Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
Nem akar valaki cserélni velem?
Van egy nagyon ritka, extra csúnya Nokia 2300 típusú készülékem, amit azért szereztem, mert szerettem volna Space Impactozni, de megszívtam, mert ezen nem ugyan az a verzió van, mint amit kerestem. Tényleg igazi csúfság, pillangó alakú számgombok, teljes káosz a navigombok környékén, bekapcsológomb a legrosszabb helyen, stb... Érdekelne cserébe 3330, 3410, 3510, de jöhet 6310 is, ha valakinek sok van belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest