Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
Azért remélem hamarosan eljön az az időszak mikor ha le akar tölteni egy témát az ember nem kell a régióval , utána meg a reklámok eltüntetésével bóhóckodni. Az út jó és ha tényleg globálisan akarnak terjeszkedni akkor elvárható az ilyen fejlődés.
-
vadászcsiga
félisten
Arra igen. Akkor passz.
Nekem a 2 hét alatt gyönyörűen beállt az akksi. Nem nagyon van töltön csak az első napokban amikor folyamatosan csesztettem.telefon6310
Magaban az iránytű appban. Nekem most hogy megnyitottam, rögtön kalibrálni akarja.
De ha ott nem ajánlja fel, akkor a telefon beállításaiban a kernel verzióját böködve előjön az FQC test. Abban van a magnetic sensor. Ott tudod kalibralni. -
telefon6310
tag
Az iránytűt hol tudnám kalibrálni? Nagyon nem a valóságot mutatja.
-
törölt tag
Mondjuk én végigmentem a hirdetések letiltását leíró folyamatokon és letiltottam két rendszeralkalmazást ami futhat a háttérben.
https://helloxiaomi.hu/hogyan-kapcsoljuk-ki-a-reklamokat-a-global-stabil-es-a-heti-stabil-romoknal/
http://www.gadgetdetail.com/remove-advertisements-redmi-note-7-pro/Az Engedélyezés és visszavonás részben az msa és MiuiDaemon-t tiltottam le.
-
BSOD
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vác. Hibátlan a térerő, ha erre gondolsz. Nem keresi a hálózatokat.
(A net cellám sem terhelt, 80/40-et mértem most, 18-as pinggel.)szerk:
... és sim nélkül is merül. -
törölt tag
Csak én találkozom reklámokkal a telepített alkalmazásokban? Lehet azért van mert átállítottam a régiót mert témákat szedtem le. Azokban bementem a beállítások menübe és ott olyan kapcsolók voltak, hogy reklámok fogadása, ajánlatok fogadása, push üzenetek fogadása. Természetesen kikapcsoltam őket.Csak arra lennék kiváncsi, hogy másnak is így van ?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
a kikapcsolásból gondoltam hogy semmit nem akar megkapni.
és az automatizáción van a másik hangsúly hogy ne kelljen kapcsolgatnia mindíg ezt azt hozzá. ezért a ne zavarj mód jó alternatívként ami időzíthető.egyébként megnéztem most a note7-en és ott van a időzített ki- be kapcsolás ahol a Viktor0610 mondta. ezt csak azimut-nak mondom.
lehet választani

-
Bl.Gyo.
őstag
tudom lerágott csont, meg előtte nem is foglalkoztam a témával mert nem volt gyors töltést támogató telefonom, de ez mennyire egészséges az akkunak ha rendszeresen használom? mire kell figyelni? vagy egy hálózati ami tudja a gyors töltést: 9v - 1.2A és 12V - 1A módok.
-
-
azimut
aktív tag
Van-e lehetőség az időzített ki- és bekapcsolásra? Lehet, hogy ez már nem divat, de a mostani telefonomon használom, az éjszaka közepén nem kérek értesítéseket

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom te mennyire vagy érzékeny rá. Ezt az tudja aki tudja , hogy mennyire az . Aki annyira érzékeny rá az úgy is visszaküldi aki meg nem az használja egészséggel.
A 2336 Hz frekvencia meglehetősen magas, így a legtöbb PWM-re érzékeny felhasználó nem észlelhet villogást. -
törölt tag
Sok tesztet elolvastam a telefon vétele előtt. Az egyik kiszemelt áldozat a MI Max 3 volt de a pletykák szerint hamarosan jön a MI Max 4 . A másik a Samsung A50 bementem az üzletbe megnyomogattam de mondtam magamnak jövő januárban úgy is hosszabítok szerződést és addig talán kiforrja magát és valamennyire lejjebb megy az ára.Soha nem volt még Xiaomi telóm.Két nap használat után nekem semmi bajom vele, persze az IPS-t meg kellett szoknom az amoled után. Remélem egy hónap használat után is így marad a véleményem. Majd elválik.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Xiaomi Redmi Note 7 Smartphone Review
Engem soha nem zavart, de sztem a felhasználók többségét meg nem is érdekli.Sokan azt sem tudják miről van szó. Akinek nem inge ne vegye magára.
Vannak akik érzékenyek rá, ennyi.Nem sokan de vannak.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Lehúzott fényerőnél hiába integetek előtte, homogén elmosódott nyomvonalat látok, pwm-esnél alacsony frekin ilyenkor sok ujjat látnék, mint stroboszkóppal. Szóval ez kifejezetten lomha háttérvilágítású képernyő. Volt laptopom ahol annyira zavaró volt a villogás hogy szoftveresen kellett lejjebb venni a fényerőt.
Utánaolvasva, 2400 Hz-en villog 20% fényerő alatt, nem tudom, lehet hogy érzékeny rá valaki, sáskarák, ilyesmi...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A világon gyártott telefon kijelzők kb 50% ilyen, nincs is evvel semmi baj csak vannak emberek akik ezt látják vagy valamilyen hatással van rájuk, fejfájás, ingerültség, hányinger. Nem tudom a pontos számadatokat de kb 5% lehet az emberek között.Nem is kell evvel foglalkozni, csak azért írtam le, hogy aki tudja magáról,hogy ilyen tüneteket produkál a PWM villogás annak nem ajánlott ez a készülék.

-
törölt tag
Most nézem olyan 230 dodóbol kijön a 4/128GB-os változat. Ez tartalmazza a telefont 220 dodó + HK Eu priority line + egyéb költség ( szállítási biztosítás ) 10 dodó.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bluetooth headset-el használod
Más, aki érzékeny a PWM-re ( képernyő villogás ) az ne vegyen ilyen telefont. -
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még egyszer leírom. EU Priority Line szállítás esetén 99%-ban nincs ÁFA, VÁM pedig telefon, számítástechnikai
eszközök esetében nincs! A 60 x ezer forint egyébként sem éri el a vámhatárt. Itt inkább a garancia a bökkenő, no meg a szállítási idő. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát de ha le kell írni, akkor nem feleslegesen teszem.
A Mi A1 topikban is panaszkodtak csomóan, hogy mindif bekapcsol a kijelző hívás közben. Nálam szinte sosem volt ilyen gond.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem mondod?
-
válasz
dave_gahan
üzenetére
Én kérek elnézést, valamiért 75-re emlékeztem.
Akkor fullra nem éri meg Kínából rendelni.

-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Lurdy-s márkaboltban néhány hét múlva állítólag 65-ért lesz a 4/64-es verzió.
-
-
-
soko70
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De próbálom úgy tartani a készüléket már, hogy ne érjek a kijelzőhöz telefonálás közben, de nem mindig tudom
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sztem nincs összefüggésben a notch-csal. Redmi 6-on hasonló a probléma.
-
vadászcsiga
félisten
Nincs tipp. Nem csak a notchtól jobbra kellett volna egy szenzor hanem balra is. Aki sokat telefonál, annak sajnos egyáltalán nem ajánlott ez a telefon mert csak a bosszúság lesz vele. Hosszú távon lehet hogy nálam is ez lesz a való ok, csak az a baj hogy már szinte az osszesnek ilyen vízcsepp noccsa van.
-
Reverting
őstag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem kompatibilis a teloval.
-
azimut
aktív tag
Banggod mai ajánlat 3/32-re, a 4/64 sem rossz. Igaz, plusz áfa és vám.
-
30z.Samu
titán
Utólag belegondolva szinte biztos, hogy nem. A természetben voltam, ott lőttem egy képet a front kamerával, valószínűleg a fák mozogtam mögöttem. De pont így lett jó a kép, elsőre simán rámondtam hogy fókuszál a kamera. Bár számomra fura, hogy nem teszi ezt így 2019-ben.
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én igazából mem is annyira bánom a fixes kamerát, az S9 plus-omban AF-os és volt már hogy homályos lett egy szelfi csak mert a kamera épp úgy döntött hogy újrafókuszál. Főleg kevés fénynél játssza ezt el, kb. 3 másodpercenként újraélesít, csak tudnám minek. Nem hiányozna ha nem lenne...
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az alap nem működik?
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sharkypeti
üzenetére
A legfissebbet.
Jelent is meg új.pergabb
Passz. Keress rá google-ban. -
Bl.Gyo.
őstag
a mi8 lite meg SE kamerái nem túl jók. a note 7-é jobb. azért se mi8 lite-ot vettem. sokat olvasgattam neten ezekről, nagyon nem bántam meg a note 7-et. de minek 48mp? 12mp-elt tud de azt nagyon odateszi
. bőven jó!a videó képességeiről, stabilizátor stb találsz videókat youtube-on hogy hogyan viselkednek gyakorlatban.
plusz a note 7 újabb széria, tehát hosszabb lehet a támogatása. sok jó szól a note 7 mellett!
ennyit tudok hozzá tenni.

-
iff
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat, de azért kérdeztem itt, mert én is jobban a RN7 fele dőlök, főként az akku miatt.
Köszi a választ. -
-
soko70
aktív tag
Telefonálás közben a tartás mindig benyomódik, már kezdem unni. Már kalibráltam is. Elég, ha picit elveszem a fülemtől és visszateszem, és benyomódik, nem hallanak. Napi 4x-5x. Valami tipp?
-
30z.Samu
titán
válasz
forgonati
üzenetére
Ez is eszembe jutott, hogy esetleg fix fókuszos, de most jó fény viszonyok között látom hogy fókuszál az. Az Open Camera-t szedtem le, azzal is jobb, de megnézem, amit javasoltál. Köszi!
Összességében eddig bejön a telefon, de még szokni kell az iOS után. Kicsit másképp működik 1-2 dolog, meg ennek is megvannak a hülyeségei. De hát egyik rendszer sem tökéletes, mint tudjuk. 
Közben látom, hogy az Időjárás widget csak a kezdetekben működött rendesen, most már rosszalkodik, pedig megcsináltam a régió váltós trükköt is. Mindegy, ha lehúzom az értesítőt akkor a Google naprakészen leírja vagy megnyitom az Időjárást és lefrissíti, nem halok bele.

-
iff
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. Eddig amit néztem az a Redmi Note 7 Xiaomi MI8 Lite meg talán a MI A2
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban. 
-
pergabb
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi a kulonbseg az euroapi es a global kozott? Frekit nezem b20 van mind a kettoben.
-
sharkypeti
aktív tag
Melyik Google Camera apk - t érdemes felrakni? 2 napja van meg a telefon.
-
Bl.Gyo.
őstag
nekem hétfő óta van meg a telefon... ez az értesítési led hülye helyen van. mindíg fordítva veszem fel asztalról és fogom a telefont amikor villog mert azt hiszem hogy ahol villog az a teteje mint a másik telómnál.

egy dolog amit észrevettem, a kijelző tetejénél ahol ívelve van a kijelző, bal- és jobb oldalon nem tűnik egyformának a két oldalt. egy nagyon picit. akárhogy nézem, forgatom a telefont, szembetűnik nekem.
-
-
törölt tag
1,3% Kettős 4G mód kikapcsolva. 2 simmel, voda,telekom
-
BSOD
senior tag
Megnéznétek a cella készenlét fogyasztást?
Nálam ez tuti nem stimmel.
Találtam egy ilyet, de nem hinném, hogy megoldja.
-
Reverting
őstag
Biztos h bug
ismerősöm note5 nél két hónapig nézegette, aztán kézbe vettem és ugyanígy megoldódott.. 
-
30z.Samu
titán
Közben én leszedtem az Open Camerát, ezzel lényegesen jobb az első kamera.

-
törölt tag
Nektek működik az időjárás widget?
-
30z.Samu
titán
Na..most nyomkodtam egy kicsit, beállítottam amit kellett. A telefon gyors, a kijelzője szép. Az előlapi kamerájával egyelőre nem vagyok kibékülve, olyan mintha nem is fókuszálna. De nem engedem el egyből, talán beállítás kérdése az egész. Esetleg tudtok valamit javasolni, amivel finomhangolni tudom a képet? Mert a gyári appal olyan képeket csinál, mintha olajfesték lenne. A hátsó kamera jónak tűnik, de még azt is tesztelgetem.
-
dragonfx
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
hol?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem én, de akkor hol késik?
fisi
Súlyából ítélve azt hittem nagyobb. -
törölt tag
Mármint 3200 mAh. Elgondolkodnék még a helyedben a Mi 9 SE telón is.Sajna ebben is csak 3070 mAh az akksi. Újabb soc, amoled kijelző.Kb 10% mínusz egy óra alatt YouTube videóval autó fényerőn. Mind a kettő akksi időben visszalépést lenne a jelenlegi teledonodhoz képest. Nem értem ezekbe miért nem lehetett nagyobb aksit rakni. Vennék mint a cukrot.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó, de érted.
Az értesítések kezelése fontosabb, mint az üres helyek kitöltése. -
30z.Samu
titán
Holnap megérkezik hozzám is a telefon.
Bár a mai nap jobb lett volna az időbeosztásom végett, de mindegy.
Lehet, hogy fogok feltenni pár kérdést, ha valamit nem értek, iOS-ről jövök át.
Aktív témák
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi a választ.

. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Bár a mai nap jobb lett volna az időbeosztásom végett, de mindegy.