- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigyster
csendes tag
válasz
KSparrow #13315 üzenetére
Én mindent gyűjtök, ami mobiltelefon. Rendszerezés gyanánt excel táblázatba írom őket, úgyhogy másolom a típusokat:
2110 2db
3110 2db
3200
3210 4db
3220
3310 3db
3410 2db
5110 2db
5800 xm ez picit kilóg a sorból, de hát van
6103
6110
7110 3db
7360
7650
9110
9110i
9500 2db
THF-9H
Képet sajna nem tudok, de majd valamikor lekapok párat. Esetleg ha adott típusról akarsz képet, természetesen előkeresem. -
pszili8
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #13078 üzenetére
Igen ezt én is hallottam,hogy sok baj elő szokott jönni nála. Nekem sokan a Bluetooth-ot mondták,hogy az megy el meg mint ahogy írtad a mikrofon. A gombsorkoptatásnál gondolom a belső kijelzőre írtad. Beleér a gombsor a kijelzőbe??
Nem tehetek róla egyszerűen használatitelefonba válogatós vagyok nagyon. Sajnos kevés az amelyik bejön. Még mindíg az E61i a favorit meg mostmár az E90.
Nézegettem itt PH-n 20 körül lehet venniÉs ha belegondolsz annyira nem olyan drága a tudásához képest.
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #13019 üzenetére
elment. nembaj, egyszer úgyis lesz, és az szép lesz. már egyszer volt ilyen, a 9500-val. majdnem megvettem egy roncsot, aztán megvettem azt, amit eddig használtam. semmi bajom nincs vele, imádom, csak nagy, sajnos. visszatérek az 5310-hez, kicsit nyúzom még, hiszen abban is lehet memokari, és íg már 6Gb zene lehet nálam. Lehetne 8 is, de csak egy 4-es kártyám van. de elég az.
amúgy ez volt az e90:[link]
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12987 üzenetére
Akkor ha sikerül elcserélnem, igencsak marad angol menüs, jelenleg inkább nem akarok költeni rá
Hogy,hogy mi lesz?
Te híres fényképész leszel. Minolta5 Apuka lesz. Én pedig szerencsét próbálok
Amúgy kint se fogok felhagyni a gyűjtéssel,majd mutogatom a kinti ritka telefonokat itt nektek,had egyen titeket az irigység
Amúgy már van is egy álmom.
3-an megyünk ki... Dolgozunk 1-2-3 évet majd közösen nyitunk odakint egy éttermet,kajáldát valamit és a falak tele lesznek vitrinekkel amikben vajon mik lesznek?
(#12988) pszili8 Épp ezért nem akarom itt tölteni a következő évet
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12980 üzenetére
Énnekem most sok ritkaságtól meg kellett válnom anyagi okok miatt
(6800,7710,N-gage,7380...)
Viszont kaptam pár naja egy 8210-esthibátlanul működik.
Meg eléggé rámozdultam egy 9300 beszerzésén.Viszont nagy dilemmában vagyok
Ugyanis ha minden jól megy akkor januárban kimegyek Tenerifére (Kanári szigetek) dolgozni,lakni és nem tudom mikor jövök haza. Sokat agyalok,hogy adjam-e el a gyújteményem és azzal is tudom segíteni a kimenetelem vagy hadjam meg őket
Tényleg amúgy egy akksi élettartama meddig bírja,ha papírral védve vannak a telefonban a csatlakozók?? Mert ki tudja mikor jövök haza,lehet 1 év múlva... -
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #12960 üzenetére
Nálam anyagi okok miatt kell takaréklángra állni. Jön a baba márciuban
. Úgyhogy bár idáig nem vádolhatott senki azzal, hogy nem vagyok hajlandó áldozni akár tízezreket egy telefonra, én is beállok az ingyen és 2000ft közötti gyűjtők táborába. Persze továbbra is csak különlegességek érdekelnek.
-
pszili8
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #12797 üzenetére
Nem semmi, gratula a szerzeményekhez.
Az én 3100-mmal is kezdeni kéne valamit, mert a bekapcsoló gomb, de még a belső szerkezet sincs meg nagyon, így mindig egy körömreszelővel kell matatnom amíg érintkezik A pont a B-vel és bekapcsol szegényke. Azért az én előlapom vagányabb, bár a fehér se rossz.
Amúgy semmi különbség nincs a 3100 meg a 3120 között és ez utóbbi kevésbé lett gyerekes. -
Tim82
félisten
válasz
KSparrow #12710 üzenetére
Nem biztos, hogy mp3-mp4 lejátszó USB adaptere elegendő töltést ad át egy telefonnak, nekem is van olyan USB adapterem, ami mp3-lejátszó töltésére tökéletes, a telefonjaim pedig meg se nyikkannak vele (sőt, a Palm Pixi Plus-om konkrétan megkergült, amikor rádugtam, hogy kipróbáljam).
Ha van olyan ismerősöd, akinek pl. Android-os HTC-je vagy T-Mobile Pulse-ja van, azok adapterével próbáld ki (a HTC-nek és a T-Mobile Pulse-nak ugyanis olyan töltőmegoldásuk van, hogy adapter + USB-kábel, ellentétben pl. a Samsung Android-os telefonjaival, amelyekhez külön töltő, külön USB-kábel jár).
-
Tim82
félisten
válasz
KSparrow #12708 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni kiolvasni a jelszót (HTC Wizard-om és HTC Kaiser-em volt, ezekkel nem futottam bele ilyen problémába), de onnantól, hogy a gép felismeri, tölteni is engedni fogja. Ez a jelszókérés egészen pontosan hol jelentkezik? Bekapcsolás után valamikor és nem enged semmibe sem belépni? Utána kellene nézni, hogy van-e valamiféle hardreset. Ha jól emlékszem, akkor régi WinMo-s PDA-kban van belső gombelem, ez felel a jelszó/dátum/idő megjegyzéséért, meg kellene nézni, hogy a Te telefonodnál is ez a helyzet.
Ha van egyébként hálózati adaptered, amelyikbe lehet USB-kábelt dugni töltéshez, azzal valószínűleg menni fog a töltés.
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor szerintem érdemes őt megkeresned, ha másért nem, ötletért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest