- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Next Win ®
tag
válasz
zorzy4 #17815 üzenetére
Mivel a lépcsőházba adták a kezembe, ezt pedig leírtam és az ajtóig ott volt velem a teló, ez 100%.
Nem biztos ,hogy elvette. Ez, már rejtély marad. Volt rajta egy 30cm-es nyakba akasztó is.
Találtam már telefont, visszaadtam. Olyankor csak annyin kell elgondolkozni, hogy ha Te elhagynád,
hogy éreznéd magad. -
albiosz
őstag
válasz
zorzy4 #17656 üzenetére
Feltöltött egy pakkot 1 Ft NMÁ-val, 15 000 Ft-os villámáron, ami még nem is olyan elrugaszkodott jobban belegondolva, legalábbis én gondolkoztam rajta. Volt már 2 licit, mire egy csóka írt, hogy megvenné az 5510-est. Az eladó fel is dobta külön zártban és egy klónreggel (üvölt róla, hogy az) leütötte fix áron a saját pakkját.
Tényleg nem értem, hogy működő, értékesebb darabokat minek kell pakkban felrakni, de ha már megteszi, vállalja a következményeket! Szerintem...
Szerk.: erről van szó.
-
Elims
veterán
válasz
zorzy4 #17631 üzenetére
Innen tudnék válogatni egy-két darabot.....
Mikor szokott lenni ez a fórum találkozó?Mennyiért mennek mostanában a nokia 8110-esek?Mennyiért lehet venni?
Vki eladó 6510 nincs véletlenül?Találtam eladót,de 5000Ft-tól indulnak. :-/ Azt sokallom kicsit.
Állapot mindegy csak működjön.Töltő sem kellene. -
Elims
veterán
válasz
zorzy4 #17478 üzenetére
Ezt nem tudtam..
100%??KSparrow: O.K. Bár... Írom.
Sannnya: Nagyon Köszönöm! Bár így hirtelen összejött vagy 4-5 kijelző... :-)
Írok neked egy privát üzenetet,ha nem tudok szerezni mástól.
Ne kerüljön fáradtságodba,ha másnak otthon van.
Tényleg köszönöm!!Mulderpapa: Szoftverfrissítés?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
zorzy4 #17046 üzenetére
Igazad van
Nálunk van egy kártya, amit csak a csalás tud (+ anyám régi száma) az most egy szép 6310i-ben van. Készenlétben van, 6. napja, és még több mint félig van az akkuja.
Sőt, nekem a táskámban figyel (egyelőre, egy 6021-et akarok, az nem akkora darab, meg a 6310i-t féltem) egy másik, házcseréig.
(valakit érdekel majd az?)
-
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #16824 üzenetére
A legfrissebb 12-s kegyetlen lassú.A menüben navigálás is lassabb érezhetően, az oldalak betöltése meg kritikán aluli.A 11.1-s még relatíve gyors volt így azt használtam sokáig, de meguntam annak is a lassúságát.Előző héten álltam neki Opera Mobile régebbi verziókat letölteni (szerintem az összeset felkutattam), és a 10.10-s lett a nyerő tempóban, na meg ez volt ami minden gombot tudott kezelni rendesen.Már régóta E90 tulaj vagyok, szóval ismerem a készülék képességeit, és hát nincs hatalmas ram/proci kombóval megáldva, így kompromisszumokat kell kötni
Ha meg már retro telefon topic, akkor ha valakinek van vagy lesz elfekvőben 6510-s csodamasinája az ne kíméljen és ossza meg velem!
-
pszili8
aktív tag
válasz
zorzy4 #16451 üzenetére
Jó lehet,hogy a csöviknél a piacon annyi,de én a gyűjteményből a kék 6150-em 4000-ért adtam el töltő nélkül,a 1611-re meg ha szép úgyis rárepül valaki,igaz,hogy van 500-ért is csak hulladék állapotú,szar akksival.Ez az M30 elég gusztustalan
Anevemearl: 8500-ért megveszem a 9780-at -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #16239 üzenetére
nem, nincs benne rádió.
az ikonok inkább hasonlítanak a 7600-ra. de egyébként igen, elég hasonló.
Netet nem próbáltam, és nem is fogom, mert 1: csak végszükség esetén használom E61-en is, 2: nincs benne a csomagomban, így drága (pontos árat nem tudok, igyekszem minimalizálni), 3: nem teszem bele a rendes kártyám, annyira használom csak, hogy megy egy kicsit, hálón a tesco kártyával, de aktívan nem fogom be igáslónak. ahhoz.. hogy is mondjam. túl új!marad szépen a lakásban, áll a dokkolóban, és csendesen elketyeg.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #16115 üzenetére
Jó ég tudja. Megtetszett. Annak idején vagy X2-00 vagy 3720 volt az amik között vacilláltam. Aztán mondom megpróbálkozom a strapával, mert az X2-ben volt fém, azt meg utálom. Szóval ez lett és nem bántam meg, sőt annyira oda vagyok érte hogy strapa legyen, más nem is kell. Ez eshet, ázhat, semmi baja. Nem mintha nem vigyáznék rá, de jobban esik hogy nem kell úgy figyelni rá mint egy hímes tojásra.
Persze nem utolsó sorban fontos hogy túlélje az apokalipszist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Asus Rog Strix G16
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest