Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok.
bestemobile.com-ról rendeltem ma ilyen telót 63-ért, 4/64-est. szlovák, olcsóak, és a facebook oldalukat olvastam elég megbízhatóak akár az eustock. remélem nem lőttem mellé.

-
törölt tag
válasz
Reverting
üzenetére
Bizony jópár helyen van 2 év garancia. Samsung mondjuk érdekes szerzet, hogy beépített akkumulátorra 1 évet ad 2 éves garancia mellé...
Én amúgy Xiaomi -t olyan helyről szoktam venni, ahol kapok rá két évet. Esetleg prémium garanciát is. Mivel sűrűn cserélgetem a telefonokat (nem mindegyiket), így eladásnál lehet jelentősége. Persze nem mindegy, hogy kitől veszi az ember...melyik cégtől.
Nem beszélve az esetleges meghibásodásról. Viszont ebből a szempontból nekem is elég jók a tapasztalataim ezzel a márkával.
-
-
Akkor én elég peches vagyok.

Redmi 1 - két hét után elromlott a töltésvezérlésben valami (50-60%-ig lehetett csak tölteni), haver hozta Kínából, így nem volt rá gari itt. Azért megnézte (ismerősnek hála) a Wayteq szervíz, de nem volt egyértelmű mi romlott el, úgyhogy nem kezdtünk el egyesével alkatrészeket rendelgetni Kínából.

Redmi 2 - 1 év gari, kb 14 hónaposan meghalt memóriahibával.

Redmi 3S - ezt már 2 év garral vettem emagnál, érett a cseréje már, az utolsó lökést az adta, hogy valami nem oké a Wifivel, nagyon lassú. (noti 12MB/s lát ugyanott, ahol a Redmi 3S 50-500 KB/s, elég karcsú) Lehet user error, nem tudom, régebben non-stop be volt kapcsolva a Bt, utána olvastam, hogy az lassítja, de már Bt-t kikapcsolva sem gyorsul vissza, csak nagyon ritkán 1-2 percre, aztán vissza a kőkorba. (factory reset volt, wipe all data, a helyzet változatlan) De már nem próbálkoztam tovább, vettem egy Redmi Note 7-et, egyébként is váltani akartam már.

Alzánál vettem, IMEI alapján cseh értékesítési csatornából jött a telefonom, official magyar nem is tudom van e már, hivatalos webshopban nincs még a telefonból.
-
Reverting
őstag
Igazabol 3-4e ft. a kulombseg az alza, xiaomishop,smartshop stb. uzletekek kozott, de ott akarom megvenni ahol a legbiztonsagosabb. Eddig mindig eustock-tol vettem xiaomit, csaladon belul ket note 5 es mi A1 is ugy lett veve, semmi bajuk. Azok wt. garisok voltak... jo szoval 1 ev gari az alap a tobbi mese...

-
soko70
aktív tag
válasz
Reverting
üzenetére
Szia, én az Alzanál veszem mindig a friss típust. Volt már gondom készülékkel nagyon korrekten megoldották, személyesen is be lehet vinni, a kolléga nem tudom miről beszél, szerintem soha nem vásárolt náluk. A két hónapos készüléket konkrétan cserélték, nem is kellett várnom, vagy ha nincs akkor pár nap. Én úgy tudom, hogy a WayteQ nem szervizzel más készüléket csak amihez van garjegy. De meg lehet őket kérdezni. Érdemes. Alza-t pedig korrektnek tartom.
-
Potyka03
senior tag
(#81) AxBattler Igen,akármilyen garijeggyel. De azt is elmondom neked hogy nem sűrűn fogsz menni garanciáztatni xiaomi készüléket
Elég ritka eset. Nagyon pechesnek kell lenni hogy kifogj egy rossz gyártásút.
Betört képernyővel is viheted oda a készüléket. Szó nélkül elfogadják,vidd a számlát és a papírokat amiket kapsz. Korrekt szervíz.(#82) Reverting 24 hónap jár igen. Az a szoftveres,a készülékre 1 évet kapsz csak. Alza olyan mint az emag.. hozzájuk ne küldj garanciáztatni semmit. Hulladék cég... Itt is WayteQ-hoz fordulj majd ha megveszed!! Mint írtam nem kapsz csoda papírokat. Minden garanciapapír a WayteQ-hoz szól!!!
-
Reverting
őstag
Az alza-nal vett valaki? Ott milyen gari van hozza, mert az oldalukon 24ho van, igaz csak ugy szurken oda rakva. Nincs nagyon kiemelve.
-
Potyka03
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Hol kapsz színes szagos gyári füzetkét?
Max a telefosnál a yodánál és a trénél
Azokat felejtsd el. Egy sima fehér fekete alapú papírt kapsz oszt legyél boldog
Mit vársz? Arany tömböt mellé? 
A lényeg hogy rajta legyen hogy hol vásároltad,mikor és meddig érvényes a garanciád. 1 év a készülékre,2 év szoftveresen. Mindenhol így megy.
Meg könyörgöm,kínai készülékekről beszélgetünk.... a másik fele hogy nincs is hivatalos Xiaomi magyaroszágon,európában is eddig csak 1 boltjuk van. De hivatalos szervízük nincs. Csak szerződéses van és az a WayteQ.... most megveszed pl. telenornál a xiaomi-t akkor is a WayteQ-hoz viszik.... hiába színes az a fránya papír lap....
Eustrocktól se kaptam komolyabb papírt... pedig a note 5-öt ott vettem... jó bolt,gyors de drága! -
Potyka03
senior tag
-
agy73p
senior tag
Hello, honnan érdemes most megrendelni a 128-as kék verziót?
Több webshopban látom, de eddig csak az eustockról szoktam rendelni, telefont máshonnan még nem vettem neten. -
soko70
aktív tag
válasz
cicamica1981
üzenetére
Szia, ha csak rátesszük az ujjunkat feloldja a képernyőt. Szerintem praktikus!
-
cicamica1981
újonc
Sziasztok!
Tegnap óta vagyok tulajdnososa ennek a telefonnak. Huawei P10 Lite-ról váltottam. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele. Egyetlen kérdésem lenne jelenleg. Előre is elnézést, ha butácska lenne a kérdés.
Az ujjlenyomat olvasó akkor is feloldja a telefont ha nem állítottam be semmilyen képernyőzárat? -
KubanitoS
veterán
válasz
MrHurricane9
üzenetére
Ezt a "jóval gyengébbet" azért mértékkel kell kezelni. Közel sem óráknyi különbségekről van szó. Egész napos aktív használattal, amikor is nem sok nyugta van a telefonnak, 10-20 percenként kisebb-nagyobb ideig megy a kijelző kb reggel hattól este hétig és amikor a töltőre rakom olyan 40-60% akksi marad. Szerintem ez kiváló eredmény.
Az LG G4 amiről váltottam ugyanazzel a felhasználással olyan délelőtt 10 órára már teljesen lemerült...
-
pergabb
senior tag
oké, de ez nem a gyári kamera, ha nem a gcam
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem
Fotózni akarok akkor előveszem a nagy gépet és kicsit sem zavar, hogy 2 kilót tartok a kezemben. Üzemidőről még annyi jutott eszembe, hogy melót váltottam, és jelenleg egész nap 4g-n lógok, így nyilván ez is jobban betesz a merülésnek, mert irodában ücsörögve wifin voltam végig. Speciel még itthon is elfeledkezem wifire mászni és marad a 4g, az én lakásomban ráadás híresen szar a térerő, 2g szépen maxon van, 4g már izzadós és kb 30%-os. Szóval az én felhasználói szokásaim változtak, így az üzemidő közel azonos lehet a note 5 készülékkel, max hangyaf*sznyival kevesebb az idióta automatikus fényerő miatt, ami egyből maxra lövi, ill a picit nagyobb kijelző miatt. -
Potyka03
senior tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Erre hogy tudok ráfrissíteni?
-
Potyka03
senior tag
Nekem még mindig az a problémám hogyha memóriakártyára menti a képeket akkor nem működik rendesen a kamera :S
Videónál nem hoz képet... fényképnél meg borzasztóan lassan menti a képeket....
64 GB-os Samsung Class 10-es U3-as kártya van benne. -
AxBattler
félisten
Üdv!
Hol tudnám Budapesten megfogdosni a Note 7-et?
Láttátok már valahol kiállítva? -
pergabb
senior tag
válasz
MrHurricane9
üzenetére
Az automatikus fenyero egybol maxra ugrik, leginkabb ezert merul, de par frissites utan amugy is sokkal jobb lesz az akku ido. Nekem iszonyat sok gps mellett napi 6oras kijelzoidok jonnek ki atlagban, filmezem, vagy jatszom, akkor kevesbe merul.
-
MrHurricane9
csendes tag
Redmi Note 5 és 7 között vacilálok, így főleg azoktól kérdeznék, akik előbbiről váltottak 7esre.
Láttam, hogy üzemidőt páran jóval gyengébbnek ítélték a Note 5-höz képest, holott ugyanakkora akku van mindkettőben. Milyen jellegű felhasználás mellett és milyen üzemidőt tapasztaltok Note 7-esen? Mennyivel tűnik gyengébbnek az 5-öshöz képest?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A Note 4(?)/5 óta csak fehér a fény.
-
vadászcsiga
félisten
-
pergabb
senior tag
én még csak meg sem találtam a dev romot, hogy feltegyem

Note 5-höz képest amúgy nem érzek akkora változást, a gps picit pontatlanabb, belvárosban az utcákban egyből látom a google mapson, hogy az iránymutató kis "látöszög" sáv kiszélesedik, azaz gps jelet veszít valószínűleg. Akku nálam sokkal rosszabb mint note 5 esetén, de ezt annak tudom be, hogy automata fényerőn használom és az eléggé gyorsan csutkára tolja, lenne még rajta mit finomhangolni, árnyékban is maxra ugrik.
Gcammal esti képek menők, hangja jobb, fagyásom már volt viszont
Kell még ide pár frissítés, mire beérik a dolog. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van egy értesítési probléma Mi9 -en és Note 7 -en. Elvileg dev ROM alatt érkezett rá megoldás. Stabl -re nem tudom hogy áll. Feljebb linkelték az XDA cikket. Mi9 -en is szívás..
Szerk.:
Itt.1. Fixed:
- Overlapping items in the Notification shade
- Errors occurred after unlocking device in landscape mode (Mi 9, Mi 8 Pro)
- An option for smoothening notch curves on full screen devices (Mi 9, Redmi Note 7)
- Face unlock prompts didn’t disappear on time in some cases
- Clearing Recent led to errors, Recent are cleared faster now
- GPS icon in the status bar
- Battery-related floating notifications weren’t displayed correctly in landscape mode
- Permanent notification icons for empty spots in the status bar (Mi 9, Redmi Note 7)
- Couldn’t make screen recordings when the notch was hidden in some cases (Mi 8 Pro, Mi 8 Lite)
2. A major upgrade for the toolbox in Game Turbo, including auto play and switching between data SIM cards (Redmi Note 5, Redmi Note 7) -
válasz
telefon6310
üzenetére
Mire gondolsz?
A MIUI alapból nem feltétlen mutatja az értesítési ikonokat. -
vadászcsiga
félisten
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Köszi
-
ez_meg_emaz
őstag
Ha esetleg valaki szeretne Google Camera-t telepíteni a telora akkor mindenféle mókolás (root, unlock, stb) nélkül megteheti. Sima .apk futtatással lehet telepíteni. Itt van hozzá a xiaomi-s link.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem mondjuk mióta két sim kártya került bele, a hálózat (mind a 4G, mind a wifi) szarakodott. Ez azt jelentette, hogy random leszakadt a wifiről, de jobb fent, illetve a wifi beállításokban is azt mutatta hogy csatlakozva, ettől független nem volt net. De ezt csinálta mobilinterneten is. Illetve a kettős 4G mód sem működött, ha bekapcsoltam, egyáltalán nem volt mobilnetem. Külön egyenként a sim kártyákat kiválasztva mindegyik működött (már amikor nem jött elő az említett hálózati hiba). Ja és a 10.2.7-es frissítést sem tudtam letölteni akárhol és akárhogy is próbáltam (otthon, meloban, wifin vagy mobilneten).
Egy hálózati beállítások visszaállításával a fentiek megszűntek, az "új" frissítés is lejött. (A kettős 4G módot azóta nem próbáltam mondjuk, de nincs is rá feltétlen szükségem.)
Azért tettem idézőjelek közé az új-at, mert már pár napja van 10.2.11 is:
Changelog for Redmi Note 7 MIUI 10.2.11.0 Global Stable Update
-Pubg in Notch
-Night Mode in Camera
-Camera Improved
-Night Mode in Developer Option
-Optimization & Bug Fixes
-Important bug fixes
-Latest Android Security Patch -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, kíváncsiságból beszereztem egy ilyen készüléket, első körben a belakás során tapasztalom, hogy a wifi vétele olyan helyeken is nagyon jó ahol a flasgipek állandóan elhaltak vagy akadoztak. Meglepődtem, a képernyő viszont nagyon szép, elég jó a betekintési szög is. 1 nap után egyenlőre csak pozitív minden.
-
Kerni62
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van.
-
Potyka03
senior tag
Hát ez egy nagyon jó kérdés

én ali expresszről rendeltem: EZT
Majdnem hasonló. Bár tudtommal minél több áramot vesz fel annál gyorsabban pumpál az akksiba energiát. Sajnos ez még nekem is új technológia.
Sokan mondják hogy a gyors töltés alapból rontja az akkumlátor élet tartalmát. Hát nem tudom.... ezt inkább egy okosabb tudja megmondani
-
BLC
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tud ajánlani QC3.0 töltőfejet. Amit gyárilag adnak az sajnos nem tudja, és "lomha" is.
Válaszokat köszönöm.
-
Potyka03
senior tag
Van frissítés a készülékhez.
GLOBAL -STABIL
10.2.7.0.Fix: Color temerature issues in the Reading mode
-
Potyka03
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jár a keksz

Én is így vagyok vele,de a 4:3-as az jó mindenhogy,mert ha pont nincs nálad a gép,csak a fránya mobil akkor gépen is szépen virítson az a fotó azért
-
Potyka03
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát,ha neked a képminőség veszteség jó dolog,akkor várj vele,talán szoftveres probléma s benne lesz 
Azt ne feledd hogy még elég friss modellről beszélünk. Főleg a GLOBAL ROM végett is. -
Potyka03
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
16:9-esbe kevesebb megapixel lesz a képfelbontásod.
4:3-asban hozni fogja a 16 megapixelt(nem tudja a 48 megapixelt csak manuálban) -
Potyka03
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Minek akarsz 16:9-est? Rosszabb lesz a képminőséged...
-
vadászcsiga
félisten
Jól láttam ma nyomkodas közben hogy kamerában nincs 16:9-es képarány, csak 4:3-as?
-
-
Írták egy cikkben, hogy:
"Várhatón már nem kell sokat aludni, hogy a rövid ismerkedésből hosszú legyen, és a telep mellett az SoC-t és a kamerát is megizzasszuk, de nem ez az egyetlen érdekes Xiaomi termék 2019 első felében." (MWC 2019: Kezünkben a Redmi Note 7)
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, várható teszt vmikor itt MA-n?
Tudom senki nem jós, de hátha van vkinek infója
Köszi!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Péntek óta megvan a note 7,note 5-ről váltottam. Viszont olyan problémám van hogy a kamera app nagyon lassú,fénykép készítése lassú,idő míg megtudom nézni mit lőttem... ha kilépek akkor meg már meg se lesz a kép,ez note 5-nél is volt probléma ha jól emlékszem.
Illetve a videónál sötét a kamera kép

Tegnap sikerült rövid videót felvennem,de aztán kiírta hogy a kamera alkalmazás leállt. És pont!
Másnál is van ez? Vagy csak nálam fordul elő?
Nagyon remélem hogy szoftveres a probléma. -
dragonfx
veterán
szerintetek A2öt érdemes erre cserélni?
-
KubanitoS
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Áh, ennyire nem zavaró a dolog, simán kivárom a frissítést.
Ami már sokkal inkább probléma, hogy a clock widgetem nem jelzi ki rendesen az ébresztés idejét. Ez szintén nem egyedi eset, laza két éve
már bejelentették, azóta sincs semmi updét.Off: a fenti hiba nem a Redmi Note 7 egyedi problémája.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Erre van egy megkerülő megoldás amíg az új MIUI bétából stabil verzió lesz.
Mondjuk nekem még nem sikerült rendesen beállítanom, de valszeg csak én bénázom. -
junkhead
aktív tag
Ezen a telon gondolkodom, viszont azt olvastam annyira más a kijelző felbontása, hogy egyelőre nem minden website, app van optimalizálva rá, így kicsúszik vagy nem tölti ki teljesen a kijelzőt?
Igaz ez? -
soko70
aktív tag
Sziasztok, ma jött meg nekem az ALZA-hoz a megrendelésem, nem olcsó, de egy hónapja rendeltem, kaptam mellé 5000 Ft vásárlási utalványt és egy ajándék Amazfit Cor 2 órát. 4/64-es kék. Ez így volt 76e. Szerintetek megéri? Még nem vettem át. (az elején úgy volt, hogy 2 héttel korábban kapom, de nem így lett cserébe az órát ajándékba adják, korrektnek tűnik.)
-
KubanitoS
veterán
A probléma, mint kiderült nem az én gépezetemben van. Ez egy globális jelenség.

Golyo69: Detto ugyanezért vettem kéket én is, de azt nem igazán említették, hogy ez a kék nem igazán kék, hanem ez a bazári kékes-lilás színváltós valami. Szerintem kicsit gáz, de csak megszokás kérdése lesz, annyira nem problémázom rajta.
-
törölt tag
Az alkalmazás jogosultságait beállítottad? Alkalmazáskezelőben kiválasztod az alkalmazást és ott. Tudod állítani az értesítési jogosultságokat, az akkumulátorkímélő módot és az engedélyeket, háttérben indítást, képernyőzáron megjelenítést...stb.
Szerk.:
Bár lehet csak annyi kellene, hogy az Értesítések és állapotsor alatt beállítsd az értesítési ikonok kijelzését.Már ha jól értem a kérdést.

-
Golyo69
senior tag
Alul van ertesitesi led. Ott latnod kell ha kaptál vmit.
Kicsit fura helyen van, viszont tetszik pont az benne hogy nem olyan feltűnő.Nekem speciel a kek tetszik, kicsit gondolkoztam en is rajta de mar egyre jobban tetszik.. Eddig csak fekete ill.. Szürke telefonom volt aztan most kicsit valtoztattam.

-
KubanitoS
veterán
Ugyanez a telefonom, szintén kék (ezt már bánom). Annyi gondom van vele, hogy az értesítéseket nem jeleníti meg rendesen.
Jön egy üzenet, email stb, azt kijelzi egy pár masodpercre, majd eltűnik a felugró ablak. Ekkor se az értesítési sávban, se máshol nincs semmi, csak akkor látom hogy kaptam-e valamit, ha randomban lehúzom az értesítési sávot és ott kilistázza, de amúgy semmiféle visszajelzés nincs, hogy most akkor jött-e üzenet, vagy bármi egyéb.
Ezzel mit lehetne kezdeni?
-
Golyo69
senior tag
Egy napja van meg még ismerkedünk.
Anyaghasznalat nagyon jo. Pörgősebbnek tűnik mint az 5, bar nekem azzal sem volt bajom.Kamerat még nem tudtam nagyon tesztelni majd talan hétvégén lesz ra időm.
Egyelőre ra raktam a note 5 uvegfoliat, nem szep de jobb mintha ne lenne rajta semmi. Amig megjon az uj folia addig jó lesz ez.Kijelzo nagyon szép.
4/64-es kek színű van nekem.
-
dragonfx
veterán
jobbra kell.
én is kivi lennék első tapasztalatokra.
fb csopiba már van pár tagnak -
Golyo69
senior tag
Még nemsok van belőle azért nem pörög

Nekem is note 5-ot valt kíváncsi leszek.
Ma kapom meg.
Esetleg uvegfolia nincs vkinek? Kínabol 2-3 het mire ideer. Mar megrendeltem de a telo
az mar ma nalam lesz
-
pergabb
senior tag
Nem annyira pörög a topik, pedig épp szemezem a note 7-es telefonnal egy megdöglött note 5 után és érdekelnének a tapasztalatok.
-
drag
tag
Specifications
Display 6.3 Inches Full HD+ 2.5D LTPS Display with 450 nits brightness, 84 percent NTSC colour gamut
Display Properties 1080 x 2340 Pixels
Water drop Notch
81.4% Screen to body ratio
Display Protection Corning Gorilla Glass 5
Dimensions 159.21x75.21x8.1mm
186 g
Software/OS Android 9.0 Pie (MIUI 10)
Processor Qualcomm Snapdragon 660
14 nm AI Engine Processor, 8 Cores
Octa-core (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260)
Processor
Architecture Qualcomm Kryo 260 CPU 64 Bit (14nm Process Technology)
GPU Qualcomm Adreno 512 GPU
Video Playback: Volumetric VR video playback, Up to 4K Video Playback
RAM & ROM 3GB/32GB 4+64 GB / 6+64GB (LPDDR4X RAM)
SD card slotExpandable up to 256GB via micro SD card
Sensors gyroscope, accelerometer, distance sensor, electronic compass, fingerprint sensor, ambient light sensor, vibration motor, and infrared sensor
Connectivity 4G+ dual sim, LTE, 3G WCDMA, 2G GSM, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Infrared, GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, QZSS, SBAS, Dual frequency GNSS,
Primary Camera 48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm (Samsung GM1 Sensor)
5 MP, f/2.4, depth sensor
Front Camera 13MP
Aperture: f/2.0
Audio Single Speaker
3.5mm audio jack with some custom tuning for better audio output
Battery Capacity 4000 mAh with Quick Charging 4.0
USB 2.0, Type-C 1.0 reversible connector
Bluetooth Bluetooth 5.0
Colors Twilight Gold, Fantasy Blue, and Bright Black
Wifi Wi-Fi Standards: 802.11ac Wave 2, 802.11a/b/g, 802.11nWi-Fi Spectral Bands: 2.4 GHz, 5 GHz
Peak speed: 867 Mbps
Channel Utilization: 20/40/80/160 MHz
MIMO Configuration: 2x2 (2-stream)
Peak QAM: 256 QAM
Wi-Fi Features: MU-MIMO, Dual-band simultaneous (DBS), Integrated baseband, LTE/Wi-Fi antenna sharing
Price 999 yuan (Rs. 10,500)($150) for the 3GB RAM/32GB storage version
1199 yuan (Rs. 12,400)($176) for the 4GB RAM/64GB of storage version
1399 yuan (Rs. 14,500)($205) for the 6GB RAM/64GB of storage version -
drag
tag
Üdv.
A legelső Redmi telefon számára készült topik. Vélemények, saját tapasztalatok, beszerzési helyek megosztása egymással.
Csak Redmi Note 7-el kapcsolatos bejegyzések!

Aktív témák
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor mit csináljak?
már bejelentették