Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz ligeti8 #7182 üzenetére

igyekszem úgy készülni.. :DDD
    egy újabb oszttárs húz le egy telefonnal. az egyik kölcsönkért egy 6610i-t (azt adtam, kijelzője foltos volt, plexi repedt, meg volt is másik) aztán mikor ne láttam nála, megkérdeztem, mikor szándékszik visszaadni (kellett volna bekapcs. gomb a felújított 7210be) , kiderült, ellopták időközben. /ha nem kérdeztem volna, nem is mondja, hogy ellpoták?! :F / :W
    most egy független teló kell egy másiknak, mert megy angliába, és van O2 kártyája. (mekkora mák, hogy van egy tartalék 3100, amin elb*szták a függetlenítést, és CSAk O2-vel megy.. :D) gyorsan kijelzőcsere (a tartalékra, mert az foltos, valahogy kifakult a közepén, meg lassabban is reagál, szal gyengébb má'), ami benne volt, az jó. ment tartaléknak. a legnagyobb szívfájdalmam, hogy kell töltő is mellé :(( :DDD , meg hogy nemtom, viszontlátom-e még, utolsó évről lévén szó. :( nemtom, de én is valahogy úgy vagyok, mint Saint, aki ad egy 3510est, de a delikvensnek a 8910 kéne, még válogat is... (most nem . Saintnél, na ott a pofám szakadt le.. :D) na mindegy, csak furcsállom, hogy amúgy meg még nem is valami kedvesek. // akkor én miért vagyok akkora balf***, hogy segítek? hülye szülők :((( , nem erre a világra neveltek... :( //

Új hozzászólás Aktív témák