Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
Nem akar valaki cserélni velem?

Van egy nagyon ritka, extra csúnya Nokia 2300 típusú készülékem, amit azért szereztem, mert szerettem volna Space Impactozni, de megszívtam, mert ezen nem ugyan az a verzió van, mint amit kerestem. Tényleg igazi csúfság, pillangó alakú számgombok, teljes káosz a navigombok környékén, bekapcsológomb a legrosszabb helyen, stb... Érdekelne cserébe 3330, 3410, 3510, de jöhet 6310 is, ha valakinek sok van belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő