- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
darthsmoke #14249 üzenetére
És persze a nagy áruházak üzletláncok sem megvetendőek. Még a nokia is forgalmazza.
-
zorzy4
addikt
válasz
darthsmoke #14242 üzenetére
Pl itt [link] néz körül, csak ügyelj, hogy 2 év gyári gari legyen. Ja és rája gsm vestend, náluk van magyar garival és jók az áraik, én ott vettem az e6ot.
-
golya32
senior tag
válasz
darthsmoke #13647 üzenetére
Nekem van 3650 telom esetleg valakit érdekel?
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13553 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13551 üzenetére
Melyik Samsung? Ahogy néztem, azért annyira olcsón nem adnak jó állapotú 3650-et
-
KSparrow
őstag
válasz
darthsmoke #13549 üzenetére
BL-5C való bele, könnyen lehet jót szerezni. Én a Nokia N76-ot ajánlom, jelenleg telefonból zenelejátszóvá minősítettem át, de az akku annál is necces. Esetleg 5800.
-
T0rnad0
addikt
válasz
darthsmoke #13547 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged