- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
törölt tag
Az alkalmazás jogosultságait beállítottad? Alkalmazáskezelőben kiválasztod az alkalmazást és ott. Tudod állítani az értesítési jogosultságokat, az akkumulátorkímélő módot és az engedélyeket, háttérben indítást, képernyőzáron megjelenítést...stb.
Szerk.:
Bár lehet csak annyi kellene, hogy az Értesítések és állapotsor alatt beállítsd az értesítési ikonok kijelzését.Már ha jól értem a kérdést.

-
Golyo69
senior tag
Alul van ertesitesi led. Ott latnod kell ha kaptál vmit.
Kicsit fura helyen van, viszont tetszik pont az benne hogy nem olyan feltűnő.Nekem speciel a kek tetszik, kicsit gondolkoztam en is rajta de mar egyre jobban tetszik.. Eddig csak fekete ill.. Szürke telefonom volt aztan most kicsit valtoztattam.

Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest