi Kohnt
- Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
- ...köszönöm, egyet se, csak érdeklődtem...! -
-igu-
veterán
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7711 üzenetére
Megnéztem Telenoros kártyával és bekapcsolt,mondom magamban siker,DE erre fel mégsem
Bejön rajta a nokia signal,kézfogás majd jön egy pici mappa logó benne egy kérdőjellel.Szoftos lehet??(#7717) minolta5 nem lopott
#7722) Misi1979 Szerintem biztos,hogy nem voltak lopottak.Ilyet már a barna emberek sem lopnak,nem éri meg neki.Feltehetően valahol kukázták vagy cserélték őket.Vagy csak a famíliától összekunyizták őket
(#7729) minolta5 Minek veszekedtek mikor verekedni is lehet?
(#7731) anevemearl A 6210 érdekelne,de természetesen csak cserében
Sikerült eladnoma hibás 7710-et 8k-ba
-
Undead06
csendes tag
válasz
KSparrow #7665 üzenetére
nem elvileg fogja magát aztán néha kikapcsol de amióta visszakerült hozzám 2 napja azóta nem kakpcsolt még ki pedig direkt bekapcsolva hagytam éjszakára. lehet hogy csak akinek kölcsönadtuk kapcsolt ki. de ő meg az építőiparban dolgozik hátha azért
és hogy tudnék én szoftvert frissíteni mert az 5.10-es van rajta még 2002-ből ?
-
-
meroly
veterán
-
ligeti8
csendes tag
válasz
KSparrow #7561 üzenetére
Bocsi hogy ezt mondom, de az 5310 egy hihetetlenül érzékeny konstrukció (sokmindene szar), láttam egy konténert egy olyan 2-3 hónapja, a külföldi országokból összevásárolt rossz telefonok voltak benne. meg merem kockáztatni hogy minden 6. 5310 es volt.
Csináld meg add el. -
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #7445 üzenetére
nekem most elkelni látszik az E72, de arra gondoltam, hogy nem veszek rögtön megint E72-t (iphone4-re nem lesz most sokáig zsém a lakás felujitás miatt
), hanem vennék egy E90-et, vagy htc wildfire-t, vagy valamit olcsobbat, amit éppen megérné. vagy 9300
még kitalálom. vagy Stimpy adja diszkont áron az i4-et
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #7412 üzenetére
Ez nem volt off miért így írtad? Egy retro telefont nem azért veszünk mert jó vagy nem, hanem mert tetszik, ritka, vagy érzelmek fűznek hozzá, vagy csak úgy. Külömben sok samsung, motorola és néhány más márka is a levesbe menne. De 11000 tényleg sok 7-8000 a reális egy szép állapotúért. Ennyiért szokott is lenni. Én holnap lehet hogy beszerzek egy vajszínűt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #7405 üzenetére
nem ígérem, hogy lesz időm, erőm (meg én portrézni szeretek, hozz modelleket - apropó, modellek, tegnap este Symbolban fehérneműket muattak be playmate lányok, ott voltam, jó vót, biztos készült pár jó kép
én persze vendég voltam), de a szemcsit mindenesetre odaadnám.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #7350 üzenetére
szerintem nagyon jó az elgondolás, egyedül a 3510i betűtípuson és az allatta levön változtatnék, valami minimalabbra és arany elyett hezüst szint használnék valamint megprobálnám fekete háttér helyett fehéren fotózni,, meg a falevelet is fujd le onnan és hagyd, hadd látszódjon az összes filc hegye. [link] de ettől függetlenül klassz ötlet, szóval respekt.
Stimpy: igen, ne hari, csak olvasni volt időm.
irtam privit.
anevemearl: tesomé volt a telkó (kvázi ingyen volt, bár ő még 60k körül vette 2004 körül), meg 2k rá a ház, de amit Stimpy hozott nekem, az csak 1200 és ugyanaz, csak itt volt még egy kis haszon, ezért volt 2.000huf.
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7246 üzenetére
6820
Na most sárgulok az irigyságtől
Nekem csak dummy van 6822Ma éán is kint voltam a piacon.Egy SE K700i vel tértem haza ami angol menüs és nem veszi a töltést.Most nincs kedvem kinlódni vele,majd este megnézem,hogy mi lehet vele!
ERICSON T10 előlapot ígértem valakinek (rózsaszín) Elhoztam!A gombsora gumi,ebből gondolom,hogy utángyártott,de elég minőségi,nem recések silányak az élek.Akinek kellett kérem jelentkezzen
Kb 1 hónapja konkrét céllal járom a piacot,hogy találjak egy 2villás motorola töltő (V550) de sehogy sem találok.Írtam a debreceni topicba,hogy helyben le tudjam rendezni,de ott sem írt rám senki sem.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7183 üzenetére
Naív vagy,én is sajnos sokszor indokolatlanul megbízok emberekben!
Én is adtam kölcsön régebben 2db telót,az egyiket erőszakkal vettem vissza,egy szép 3510i volt amikor odaadtam,mikor visszavettem akkor egy már repedt plexis,törött előlapos,kopott gombsoros telefon,sajnáltam mert nagyon jó előlapja volt,a gyári arany színű.A másik telefon egy 3410 volt,azt már vissza sem kértem mert szarrátört,am nem szólt nekem sem a srác,csak láttam hogy msik telója van.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7126 üzenetére
Rezgőt adok,ha kell!Jók ezek az 500Ft-os multiméterek,de nagyobb feszültséget nem mérnék vele,szedtem már szét,de jó kérdés hogy került rá a "Quality passed" felirat,semmi szigetelés a biztosíték egy vicc ami benne van.Nekem már 1,5 éve megvan,egy elemet hozattam bele muterral,vett is bele 1000Ft-ért energizert,mondom vazzeg ennyiért 2db-ot vettem volna
Mostmár kell egy új, a vezetékeit 26 helyen szigetelőszalag fogja,a kis cerka a végéről leszakadt,de a Loctite annyiba kerül majdnem mint a multiméter
Szerk:látom nem kell vibra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest