Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Yettel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
én még csak meg sem találtam a dev romot, hogy feltegyem

Note 5-höz képest amúgy nem érzek akkora változást, a gps picit pontatlanabb, belvárosban az utcákban egyből látom a google mapson, hogy az iránymutató kis "látöszög" sáv kiszélesedik, azaz gps jelet veszít valószínűleg. Akku nálam sokkal rosszabb mint note 5 esetén, de ezt annak tudom be, hogy automata fényerőn használom és az eléggé gyorsan csutkára tolja, lenne még rajta mit finomhangolni, árnyékban is maxra ugrik.
Gcammal esti képek menők, hangja jobb, fagyásom már volt viszont
Kell még ide pár frissítés, mire beérik a dolog.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest