- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #18192 üzenetére
Vegyél albacomp classmate-t, iskolásoknak az való
Viccet félre téve, az X200 tuti kis gép. De ha gyengébb kell, ott az X20/X21. -
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #18192 üzenetére
Netbookot akarsz vagy notebookot mert nem mindegy?
Ha minőséget akarsz akkor Dell, IBM (ami még nem Lenovo, igaz ilyet csak használtan kapsz), meg még a Toshiba, ASUS duó lenne szerintem a járható út.Könnyű gépet nem nagyon fogsz találni, maximum Mac-ba notebook méretben, a netbookok meg semmire valók, én rühelltem az enyémet pedig messze verte a többi társát akkoriban "tartalomra".A felbontása kiveri a biztosítékot hamar, meg az is, hogy sok minden nem látszik mert nem fér ki egy ablakba, szóval ez kellően lelassítja a munkát.
-
susu88
tag
válasz
KSparrow #18066 üzenetére
Hát esetleg, ha tényleg fóliás és karcmentes. Valamint megvan hozzá minden gyári tartozéka, doboza (amin stimmel is az IMEI), stb. Úgy lehet, hogy tényleg ér annyit. Persze nem nekem, de talán valakinek
Mondjuk ez tényleg az a típus, aminél előfordulhat, hogy megvette a gazdája x éve és azonnal rájött, hogy a hétköznapokra tökéletesen alkalmatlan, ezért soha többé nem használta
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #18014 üzenetére
Nekem sem a best of telefon, de régebben is megfogott benne valami.A 7210-s nálam is nagy favorit volt zöld színben, de idővel az üzleti széria nyert teret
Eddig az E65-m utáltam a legjobban, mert nagypapa telefon volt barna színben, halkan sípolt is mikor fel volt csúsztatva, meg jégkaparó formája volt.Ettől függetlenül bomba biztosan működött és aksi időben is jól bírta.Aztán később eljutottam az E90-ig amitől nem szeretnék szabadulni.
Az 5510-l kapcsolatban meg van egy jó sztorimEgyik volt osztálytársamnak volt ilyen általánosban, és egyszer felhúzta az agyát és kiharapott a jobb sarkából egy darabot
Az a gyerek egy állat volt, mert szinte bármibe beleharapott
-
susu88
tag
válasz
KSparrow #18005 üzenetére
Fogadd az én elismerésemet is! És persze mellé az őszinte, szívből jövő irigységemet is
Hű, 1 perces E70... az volt az első symbian telefonom, másfél évig használtam, szóval az enyém ennél sokkal nyúzottabb állapotban van. Az a joystick gomb volt szerintem a mobiltelefonok történetének egyik legnagyobb tévedése. Bármelyik gyártó esetében. Mindenesetre egy kis WD-40-nel azt is életre lehet kelteni, ha megadja magátMég annyi, hogy szerintem ez Mo-on egyedülálló gyűjtemény lehet, legalábbis Nokiákból...
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #17989 üzenetére
A modul tuti ugyan az, mert cseréltem már N82-ben, viszont az is biztos, hogy szoftveresen belenyúl, mert az N95 képein sokkal nagyobb a zajszűrés, nem annyira éles és a színek sem annyira élénkek, mint az N82-nél. Az N85-be már másfajta modul van, amit többek közt az N79-be és az N96-ba is raktak. Ezek szerintem már nem sikerültek olyan jól.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #17969 üzenetére
íme: [link]
Lebontottam a 7380-at, tervben van a felújítása. a 6260 azért van összegumizva, mert nincs benne slide mechanika, emiatt szétesne, de a szalagkábel benne van. egyébként teljesen üzeképes még így is.
és van egy üres hely is (N85 és E61 között), ott az N95 lenne, de azzal fotóztam.
Az, hogy így sorakoznak, egy 2 szakaszból álló, kb 6 órán át tartó folyamat eredménye. -
susu88
tag
válasz
KSparrow #17945 üzenetére
Épp mondani akartam, hogy ez a komoly Nokia gyűjtemény (le a kalappal amúgy) gondolom akár már 7 számjegyű pénzbe is kerülhetett összesen, ahogy a különleges és ritkább darabokat elnézegetem. Én igyekszem csak a különlegesebb dolgokat gyűjteni és biztos bénán csinálom, de abból, amennyit én rá költöttem, erre következtetek. És igen, sose látjuk újra ezt a pénzt, de én nem is tudnám elképzelni, hogy eladjam bármelyiket is
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
KSparrow #17841 üzenetére
Más telefon elfogadta a t-t.Vadi új dominó.De már végül is túl vagyunk rajta.A vevő Vodás azzal meg nem volt gond.Megszabadultam az SL55-től.Régen baromira tetszett,,most hogy használtam pár napig,hát nem kéne hosszú távon.Olyan picike,ráadásul legömböjített mütyür,hogy mindíg attól féltem elejtem.
-
Next Win ®
tag
válasz
KSparrow #17776 üzenetére
Nem ér annyit az egész. Mert ,ha valami 50e Ft-ról lenne szó legalább, azt mondom megéri a hercehurcát..
most pár ezer Ft-ért meg lehet jobb ,ha hagyom. Annyira nem vagyok rászorulva, csak magát a telót sajnálom, hogy kiengedtem a kezeim közül, amikor annyit vadásztam rá.De, ez az én hibám is.
-
Next Win ®
tag
válasz
KSparrow #17728 üzenetére
Nem még, mostanában annyi időm sem volt, hogy normálisan kialudjam magam.
Annyira nem is érdekel már. De, amúgy 99,9%, hogy az enyém hirdeti, és azt is
sejtem már ,hogy ki. "c" típusú polgár, szomszédom.
Amúgy sem volt tökéletes az utóbbi időben, hívás közben folyton újraindult,
sajnos azt a felső keretet amit tőled kaptam, azt pedig egy ejtés során sikerült elrepesztenem rajta.
Hiányzik, mert egyedi volt és a gyűjteményem is megfogyatkozott vele, de már egyszer
nagyon sokba volt, nem fogom újra megvenni. Inkább keríts nekem egy 3300-át! -
Next Win ®
tag
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #17544 üzenetére
Hidd el nem gyártanak. Amikor kijött az új bill változat amin keresztül már lehet a navigomb villogását látni, és ingyen gariba cserélték, akkor is az volt az első mondatuk, hogy magyart nem küldenek a gyárból, mer külön nem gyártják. Ki nyomul itt e6tal másfél éve, én vagy én
-
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest