- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Reverting #1292 üzenetére
Így tényleg kényelmetlen a téma figyelése. Ha nem lehet a kettőt egyesíteni, akkor szvsz át kellene menni a teszt topicba. Ugyanis azt előbb megtalálja aki a RN7 topicját keresi mint ezt. Egyébként a témának van egy 3. topicja is. Én anno azt találtam meg először, de félhalott volt már akkor is. Jóval utána találtam meg ezt, ami működik is. Viszont most a tesztet olvasva, arra fog mindenki rátalálni, és nem erre. Ha mindkettőt akarja valaki követni, akkor telefonra van egy PH app a playon. Azzal viszonylag egyszerű a dolog, sőt telefonról is könnyű vele linkelni, képet beilleszteni. Nem kell bohóckodni a teljes verzióval. Ajánlom legalább kipróbálni. Ha nem tetszik, akkor lehet törölni.
-
MrHurricane9
csendes tag
válasz
Reverting #733 üzenetére
Hogyan érsz el 3 nap alatt 20%-on 8 óra képernyőidőt? Milyen felhasználási szokások, fényerő, alkalmazások használata srb mellett? Csak furcsállom, hogy nálam 20% körül olyan 6 óra kijelzőhasználat szokott kijönni még akkor is, ha 1 napon használom, meg akkor is, ha 2 vagy 3 napig nem etetem. Leginkább messenger lite, Boost for Reddit, Firefox, meg 1-2 egyszerűbb 2D-s játék (pl Game Dev Tycoon) mennek enyémen. Mobilnet és wifi vegyesen, kb 80%-ban wifiről, fényerő kb 30%-fele körül.
-
Gloob
addikt
válasz
Reverting #762 üzenetére
Van sötét mód, van automatikus feladatok, amit én hiányoltam a global ban. Az arcalapú feloldás szerintem gyorsabb lett. Az ujjlenyomat a hírekkel ellentétben jó. Vannak témák, letölthetőek, és használható. Az akku %-os kijelzése kitehető az akku ikon mellé, így jobban látható. Aztán majd még kiderül.
-
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
-
RedCactus
senior tag
válasz
Reverting #274 üzenetére
Ha lehet hinni ennek a videónak, akkor nem kell nagyon aggódni a kamera sérülése miatt.
-
forgonati
őstag
válasz
Reverting #278 üzenetére
Dehogy veszem...
Nekem megfelel, én melóban rakom rá a tokot csak, ott meg pont jól jön a védelem a sarkokon. A kinézet másodlagos.
Különben ultra vékony átlátszó tokod nehezen fogsz találni, legalábbis olyat ami karcsú, viszont a kamera körül, és kizárólag csak ott meg van erősítve. Akkor használd amit kaptál hozzá, a kamerára meg rendelj egy védő üveget. Filléres cucc. -
forgonati
őstag
válasz
Reverting #276 üzenetére
Borzadály...
És mi a bajod vele? Esetleg kifejted? Vagy arra ne számítsak? Mert a képeken (a valós képeken) nem néz ki borzadálynak. Pláne nem ennyiért. Ha meg annyira válogatós vagy, akkor nem noname meg Nillkin árban kell nézelődni. Csak akkor nem kell sírni az ár miatt.
Ja amúgy nem kell kiakadni ha az ember segíteni próbál, asszem te írtad hogy ne tartsuk magunkban. -
-
forgonati
őstag
válasz
Reverting #260 üzenetére
Azért nem tud versenyre kelni az S9+-al, az egy teljesen más kategória minden tekintetben. És nem is válok meg a Samsungtól, még az marad a fő telefonom legalább vagy másfél évig. De amellett mindig van egy másik telefonom is amit gyakrabban cserélgetek, mert rá tudok unni ezekre a kütyükre, és néha kell a váltás. Ez a Note 7 korrekt cucc, talán annyi a bajom, hogy lehetne fémből a kerete, kicsit prémiumabb érzés lenne megfogni. Az eddigi Redmi Note-k mind fémből voltak. És a Note 4 hátlapba simuló kamerája is hiányzik. Mondjuk a képminősége az nem. Ez a piros szín meg vagány, felüdülés a sok grafitszürke meg fekete mobilom után. Bár valaki szerint meg nőknek való inkább ez a bordós-lilás szín
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Reverting #247 üzenetére
Innen lehet letölteni a legfrissebb gcam verziókat.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/#apk827 -
vadászcsiga
félisten
válasz
Reverting #118 üzenetére
Soko70 rakott be, másik két telefonnal összehasonlítva. Exifet megnyitva és úgy lapozva, látni melyik készült Redmivel.
-
törölt tag
válasz
Reverting #92 üzenetére
Bizony jópár helyen van 2 év garancia. Samsung mondjuk érdekes szerzet, hogy beépített akkumulátorra 1 évet ad 2 éves garancia mellé...
Én amúgy Xiaomi -t olyan helyről szoktam venni, ahol kapok rá két évet. Esetleg prémium garanciát is. Mivel sűrűn cserélgetem a telefonokat (nem mindegyiket), így eladásnál lehet jelentősége. Persze nem mindegy, hogy kitől veszi az ember...melyik cégtől.
Nem beszélve az esetleges meghibásodásról. Viszont ebből a szempontból nekem is elég jók a tapasztalataim ezzel a márkával.
-
soko70
aktív tag
válasz
Reverting #82 üzenetére
Szia, én az Alzanál veszem mindig a friss típust. Volt már gondom készülékkel nagyon korrekten megoldották, személyesen is be lehet vinni, a kolléga nem tudom miről beszél, szerintem soha nem vásárolt náluk. A két hónapos készüléket konkrétan cserélték, nem is kellett várnom, vagy ha nincs akkor pár nap. Én úgy tudom, hogy a WayteQ nem szervizzel más készüléket csak amihez van garjegy. De meg lehet őket kérdezni. Érdemes. Alza-t pedig korrektnek tartom.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest