- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow #17167 üzenetére
A baj az hogy amikor elküdték ,szerintük jó volt. te beszerelés előtt nem nézted át hogy szakadt-e. így elég macera a dolog!
Egyébként a Phonedikával nekem csak jó tapasztalatom van!A múltkor balhéztam hogy az utángyártott előlap amit küldtek, az egy halom *** és hogy fel nem rakom telóra!
rögtön intézték a cserét,levásárlást!De a többi esetben korrektek voltak, a gyárinak hirdetett cucc tényleg gyári, és szerintem az áraik is elég barátiak még kedvezmény nélkül is!
Pl: vaterás 1500ft os szilikontok a Phonedikán 690ft
szóval szerintem ne fenyegetőzz, azt senki sem szereti, próbáljatok valami békés megoldást találni!
-
kutga
félisten
válasz
KSparrow #17170 üzenetére
Nem egyszerű, mivel ahogy írtad mikor visszabontottam, szétesett az egész, a szalagkábel megtört az új alkatrészen, vagyis sajnos nem magától esett szét.
Én megpróbálnék valami kedvezményt kicsikarni, nem hiszem hogy egy 2.400,-Ft-os alkatrész miatt nagyon törnék magukat sajnos.
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #17160 üzenetére
Szétnéztem benne, semmi szolgáltatós dolgot nem találtam benne, téma, csengőhang, kép stb. Azt hiszem hat téma van benne. Csináltam gyári visszaállítást adattörléssel együtt, a témák megmaradtak, szolgáltatós dolog nem került elő.
Netbeállításoknál pannon és voda volt csak.
Így van csak kép jelenleg:http://kepfeltoltes.hu/120925/IMG_20120925_122654_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #17158 üzenetére
Ha nem zár vissza, akkor nincs probléma, az a fontos, hogy 70-es kártyával működjön, és most működik is vele. Ha szétszedem, akkor bizonyos helyzetben van kép, mit nézzek a menüben? Gondoltam arra, hogy a netprofilokat, vagy ha benne a menüben a t-zones, akkor biztosan 30-asként kezdte.
-
Attici
őstag
válasz
KSparrow #16988 üzenetére
Nem Te voltál.
Még a 7110-esemet használtam amikor megjelent és rögtön beleszerelmesedtem, és még mindig nagyon tetszik a formája. Sajnos itthon csak aGSM boltokban volt horror áron, hivatalosan nem forgalmazták nálunk. Amikor meg kint voltam Amsterdamban látom, hogy 10 Euróért árulják feltöltősen! De nem mertem megvenni, mert féltem, hogy itthon nem lehet függetleníteni. Azóta is bánom!
Reménykedtem, hogy már olcsón hozzá lehetne jutni. -
-
susu88
tag
-
sannnya
csendes tag
válasz
KSparrow #16845 üzenetére
nekem t28assal voltak vegfok problemaim...
aztan belement a 628as vegfokja,ami igaz csak 900on ment,de olyan terereje volt,hogy kiverte a kijelzot...
igaz,mikor odaadtam vodas kolleganak kolcsonbe nem ertette,hogy miert koszon el tole a telefon budaorsnel...ehhh,regi,szep idok...
-
susu88
tag
válasz
KSparrow #16655 üzenetére
Remélem, nem gond, hogy hozzászólok, de 100% egyetértek, őrület az a telefon. Van sima és i-s is, de gyakorlatilag többet szereltem, mint használtam ezeket a hálatlan kis dögöket. Btw ha valakinek van belevaló szalagkábele, az szóljon. Vagy akkor is, ha pl merne rendelni innen néhányat: http://www.alibaba.com/products/F0/8910_flex_cable.html?relatedKey=8910%20flex%20cable&tracelog=spelling_check&oriword=8910%20flex%20cabel
Én nem merek -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #16541 üzenetére
De, DCT-4 és lehet, mert anyámnak is 6070-e van.
Itt egy lista, hogy melyik milyen. -
törölt tag
válasz
KSparrow #16371 üzenetére
A Te oldaladat is átböngésztem, nagy respect, tiszteletre méltó gyűjtemény
minolta5, Nálad is nagy örömmel klikkelgettem, sajnos a fotók minősége néhol elég alacsony, szerintem, ha ezen javítasz, kifogástalan lesz. (kérlek, ne vedd támadásnak, vagy sértésnek)
meroly valamiért a Te oldalad nem működik Angliából
PS: Érdekes, anno a Westel0660 a Benefonokkal tört be a piacra, valamiért egyikőtöknél sem igazán találni
Nekem anno volt egy City, sajna nincs meg már, fater egy Ericcson Hotline-val nyomta, később egy Motorola 3200 lett, ezek még megvannak otthon, magyarba.
Aztán volt/van még egy Motorola, annak a tipusára nem emlékszem, fekvő, asztali kivitel, jobbra a kézibeszélő, balra pedig valami hullámos design, talán hűtés? -
allando
tag
válasz
KSparrow #16269 üzenetére
Itt a számtek boltban helyben van egy eladó de totál le volt merülve és bekapcsolni sem lehetet.
Most 22 de állítólag 28-al inditotta.
A főnöke 20-ért vette be és annyiért oda is adná nekem. Na szóval még bekapcsolni sem tudtam ma.Azért kérdezem, hogy majd mire figyeljek.
-
meroly
veterán
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #16216 üzenetére
Megoldom a szerelést, más telefonnal van tapasztalatom. Meg ha elakadok, akkor youtube-on van róla videó biztosan. De azért Köszi az ajánlatot! Gondolom akkor szerelt kábelt kellene szerezni hozzá. E-bay en van ilyen? Mennyi kb. egy hozzá? Te honnan vennéd meg?
Egyébként már nem használja több mint egy éve, csak ma megláttam nála és elhoztam hogy megnézem. Ha megvan a kábel ára, akkor megkérdezem, hogy akarja-e.
Még egy baja van, a kijelző alatti csúszkás gomb nincs meg rajta.
Mennyit ér ez így egyébként? Nem tudom hogy függő-e, piros változat. Később rakok róla képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged