Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Mikor kezded?
Már az elején elég szép kis rajongó táborral indulnál.Ma beszereztem egy nagyon megkímélt állapotú 6100-t.Ócóért meg tudtam venni,mert a biztonsági kódot kérte és a csóka meg nem tudta!Hazajöttem,neten IME szám alaján kikerestem a kódját és tádám!
Jelenlegi működő nokiáim:3230.3310,3330,5510,6100,6310,7650,8210,E50
-
-igu-
veterán
Már nem használom - éppen a mérete miatt.
A napokban vettem elő, mert a MotoMing-ből kifogyott a delej, és reggelre kellett ébresztő.
Lemostam a csap alatt a felújítás során rárakódott porréteget, kapott némi delejt, és tökéletesen működik (kb. 3 éve van fiókban).
Jah, 1hét+ akkuidő rulez! -
-igu-
veterán
De jó, hogy idetaláltam.
Nincs valakinek elfekvőben N6250-hez burkolata?
Minden megoldás érdekel.
Sajnos az enyémnek a gumi részeit megette az olaj. -
-
csoda120
aktív tag
Egy olyanra én is rámozdulnék
KennyONE Belsőt tekintve szerintem fejlesztgetnek rendesen!(5-10 Megapixeles telefonok)
A külsőt nem tudják már sehogy sem űberelni!A régi telefonokat tényleg jó lenne,ha újraélesztenék,csak több tudással!Szerintem sokan vevők lennének rá!(6310i,7650,3300,N-gage qd...)
apuc Köszi,de annyira nem lényeges!
Amúgy ezeknél mit takar,hogy felújítottak?Kap egy új házat és kész?Eredetit vagy után gyártottat raknak rá?Lehet-e itt Magyarországon használni őket?Gondolom angol menüsek!
-
KennyONE
aktív tag
tudom hogy vannak okostelefonok,(én személy szerint nem szeretem őket),de én arra gondoltam hogy akkor fog fellendülni ha majd kb.a redőnyödet is a telefonoddal irányíthatod.Én mindent a telefonomon csinálok,zenét hallgatok,játszok,egyedül a laptopon netezek és a kis Nikon gépemmel fotózok
-
meroly
veterán
válasz
KennyONE #1667 üzenetére
Olyan is van már, lást qwerty-s okostelefonok. De sokakat nem vonz. Engem pl egyáltalán nem, lehet maradi vagyok, de internetezni, e-bankolni stb számítógépen kell. Az arra van. Minden célra megvan a megfelelő eszköz. Telefonálni telefon, internetezni laptop, zenét hallgatni mp3, fényképezni fényképező. Jó persze nem rossz dolog, ha egy telefon tudja mindezt, de én tuti nem tudnám olyan hatékonysággal használni, mint az említett eszközöket külön-külön. Bár ha építenének egy normális telefonba olyan fényképezőgépet, ami helyettesíti a kamerám, akkor talán. De lehet csak én vagyok maradi...
-
KennyONE
aktív tag
válasz
csoda120 #1665 üzenetére
Pontosan,már semmi innovációt nem tudnak felmutatni,ugyanazok a szokásos funkciók vannak az összes telefonban
luetooth,mp3 lejátszó,stb...
Vagy Nokia 3300-át is kiadhatnák Bluetooth-szal,wifi-vel,Symbiannal és hasonlókkal.
Szerintem akkor fog újra "fellángolni" a mobilipar ha majd az összes funkciót telefonról tudjuk végezni mint egy minilaptop. -
csoda120
aktív tag
válasz
KennyONE #1663 üzenetére
Ez így van,de ha belegondolunk akkor sajnos igazuk van és ezen nem szabad csodálkoznunk!
Mennyi telefon fajta van a világon ?6-7-800db? (csak tipeltem)
Van már minden fajta:szétcsúztatható,kinyitható,eltolható,szétfordítható,kicsi,nagy,qwerty-s,tárcsás,érintős,
Annyi féle fajta van már,hogy végülis annyira nem kell csodálkoznunk amiatt,hogy már nem tudnak semmi ujjat mutatni. -
zorzy4
addikt
Ja tényleg nincs egyéniségük a telefonoknak, nem születnek nagy klasszikusok.
-
KennyONE
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
grabber #1653 üzenetére
Csajokat többet tapiznám mint az s5230-at!
KennyONE Sajnos 95%-a vagy teljesen nem működik vagy van valamilyen hibája!(kijelző,térerő,akksi stb)
minolta5 Ott Budapesten (nyugaton) lehet,hogy sok van még belőle,de itt Debrecenben (keleten) már nagyon nehéz találni!Itt is van bolhapiac (zsibi) Sűrűn látogatom és álltalában mindíg ugyanazok a típúsok vannak!(3310,3410,2110,3510,A35,C35,C45,MC60,R600...) a tipikus tömeg telefonok...
-
KennyONE
aktív tag
csoda120:Megnéztem a honlapodat,hát te rendesen gyűjtögettél az biztos!
És még mindegyik működik?
-
csoda120
aktív tag
válasz
KennyONE #1650 üzenetére
Az alcatel tényleg elég torz szépérzékről tanúskodik
A 3510i a maga korában elég szép telefon volt!
3300 pedig szerintem még most is megállja a helyét esztétikailag!(Egy ilyen jól jöne a gyűjteményembe)grabber 3k-ért senki se fog megválni tőle!Meg mondom őszintén anyiért én sem válnék meg tőle!Esteleg olyantól lehet venni 3k-ért aki nincs tisztában az árával.
-
T28 bontatlan 40k
jó állapotú 12k -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1639 üzenetére
Naugye milyen jó bekapcsolni és nyomkodni nem csak nézegetni
Én most újra 6230i-re vágyom, mert jön a jó idő, egyre több fotót csinálok a csemetéről, de a 2330c-ben olyan fostalicska kamera van, hogy említésre sem méltó. A 6230i-t használtam tavaly nyáron, az nagyon jó képeket csinált. Kár hogy csak két napig megy új akkuval is -
csoda120
aktív tag
Kezdem értékelni a működőképes telefonokat!
Ezzel csak az a baj,hogy legszívesebben mindet használnám
(E50,5510,6310,3230,S853) -
csoda120
aktív tag
válasz
grabber #1637 üzenetére
Örülök nyugi!
4napja szinte le se rakom a kezemből!
Mai bizniszeim:
Nokia 5510 működik:1000ft
Panasonic GD50-ért adtam egy SE T230-at
3510i,3210,CV65,ME75 ezekért egy SE T290i-t adtam
X510,C100,Alcatel S853 ezekért pedig egy Alcatel 565-öt adtam!3510i-t összeraktam,működik!5510 hibátlanul működik!
Az S853-nak annyi volt a baja,hogy a billentyűzet panelének a szallagkábele ki volt jönve!Nagyon durva telefon!!!2.1 hangzásKicsit olyan mit a motorola E398,igazi basszus telefon!
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1633 üzenetére
Itt a memory functions-ban 174kb-ot írnak a 6310i-re.
Ahogy jólesik
-
csoda120
aktív tag
Retro telós találós kérdés!
Van egy olyan kód,hogy *#92702689#
Az újabb telefonoknál a telefon összes beszélgetés idejét jeleníti meg és ki lehet lépni belőle!
A régi telefonoknál viszont másokat és nem lehet kilépni belőle csak,ha kiveszem az akksit
(3310,3330,8210,6310)
Valahogy ki lehet-e lépni belőle akksi kivétel nélkül? -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Nokia 8310 kopottas,de működő telefon 1500+postát megér szerintetek?
-
csoda120
aktív tag
Eddig így tetszik,ha meg lesz egy olyanom,akkor meg majd lehet alig várom,hogy megszabaduljak tőle...
E51-et láttam már 18-20k-ért is,de nem tetszikNem!Az enyém sima!Ma néztem,az enyémben nem jó a rezgő
Nem tudom mi van ebben a telefonban,de egyszerüen nem bírom lerakni!
Mindíg játszok rajta vagy csak a menüjét nézegetem,de a kezemben van!
Mondhatnám,hogy az ujdonság varázsa,mint oly sok telefonomnál,de ez valahogy más... -
-
csoda120
aktív tag
Még a gyári nokia akksi van rajta!Én azért merítem,egész nap flippereztem rajta.
De neked az összes gomb kattog?Coyote2000 A kor haladtával nagyobbak az igények!Bele se merek gondolni mi lesz 5 év múlva
Nekem csak egy jegyzettömb,Mp3,memóriakártya,kamera,symbian hiányzik belőle!Vagyis majdnem minden ami az E50-ben benne van
Jah és a fiú keményebb
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #1614 üzenetére
Nekem a 6310i-ből a kihangosítás hiányozna csak szerintem.
Csengőhangom most sincs csak valami pittyegés. Naptár arra elég lenne amire én használnám. Wlan abszolút nem.
Nálam esetleg a kamera hiányozna, mert szoktam lekapni ezt-azt mégha olyan szar képek is lesznek belőle a 2330c-vel, amilyenek. -
Coyote2000
őstag
válasz
csoda120 #1612 üzenetére
Coyote2000 Végül miért nem tértél át rá?
Azert, mert
- a WLAN hianyzott, azt nagyon megszerettem es ki is hasznaltam,
- illetve a pittyegos csengohang sem tudott versenyre kelni az mp3-mal
- es a naptarat sem tudtam ugy hasznalni, ahogy egy mai telefonban lehetDe reszemrol ennyi, semmi mast nem hianyoltam belole, se a kamerat, se a blutuszt, se a szines kijelzot...
Azota meg ájfon buzi lettem, ahogy meroly kollega emlitette, igy nincs visszaut... de egy szep 6210-est barmikor kitennek a vitrinbe. A 6310 mar nem tetszett, izlesek es pofonok.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1612 üzenetére
Tuti jól bírja, hisz nincs mi merítse. Milyen akksi van a tidében?
lány műanyag
Milyen a fiú?
Akkor ha neked nem kattog csak a kilépés, akkor nálam van a bibi. Lehet a javítással együtt beiktatok egy új házat is rá.Coyote már behódolt a tapi-ájfónnak
Egyébként igen, ezért is tetszik az E50, kár hogy pöckös és fém, különben ellennék vele. Az utódok (E51, E52) pedig már sajnos lepényebbek.
-
csoda120
aktív tag
Nagyon!!!Nem gondltam,hogy ennyire...
Ma reggel vettem le a töltőröl,ha jól bírja az akksija,akkor szerintem 100%,hogy használni fogom!Milyen komoly lesz vonaton,villamoson,buszon elővenni
Nekem nem kattog,csak a kilép gomb!Ez azért van mert a gombsor valami lány műanyagból van és nem gumiból!És az recseg-ropog mikor nyomkodod!Coyote2000 Végül miért nem tértél át rá?
Az E50 halványan kicsikét hasonlít rájuk,ugyanolyan keskeny és lapos.
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #1610 üzenetére
Nem sok változtatás kéne.
Mondjuk ennyi pl.Jó tudom, túl banán forma, az kicsit erős.
-
-
csoda120
aktív tag
Végre megkaptam a várva várt 6310-es mobilt!
Hihetetlen menyire kényelmes és könnyű kezelni!Minden kézre van,nagy és könnyen benyomható gombok!Nem gondoltam,hogy ennyire tetszeni fog és ennyire bejön majd ez a telefon
Még lehet,hogy napi használatba állítom
Csak egy a prücök vele,hogy le van törve a bekapcsológombja,de majd megcsinálom!Addig is marad a csavarhúzós bekapcsolás
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest