Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Ehhez a polarizációs témához.
Szemüveges vagyok, kocsiban dioptriás polár lencsés napszemüveget használok. Közel 6 évig használtam egy Samsung Galaxy Note 1-et navigációra, állva és fektetve is tisztán láttam a kijelzőt a polár mögül, kb. 45 fokban döntve volt sötétes a kép, de hát az nem egy életszerű használat ugye
. Azt váltotta egy LG G4 (ez van most is), és bazira meglepődtem, amikor elfektetve az autós tartóban full fekete volt a kijelző a szemüvegemmel. Bosszankodtam is, aztán megszoktam a portré módot navival is. Mellette van egy kis iphone 5S, na az pl. nem sötétedik, hanem kicsit ferdén tartva csak a színei másznak el, de állva és fektetve is oké.Napokban szerzek be én is egy ilyen Redmi telót, legalább már előre tudom, hogy fekve ez sem lesz jó a navihoz (feltéve, hogy a kijelző polarizációja megegyezik a G4-el), úgyhogy köszi aki ezt az észrevételt megosztotta itt, nekem hasznos volt!
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, várható teszt vmikor itt MA-n?
Tudom senki nem jós, de hátha van vkinek infója
Köszi!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Azt váltotta egy LG G4 (ez van most is), és bazira meglepődtem, amikor elfektetve az autós tartóban full fekete volt a kijelző a szemüvegemmel. Bosszankodtam is, aztán megszoktam a portré módot navival is. Mellette van egy kis iphone 5S, na az pl. nem sötétedik, hanem kicsit ferdén tartva csak a színei másznak el, de állva és fektetve is oké.