- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #8104 üzenetére
nem viszek 8910est, mert nincs jó, csak egy ami érzékeli a headsettet, szal nem megy a telefonálás róla. lenne egy jó 8910(i) vagy egy 8850, nem lenne kérdés, mit viszek. így marad a karcmentes ezüsz 2610. szerintem. de lehet még meggondolom magam és lesz belőle egy 6108. sőt. valami kommersz kis vackot viszek, amit le lehet cs*szni, nem féltek annyira..
na eldöntöttem, főpróbán 6108, magán az avatón meg 7250i.
bebeszcsizni? kösz, nem. nem komám az alkoholos nedű. afterre se megyek, sz*r az osztály, elég volt velük ez az 5 év szívás a suliban, ha lehet nem lógok velük.
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
Pastika #7925 üzenetére
8850re emléxem én is!annyira nagytudásu,hogy még a csavart se tudta rendesen kiválasztani és kinyomta a csavar a külsejét,mivel balfasz volt aki felujitotta!Ez a 8910 meg nem annyira hibátlan,de nem is értem miért nem cseréli le a akkufedelet egy ujra,ott viritanak rajta a karcok!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #7900 üzenetére
sokszor én is úgy érzem, hogy jobb lenne, vagy akár 1996, persze mai fejjel
megint van 8910-em, el nem adom.
dokkoló beszerzése in progress.6310i dokkoló nálam. tetszik.
januárban megint veszek egy fekete 8850-et dokkolóval, csakhogy legyen mit tenni az új polcokra
milyen lenne 8910-n matt vagy lakkfekete biléta a króm helyett?
-
csoda120
aktív tag
válasz
Pastika #7838 üzenetére
Amíg a föld kerek mindíg lesznek retrotelósok
Apropó SOS Nővéremnek adtam a 2670-et,de a teló T-mobilos,ő pedig Telenoros.A guglit végigböngésztem függetlenítő kód miatt,de nem találtam semmi használhatót.Sok angol nyelvű a fordító meg elég kuszán fordít
Tud valaki hatásos függetlenítő oldalt??Fontos lenne nagyon!!!
(#7840) KSparrow A 6250 nekem is jól jött volna,de Te gyorsabb voltál
6230 lehet érdekelni fog...
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7643 üzenetére
ja sajnos. ezért jó, hogy hozzánk kerülbek, és mi vigyázunk rájuk. (én legalábbis)
a lényeg amúgy az, hogy nagyon jól ki kell tisztítani. ugyanis azzal is nehezítjük a korrózió dolgát. ( a legjobb persze a "kesztyűs kézzel" való bánásmód lenne (szó szerint is) hiszen nem menne rá a kezünkről a zsír, de hát..azért ezek /még/ nem őskori leletek... [csk piaciak]
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7621 üzenetére
gen, vannak tesztek, hogy hogy fogod-hogy veszít. (asztal/kézben normál taztva) összetaperolva takarva az egészet. de a legjobb, hogy a minap olvastam netes cikkban, hogy a 3Gs wifichipjei sorra halnak meg. a márkaszerviz nem tud róla, (mert oda senki se viszi) de a maszek boltok meg szenvednek a sok melóval (elvileg elengedi a forrasztás, és ahogy vetemedik van olyan, hogy hidehben nem megy, melegben (ahogy tágul és összeér) meg megy a wlan)
-
KSparrow
őstag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #7478 üzenetére
micro sim adapter 800HUF-ért.
-
golya32
senior tag
válasz
Pastika #7424 üzenetére
Vettem egy titánt a Saint-tól abba beleraktam az i belsőt, ezt használom folyamatosan.
Ez meg teljesen fekete, a ház tökéletes sehol egy karc, nagyon szép, végül is szokható a kék, egy leddel, de az sms-t nem nagyon látom.Annyira azért nem tetszik lehet felrakom a vaterára, esetleg érdekel?
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7411 üzenetére
én ennyit nem adnék ki egy ericssonért. lehet megéri, de nekem nem kéne. (nemtom, de nekem az ericssonok mind ugyanolyanok. ha lenne egy jó, lehet, nem adnám el, de most amiket "beújítottak", pl wap, úgyse használom, szal tökmindegy, egy t10 is elég lenne, de akkor meg már inkább egy 3310, azon jobb játékok vannak, meg nekem amúgy is kicsi a kijelző az Ericssonokon. )
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7219 üzenetére
de, jaja, mert a samsungot csak ajánlottam. ez családi, szal ezt nem adom el. néha még használjuk. a sharp Gx 10i még a fórumtaliig bizonytalan, lehet szombaton (remélem) lesz belőle egy 2300. nagyon remélem. de ehhez ezeknek kell teljesülnie: kinn legyen az eladó, kihoza a telefont, más ne vegye meg előlem, (múlt héten lett vna a biznisz, de okt 23 miatt valszeg ne volt piac, péntek meg suli volt) és bele kell menjen a cserébe.
-
pszili8
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #6821 üzenetére
az előlap és a körmök is mind durva.
ha nagyon alap clamshell, akkor sztem Samsung x450. alap teló, de megy jól. a300 kevesebb van, régebbi, akkuval baj lehet.
az egyetlen baj az x450-nel, hogy sz*r a gumik anyaghasználata, lent van 2 folt, ami "védi" a telót a nagyon erős becsapódástól, kvázi csillapítja az ütést. na az az anyag idővel megfolyósodik, és összeolvad a banne lévő mikrofon.yuk, egy fogpiszkálóval ki lehet bányászni 2 perc alatt, (a jobb oldali a mikrofon, a balnál csak a panel van) sima régi samsung-töltő. asszem annyi a baj, hogy csak 2 csengőhangnál rezeg és cseng egyszerre, meg hogy a beszéd-hangszórója csörög, erre nincs benne egy külön darab (szal összecsukva belül csörög, de elég hangos).
sajnos kopik.
vatera:
1(független)
2(tmob)
3(pannon/voda) -
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #6815 üzenetére
kagylós kell neki, saint!
Samsung x450. jó a hangja, megbízható (anya használta, sose panaszkodott, nem úgy, mint a Nokia 2760ra). ami jég nekem tetszik, és knyitós, az pl az N71. de az nem is kagyló, és nem is samsung, és nem is 6-7 körül van. x45 már van sztem 5000 körül is. no kamera, 40 szólamú csengés, semmi extra (se bt, se infra, csak mms) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #6815 üzenetére
az mi? amugy tessék
vagy eladom a csajom L700-asát. de az pannonos, használt.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #6777 üzenetére
Azthittem garis még
Az úgy télleg gáz,Nokiánál én nem nagyon birom a szervizest(az egyiket)úgy szedi szét a telefont amikor beviszed mintha egy darab szar lenne.Az 5800-án majdnem eltörték a hátlapot meg a sim ajtót,és ezek a nagy szervizesek.A mammutban a Nokiánál pedig majdnem elküldtek a qva anyámba hogy mit képzelek hogy oda viszem a telefont javíttatni.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #6762 üzenetére
Mi lett a baja??Megint hangszóró?
Most ,hogy én is ütésálló telefont használok elkezdtem nézegetni milyenek vannak mostanság,a Sonim XP3 Quest Pro nagyon durva,miket kibír.Mondjuk egy mobilarenas tesztben a Sonim XP2-őt elverte a Samu B2100 ami harmadannyiba került mint a sonim.De azért nekem bejön,de nem vennék azt leszögezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged