Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
tschyllagh
üzenetére
szerintem komplett szft, de inkább próbálj valami helyet nézni, ami még foglalkozik ezzel. vagy add el, és nézz egy magyart helyette. nem éri meg a macerát.
-
csoda120
aktív tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Műszaki,elektronikai beállítottságú boltban tudsz venni hozzá.Vagy GSM boltban is tudsz szerintem.Olyan 500-1000ft körül mozog az ára.Én valami 450ft-ért vettem 2éve.
-
DjCsabiC
csendes tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Köszi a tanácsot
A 3db teló alatt 3 8110est kell érteni?

-
pszili8
aktív tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Ahhoz sima T6-os csavarhúzó kell.
-
törölt tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Egyenlőre még nem szállóige, csak én kértem el tőle aláírásnak. Amúgy tényleg így volt? Igaz a sztori?

-
csoda120
aktív tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Csak úgy tudod levenni az előlapját,ha az akksi alatt lévő 4db csavart kicsavarod.

A samunál a cimke alatt lévő csavarokból csak kettőt tudtam kiszedni.Amelyik csavarhózóval eddig bontottam az nagy neki.Úgy néz ki kellessz vennem hozzá egy csavarhúzót
Utálom a samsungot és ezeket a porszemnyi csavarokat 
(#10190) area_51

-
törölt tag
válasz
tschyllagh
üzenetére
Nokiákról én nem tudok nyilatkozni, kérem kapcsolja ki.
(Egyetlen Nokiám volt eddig, egy 3650-es.)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Utálom a samsungot és ezeket a porszemnyi csavarokat